- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabmat
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni:
Betörtem az iOcean X7 Turbo-m kijelzőjét, és a repedés alatt nem érzékel semmit az érintőpanel (a kép az üveg alatt tökéletes), bár a törés nem nagy, de a telefon használhatatlan (PIN kódot nem tudok beírni, lock screen-t nem tudom felnyitni). GSM szervízekből érthető módon elküldtek, én viszont nem tudnám megcsinálni, másikat nem akarok venni, mivel nagyon szeretem.
Van köztetek olyan aki tudna segíteni?Köszi: szabmat
-
szabmat
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok vmit mondani az iOcean X7 Turbo-ról? Mostanában tervezek telefont venni és ezt tetszett meg, szeretném ha megbízható lenne; technológiában és kinézetben hasonlóakat keresek, úgy 220$-ig. Ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged