Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigosbox
csendes tag
válasz
SUPREME7 #33446 üzenetére
Köszi szépen, közben megoldottam...de lenne még egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni.
A telefon be és kikapcsolásakor is bejön az etotalk logo (etotalk proffesional smartphone seller - ezt írja), hogy lehet ezt kiszedni hogy se be se kikapcsoláskor ne legyen ilyen üdvözlőképernyő?
örök hálám!! -
SUPREME7
őstag
válasz
vertigosbox #33443 üzenetére
Laikusként factory resetet?
Ha be tudsz lépni a recovery-be, akkor csinálj még egy factory resetet + wipe cache, dalvik cache, hátha magára talál.
-
tutis
őstag
válasz
instantwater #33439 üzenetére
ezt most tapasztalatból mondod a zoporól?
-
vertigosbox
csendes tag
Sziasztok!
Laikusként szükségem lenne egy kis segítségre.
Vettem az etotalk-tól egy lenovo a660-as telefont etotalk mod rommal.
Csináltam véletleül egy factory resetet és azóta a telefon ki-be kapcsol, megy egy kicsit a zöld androidos figura és megint kikapcsol és indul ugyanaz újra. Mit tudok vele kezdeni?
Köszönöm előre is -
szuand1
tag
ez miért ilyen olcsó?
-
válasz
Killerlaca #33434 üzenetére
ZP810 bugos.
Proximity szenzor nem kapcslja ki a kijelzőt,
nehéz, vastag....G4et nem ismerem de a ZP810 től óva intelek.
ZOPO C2
akksi bug, meg miegyéb.A G4 normálisan működik? (azokól kérdezem akiknek van.)
-
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek
Zopo 810
vagy
Jiayu G4Köszönöm
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Lassan csak érik ez a telefon vásárlás saját részre.
Lenovo A820 vagy JIAYU G3S melyik lehet a jobb választás? Tartósság wifi stb aksi idő romok, használhatóság? játszani nem játszanék vele.
Köszönöm a válaszokat. -
beneboy
tag
válasz
Vvarpi #33425 üzenetére
A Két kártya között tudok hívást átirányítani, az nem gond, illetve nem is akarok egyszerre beszélni rajtuk. A gondom a kártyáim sokaságával van. Van egy sajátom, amin saját kis vállalkozásomat menedzselem, ezért jó ha elérhető vagyok, illetve nagyon sok emberrel beszélek vele napi szinten sokat ingyenesen. Eddig ezt használtam egy Gnexusban, csakhogy ehez 100MB net van csak. Emelett van nálam egy másik cég ügyeletes telefonja, amit állandó jeleggel és azonnal fel kell vennem, ha épp ügyeletes vagyok (szinte mindig). Ezt eddig egy nokia C1-02-ben használtam, aminek jó nagy a készenléti ideje, csakhogy ehhez van egy 1 gigás net előfizetés, amit így "elvesztegetek". Ezt a kettőt szeretném összehozni egy készülékben.
Így csak egy telefonom lenne, ami jó.
A másik ötletem, hogy saját kártya + t-mobilos webstick menne a kétkártyásba (valószínű jiayu g4). Az előzőekben leírtak szerint, igy a netes kártya, és a telefonálós egyszerre működhetne (telefonálás alatt nincs net ami nem baj). Így marad egy külön telefonom, amivel nincs kevesebb kütyü nálam, de legalább lessz netem. -
domedee
senior tag
Sziasztok, a Lewa ROM-okról van valami újabb infó? Régebben volt róla szó, hogy esetleg adatszivárgási gondok vannak vele a user tudta nélkül. Hiába kerestem infót róla (lehet, hogy csak rossz szavakkal), de igazából pár magyar oldal kivételével semmit nem találtam. Az a bajom ugyani, hogy a telóm (UMI X2 2/32GB) nem akar rendesen működni. Mármint a bluetooth-szal nem az igazi valami. Ez azt jelenti, hogy nem tudok vele a laptophoz csatlakozni BT-COM porttal. Csak audió eszközként ismeri fel. Pedig kellene a BT-COM port a MyPhoneExplorerhez. A Sony Smartwatch órámhoz sem megy a csatlakozás. Pontosabban a párosítás megy, de egy másodperccel később már el is felejti a párosítást és kezdhetem előlről.
A BT headset-em sem az igazi (Sony MW600). Pontosabban a hívás fogadás nem megy vele. Jön a hívás, felveszem, majd 1 másodperccel később a leesik a hálózatról. Kiírja, hogy "RADIO OFF". Majd a térerő jelzésnél egy kis stoptábla ikon jelenik meg, mintha le lenne tiltva. A hívás vége után meg csatlakozik újra a hálóra. Ami vicces viszont, hogy hívást tudok indítani, az szépen megy. De amint lerakom, ugyanúgy leesik a hálóról.Bármi ötlet? Egyelőre azon gondolkozom, hogy kipróbálnék más ROM-okat. Csak sajna még nincs sok, ami van, jórészt a gyárin alapul. A Lewa lenne talán más.
(egy SIM-mel használom amúgy, Telenor)
-
sfbukfenc
tag
-
Vvarpi
tag
válasz
beneboy #33420 üzenetére
Igen amíg telefonálsz addig lekapcsol a másik.
Én egyszerre amúgy sem tudok (akarok) két telefonon beszélni.
Ha fontos, hogy értesülj a másikon a bejövő hívásról, akkor érdemes átirányítani (legfeljebb nem veszed fel).
Bár nálam úgyis jön sms a nem fogadott hívásokról.
A net mellett viszont működik mindkét kártya, bejövő hívás esetén a net szakad meg. -
GeoPhoto
tag
Sziasztok!
Tegnap megjött a microSIM vágóm, ha valakinek kell nyisszantani és eljön a munkahelyemre - az Árpád hídnál a Váci úton, többi priviben - akkor megcsinálhatja magának ingyen. Elsőre kivágtam a Domino netes kártyámat, működik rendesen...
Üdv,
Geo -
dlaj
őstag
válasz
cactusjack #33086 üzenetére
A "jóárasító" xingzhou guo mai üzenete:
"Hello, friends, AliExpress freeze our account, your money has been refunded, I hope you use other payment, for normal sea transport, if you have any questions, please contact us, thank you"
Érdekes.......
-
G4 ben nincsenek idegesítő apróságok?
Pl proximity sensor nem kapcsolja ki a kijelzőt?
Telefonálás minősége ok, nem recseg?Ráérne egy g4 tulaj XI kerben egy megnézésre? C2 és G4 között vacilálok.
-
beneboy
tag
válasz
SUPREME7 #33414 üzenetére
Nekem is ilyen kérdéseim vannak:
a dual standby ezek szerint azt jelenti, hogy egyszerre áll rendelkezésre a két kártya, de egyszerre csak egyiket tudom használni?
Mi van ha egyiken beszélek, és másikon hívnak:
-amíg telefonálok addig lekapcsol a másik, nincs térereje (ha jól sejtem ez az igaz)
-kicsörög és tudok váltani (mint amikor a másikat tartom 1 kártyán)
-kicsörög, de a másik le kell raknom
-foglaltat jelez és nem csörög ki
-vagy valami amit el sem tudok képzelniTehát ha folyamatos szinkronra van állítva a teló, és A kártyán netezik / netezek, akkor előfordulhat, hogy 20-30 percig elérhetetlen vagyok B kártyán?
Jiayu g4-re gyúrok én is, szintén egyik kártyám ügyeletes lenne, amit mindig azonnal fel kell venni, nem lehet kikapcsolva stb...
-
szuand1
tag
Egy nagy fekete pont az antelife-nak. 10.-én vettem tőlük egy thl w100-ast , fizettem paypallal írtam nekik, semmi válasz. Ma paypal dispute , hogy semmi válasz ill nem szállít, erre küldött antelife egy számlát, hogy visszafizet 139.40 usd-t és 4.47usd-t felszámít ezért. Pénz még sehol, most írtam paypal-nak , hogy nem visszatérítést kértem , hanem előrelépést, ha nem postáz akkor ne én fizessek már...
-
bigrock
addikt
válasz
instantwater #33412 üzenetére
Minden normálisabb helyen kb. 270-260 USD körül adják. Én a minideal-t javaslom, gyorsan szállíttatnak, nekem eddig 100% róluk a véleményem.
-
sezlony
csendes tag
Még nincs ilyen duálos telefonom, de érdekelne az, hogy ha két kártyát haszálok, akkor van lehetőség arra, hogy csak az egyik kártyát kapcsolom ki egy adott időre ?
Azért érdekelne mert lenne egy magán, és egy céges (ügyeletes SIM) és az utóbbinak időnként éjszaka is bekapcsolva kellene lenni. -
G4 melyik megbízható boltban van emberi áron?
-
válasz
Killerlaca #33405 üzenetére
Addig, amíg "out of stock", addig akár 100 dolláros árat is odaírhatnak, az nem jelent semmit.
-
hungobungo
senior tag
válasz
BullZeye #33092 üzenetére
A 4 mag nincsen semmilyen relációban azzal, hogy ki tud-e adni videót egy telefon vagy sem.
Ha Android 4.2.x-es van rajta, akkor a vezeték nélküli miracast technológiát használhatod, de ehhez kell egy olyan TV ami ezt támogatja (csak most jönnek ki ezek). Vannak fogadóegységek is már erre a célra, például ez, vagy ez kicsit olcsóbb de kici kínai...USB-n keresztül nem tudsz videót csiholni, kábeles igény esetén marad az, hogy HDMI-vel szerelt telefont vegyél. Volt egy telóm ami tudta, micro HDMI kábel tesztelésen kívül soha nem használtam.
Egyszerűbb egy olyan Androidos Media stick ami 2-4 magos, azt rákötheted a TV-re egyszerűen. -
cekkk
veterán
válasz
CoolBoy323 #33408 üzenetére
Ezért kérdezte szerintem a kolléga, hogy ez most mi ez
-
cekkk
veterán
válasz
CoolBoy323 #33406 üzenetére
[link]
CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU: PowerVR SGX 544
ROM 32GB
RAM 2GBJIAYU G4 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1G/4G 2G/32G With 4.7 Inch HD IPS Retina Screen 13MP Camera
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Killerlaca #33405 üzenetére
hol írja?
IAYU G4 MTK6589 Smart Phone Android 4.2 Quad Core 1GB RAM 4GB ROM 4.7 Inch 3000mAh Battery HD IPS Retina Screen Gyroscope- Black [link]
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
A Jiayu G4-ben tényleg 2GB ram van?
minideal ezt írja legalábbis.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest