-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
F.Kornél #10300 üzenetére
oké köszi, de közben latba vetettem a tanáraimat is megszégyenítő és megrettentő angol tudásomat és sikerült kisilabizálni
elnézést az offértbár most már úgyis mindegy, úgyhogy ha esetleg ez közérdekűnek számít:
nem jött meg 1 filléres csomagom
és a dealextreme kb 5 nappal a 45 nap lejárta előtt azt ajánlotta, hogy várjak még 1 hetet...
márpedig gondolom ők azért 1 magamfajtánál jobban tisztában vannak a pay pal működésével
(na sztem pl ezért sem teljesen fölösleges infók az ilyenek, még ha közvetlenül nem is vágnak a témába)
mindenesetre udvariasan megfenyegettem őket -
xhege
veterán
válasz
F.Kornél #10210 üzenetére
Üdv a klubban
Nekem is ugyanez a ROM van rajta, és amire nekem kell az tökéletesen működik. A rootolásra nekem(egyelőre) nincs szükségem. A Zaxxon fórumtárs által említett két hiba a mindennapi használatban számomra nem okoz gondot. Én elégedett vásárló vagyok,és remélem az is maradik
-
ZaXXoN
tag
válasz
F.Kornél #10212 üzenetére
Igen, megy minden. A rom-nak két ismert hibája van:
- a fényerő érzékelő nem működik (a display fényerőt hiába állítod automatára, nem szabályozza). Engem mondjuk nem zavar, nem használom annyira extrém körülmények között, általában a legsötétebbre állított képernyő is jól látható.
- multitouch bug. Ez abban nyilvánul meg, hogy amikor több helyen érinted egyszerre a képernyőt, és elengeded az egyik helyen, akkor ezt nem veszi észre, azt hiszi, továbbra is ott az ujjad. Egészen addig, amíg az összes helyen el nem engeded. Alapból nem nagyon lehet észrevenni, csak, ha letöltesz egy multitouch tester app-ot. -
ZaXXoN
tag
válasz
F.Kornél #10210 üzenetére
Úgy tűnik itt és az xda-developers fórumon is, hogy ez az augusztus 29-edikei rom a legfrissebb, tehát nincs nagyon mire cserélni, hacsak nem egy régebbi másikra.
A root-olással eddig nem bíbelődtem, de az előző oldalon hungobungo azt írja, hogy ezt a romot lehetetlen rootolni a szokásos módokon... -
pmikloska
aktív tag
válasz
F.Kornél #9590 üzenetére
Sosem értettem, hogy honnan van ez a 60%-os sztori. Miért pont 60? Miért nem érdemes teljesen feltöltve eltenni? Az akkuknak van önkisülése (ezért merül le magától is), és ha csak 60%-ra töltjük, akkor logikusan hamarabb lemerül. A Li akkuk pedig, ha egy bizonyos kapocsfesz. alá esik az értékük, akkor már nem is tölthetők újra, így a logika nekem azt diktálná, hogy ne 60%-ra, hanem teljesen feltöltve tegyem le. A hűtős dolog meg arra jó, hogy a hidegben az akkuk lassabban merülnek el maguktól. Arra figyelni kell, hogy fagyáspont alá ne kerüljön, és szerintem arra is, hogy valami vákuumos zacskóba tegyük, mert a páralecsapódás sem biztos, hogy jó az akkunak, végülis van benne elektronika is.
-
xhege
veterán
válasz
F.Kornél #9300 üzenetére
Azért nem láthattad a beszámolót, mert nekem valahogy nagyon lassan ért ide a feladástól számítva. Elméletileg 27-én állt vám elé, de azóta nem változott a státusz a posta.hu szerint
Ma elutazunk ezért kicsit reméltem, hogy ma esetleg megkaphatom, de úgy tűnik majd csak a jövő héten.
-
banderasz77
addikt
-
peter76bp
aktív tag
válasz
F.Kornél #8309 üzenetére
Kíváncsi leszek. Rootolást én is a rendeléshez írtam. Rendelés után jutott eszembe, hogy nehogy valami elvetemült szigetországi töltőfejet küldjenek, azt utólag írtam meg nekik, de talán maguktól is tudják, hogy hová mit kell küldeni. Mondjuk ha nem olvassák vagy nem veszik figyelembe ezeket, akkor tök mindegy mit írtam
Ha hónap közepéig ideérne az jó lenne, persze ha hamarabb jön nem leszek morcos érte
-
xhege
veterán
válasz
F.Kornél #8074 üzenetére
A telefon valahol a nemzetközi vizeken hajózik idefelé. Mielőtt rendeltem volna rákérdeztem, hogy van-e raktáron. A rendelés október 11 éjjel történt 13-án lett Tracking number, 15-én elhagyta Kínát elméletileg. Én elfelejtettem kérni, hogy rootolják a megjegyzés részben, de utána rögtön írtam nekik egy e-mailt, amire semmi reakció nem jött. Szóval nem tudom, hogyan kapom meg.
Már tűkön ülve várom, hogy mikor érkezik meg, de gyanítom hogy jövő hét vége előtt nem fog (free shipping).
Lehet érdemes lesz nyitni egy V12 topikot annyian leszünk ilyen telóval. -
xhege
veterán
válasz
F.Kornél #7329 üzenetére
Ha ideér a teló, akkor minden megosztok róla amit csak tudok természetesen. Szintúgy a boltról is. Az igazat megvallva felkészültem az eddigi írások alapján a nagy anyázásokra, refund-dal való fenyegetésre, mindenre
(#7326) Mathiax Rex:
Te is V12-re váltasz?
(#7337) ZaXXoN:
Szerintem is több, mint gyanús így én azt úgy vettem, hogy 512 Mb lesz a RAM és ennek a tudatában rendeltem meg. Aztán ha megjön majd reklamálok, hogy, én nagyobb RAM-al kértem, hátha kapok ajándékot
-
ZaXXoN
tag
válasz
F.Kornél #7329 üzenetére
ZTE V970-nek nincs front kamerája. Lehet, hogy én is rendelek egy ulefone-t.
Nekem a Thl w3+ is tetszik, de igazából csak mert "hűdenagy a felbontása, én leszek a vagány", és ez elég karcsú érv
, viszont több fórumban olyat olvastam, hogy nagyon bemelegszik, ha dolgoznia kell, és néha akadozik is - feltehetőleg a nagy felbontással sok dolga van a grafikus gyorsítónak... A magasabb ára sem teszi persze vonzóbbá.
Na, mindegy, a thl tulajdok most majd jól megmondják, hogy ebből semmi sem igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest