- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen #61308 üzenetére
No, akkor szerencséd volt. Ellenben legalább okultál azon, hogy megfelelő előkészületek nélkül (értsd: rendszermentés), nem szabad belevágni rendszerkomponensek letakarításába.
Ha valóban kompatibilis az IHTC és a HTC (mily' meglepő), akkor nem lehet gond angol CWM telepítése sem, amivel már a mentés és a további ROM cserék is megoldhatók.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen #61258 üzenetére
Nagy hiba volt, hogy NEM készítettél rendszermentést (CWM, TWRP Nem tudom ezek elérhetők-e erre a típusra). Enélkül nem szabad a rendszerbe nyúlni.
Formázni hogyan sikerült? Mivel?
A rendberakás nem szerviz kérdése, főleg nem ilyen kínai készülékkel. Jó eséllyel semmit nem tudnak tenni vele. Mindenképpen kellene egy ROM-ot szerezned. Nézz körül itt vagy ezen a fórumon. -
KurtCobain
őstag
válasz
bunkomen #61253 üzenetére
A 3D weather progit én is töröltem anno a telómról,
nálam is csúnya bootloop lett a dologból. Aztán visszapattintottam szépen a CWM mentésem és haladt tovább az élet mintha mi sem történt volna.
Nem hiába mondom/mondjuk hogy mentés, mentés, mentés.
Bármilyen rendszer szintű módosítás előtt menteni kell! Legyen az egy system app törlése, vagy akár xposed framework telepítése.
Tanulópénz megvolt.
Lehetőségek:
- ha volt bárminemű mentésed, azt visszarakni
- rávaló ROM keresése
- a 3D weather.apk megszerzése, adb-n, update.zip-ként felrakása recovery-ből -
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen #61253 üzenetére
Nagy valószínűséggel Te a ROM-ba eleve integrált két alkalmazást töröltél, ami a rendszer "része" volt. Törlést követően persze a rendszer "nem találja" ezeket, feltételezhetően emiatt került bootloop-ba.
Próbáld meg visszatenni az eredeti ROM-ot, esetleg egy másik ROM-ot, ami erre a készülékre való. Ha sikerül, akkor ne töröld, hanem fagyaszd a két alkalmazást. Attól, hogy nem használod, még nem kell azonnal letakarítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Társasjáték topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- újszerű iPhone 16 128GB black fekete független 3 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest