Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beneboy
tag
válasz
Vvarpi
üzenetére
A Két kártya között tudok hívást átirányítani, az nem gond, illetve nem is akarok egyszerre beszélni rajtuk. A gondom a kártyáim sokaságával van. Van egy sajátom, amin saját kis vállalkozásomat menedzselem, ezért jó ha elérhető vagyok, illetve nagyon sok emberrel beszélek vele napi szinten sokat ingyenesen. Eddig ezt használtam egy Gnexusban, csakhogy ehez 100MB net van csak. Emelett van nálam egy másik cég ügyeletes telefonja, amit állandó jeleggel és azonnal fel kell vennem, ha épp ügyeletes vagyok (szinte mindig). Ezt eddig egy nokia C1-02-ben használtam, aminek jó nagy a készenléti ideje, csakhogy ehhez van egy 1 gigás net előfizetés, amit így "elvesztegetek". Ezt a kettőt szeretném összehozni egy készülékben.
Így csak egy telefonom lenne, ami jó.
A másik ötletem, hogy saját kártya + t-mobilos webstick menne a kétkártyásba (valószínű jiayu g4). Az előzőekben leírtak szerint, igy a netes kártya, és a telefonálós egyszerre működhetne (telefonálás alatt nincs net ami nem baj). Így marad egy külön telefonom, amivel nincs kevesebb kütyü nálam, de legalább lessz netem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest