Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
F.Kornél
üzenetére
A telefon valahol a nemzetközi vizeken hajózik idefelé. Mielőtt rendeltem volna rákérdeztem, hogy van-e raktáron. A rendelés október 11 éjjel történt 13-án lett Tracking number, 15-én elhagyta Kínát elméletileg. Én elfelejtettem kérni, hogy rootolják a megjegyzés részben, de utána rögtön írtam nekik egy e-mailt, amire semmi reakció nem jött. Szóval nem tudom, hogyan kapom meg.
Már tűkön ülve várom, hogy mikor érkezik meg, de gyanítom hogy jövő hét vége előtt nem fog (free shipping).
Lehet érdemes lesz nyitni egy V12 topikot annyian leszünk ilyen telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest