-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beneboy
tag
válasz
SUPREME7 #33414 üzenetére
Nekem is ilyen kérdéseim vannak:
a dual standby ezek szerint azt jelenti, hogy egyszerre áll rendelkezésre a két kártya, de egyszerre csak egyiket tudom használni?
Mi van ha egyiken beszélek, és másikon hívnak:
-amíg telefonálok addig lekapcsol a másik, nincs térereje (ha jól sejtem ez az igaz)
-kicsörög és tudok váltani (mint amikor a másikat tartom 1 kártyán)
-kicsörög, de a másik le kell raknom
-foglaltat jelez és nem csörög ki
-vagy valami amit el sem tudok képzelniTehát ha folyamatos szinkronra van állítva a teló, és A kártyán netezik / netezek, akkor előfordulhat, hogy 20-30 percig elérhetetlen vagyok B kártyán?
Jiayu g4-re gyúrok én is, szintén egyik kártyám ügyeletes lenne, amit mindig azonnal fel kell venni, nem lehet kikapcsolva stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest