Hirdetés
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Teljesen igaz,hogy ICS-hez 1 GB ram kell,mert lehet hogy 512-vel is gyors,de csak egy adott ideig,mig nem fut két dolog,az a 100 MB körüli szabad RAM elég sovány.
Gingerbreadhez elég,ott 70-80 MB-tal több marad.Akkor a G3-ból van 6575-ös is? Mert ott meg ahhoz a felbontáshoz kevés,kell a két mag.
[ Szerkesztve ]
-
barobag
csendes tag
válasz hungobungo #3391 üzenetére
Szia HUNGOBUNGO!
Mi újság van a zp 100 magyar rom-mal, léptetek valamit előre, már régen nem hallottunk felőle semmit!
Ha OK, és használható, akkor utolérhető valahol?, légyszi dobj erről valamit
Előre is köszi a köznép nevében! -
-
berigazek
őstag
Egy kis negatívum róható fel :-(
A LED-je nagyon gyenge,éjjel azt lehet mondani,hogy nagyon xar képet készít.... :-(,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
beers
addikt
-
hungobungo
senior tag
válasz #58645760 #3364 üzenetére
Üdv,
Most szólt a haverom, hogy tud szerezni 512Mb ram + 4GB rom verziós OEM ZP900-at, 220$ postával együtt. Csak a forint maradjon / erősödjön tovább[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
RBJ
addikt
válasz berigazek #3388 üzenetére
Csak nehogy a dunyha alatt csinálj képet. korhatáros.
Hamar meggyütt az csilifon. Én is azon izélek, hogy elég e 512 mB de ha már pénzt rak bele az ember akkor legyen kicsit fullos.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
berigazek
őstag
Ezen lepődtem meg én is,hogy majdnem olyan jó képet készít,mint a ZP 200-as,ja és valósa 8 megás kamerája,írja a szoftverjében.
Ja,a gyártási idő 2012.07.21. :-) És magyar nyelv is van a telóban és NINCS semmiféle kínai alkalmazás és fölösleges plusz! :-)Rawulf!
A gyerek is mondta,hogy apa,hadd mossam meg fényképezés előtt :-)
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
Uraim!
Egy kis segítséget kérek tőletek.
3 hete tudtam képet beszúrni ide,most nem engedi az oldal.Valaki próbáljon meg egy képet feltölteni Kép menüpont alatt,képre mutató link hozzáadásával.Nekem nem sikerül :-(
Még smiley-kat sem tudok beszúrni,vajon miért? :-(
Régebben tudtam azt is.,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
Tisztelt Kollégák!
Nagy örömmel vettem át 14:11-kor az i9220 vagyis N9000 Dual SIM készülékemet a DHL futárától amit 16án adtak fel Hong Kongban!Egy hét kereken és belőle 3 nap hétvége és ünnep volt!
Rövid beszámoló: (,,Unboxing" után :-) )
1.Szép fekete színű minden része.Minden hiánytalan,vadi új készülék,gyárilag nagyon szépen,buborékmentesen felfóliázva.Szép nagy képernyő,5", e-mailt és SMS-t könnyen lehet írni rajta,nem kell a szemeimet meresszem :-) NEM pixeles nem lehet látni rajta pixeleket!
2.Védőtok is van hozzá,védi az elejét,a hátulja tok része és pont úgy néz ki,mint az eredeti hátlap,az még a dobozában van benne.
3.2 db.3200mAh akksi van hozzá,az egyiket betettem 45%-on volt.A progikat feltelepítettem,azóta folyamatosan világít a képernyő és netezek 20 perce és jelenleg 15%-on áll.
4.A képernyője nagyon szép,kimentem a napra és tisztán látni a képernyőt a napsütésben,de úgy,hogy a nap belesütött,nem tükröződik!Egy drága telefonomnak SEM volt ilyen a képernyője.
5.Csináltam képet és videót,a képet mellékelem nemsokára.Nem olyan szép,mint a Zopo ZP200-é,de megteszi ez is.
6.Wi-Fi Hot-spotként netezem most vele.
7.Bluetooth müködik,szoftvere nem olyan fejlett,mint a Zopo ZP200é ,de jó.
8.A progik között a szokásosak találhatóak meg,Google Play-ről töltöttem le néhányat és telepítettem.
9.Az 512 Mb RAM-ja bőségesen elég higgyétek el.A procija gyors,holott még csak MTK 6575. 2 Gb üres hely van a progiknak.
10.Lapos,még tokkal is,végül is a hátlapja ugyanaz és az előlapját védi kemény műanyag kibélelve.
11.iGo ,Aura szépen fut rajta,GPS 1 perc múlva jelet fogott SEMMI assistance nélkül!
12.Szép megmunkálás,a burkolat nem nyekereg,passzol mindenütt.
13.Most vettem észre,hogy az SMS-ket is lehet exportálni az SD-re ,ami praktikus nagyon.
14.32 Gb-os Micro SDHC kártyát kezeli,nagyon gyorsan beolvasta.
Akksi idejéről majd egy idő után beszámolok!Hamar a szívembe férközött,megszerettem és egyelőre nem kell más.
-
baalco
tag
egy újabb Gsmart a láthatáron dual sim, dual core
-
berigazek
őstag
válasz Martinmentor #3368 üzenetére
Igen távol keleten ez a neve....,de még Amerikában is.
-
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok! Mindenhol ahol lehet memóriakártyát kérni a telefonba azt írják, hogy "TF-card" az külső kártya?
-
robit1973
aktív tag
Egy ilyenre is érdemes lenne várni: [link]
-
berigazek
őstag
-
robit1973
aktív tag
válasz littlelion21 #3357 üzenetére
MTK6575.
6577 az N9770-ben van: [link] -
ouzohuto
senior tag
válasz Stanley-B. #3353 üzenetére
Nekem is a G3 fekszik és nem az ára miatt, hanem a mérete miatt. Nem egyszer gondoltam át nagyon bejön tudásra az N9000 is, de 5,1" az nekem MÉG nagy Lehet idővel ez is változik, de azt hiszem gyűjtés elkezdődött JY-G3
XiaomI RedmI Note|||
-
Stanley-B.
őstag
Nyilván jobb az IPS, de azok csak drágább modellekben vannak.
Ha rászánnál valamivel többet (időben és pénzben egyaránt), akko JY-G3, ennek IPS kijelzője van már, a fórumon is sokan erre várnak.
Vagy ha most kell, akkor G2 is jó amit fentebb is ajánlottak.
1GB RAM ICS alá nem árt, bár az én 512 megás X315e+-om is megy normális sebességgel.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
ez csak nekem új ez a teló?
Lenovo P700i MTK6577Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Atiske
csendes tag
válasz Stanley-B. #3348 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ, kielégítő volt.
Ami emellett szól, hogy azt írják, hogy alapból tudja a magyart, viszont amit még nem tudok, hogy nem fogom-e kevesleni, hogy csak TFT kijelzője van,ráadásul 260k színnel nem kevés az a mai világban?
Köszönöm előre is a választ! -
Stanley-B.
őstag
Nem rossz ez ennyiért, nyilván tudsz venni erősebb gépet is 200 USD környékén, de neked kell tudnod, hogy kell-e több (HD videó felvétel, komolyabb játékok).
Ezen már kielégítően fut az ICS.
A Tmallbox nem rossz.
Ha ilyen nagyobb webshopokból rendelsz, amiatt nem kell aggódnod, hogy megjön e vagy sem, mert elküldik, akkor is ha nem PayPal-lel fizetsz, de persze ez a legbiztonságosabb.
Amiért érdemes még így fizetni, ha netalántán DOA terméket kapsz (és lehet ez nem feltétlen a shop hibája), akkor PayPal-en tudod érvényesíteni az érdeked (visszaküldöd refundért, igaz a postát neked kell állnod).
Nyilván 500 csomagból ha egy jár így, de sose lehet tudni.[ Szerkesztve ]
-
Atiske
csendes tag
Sziasztok!
Iszonyat kezdő vagyok itt a fórumon, de lenne egy-két kérdésem.
Először is gyorsan kellene eldöntsem, hogy ezt
[link]
a telefont érdemes-e megvásárolnom, vagy szánjak rá egy kicsit többet?
Érdemes-e innen rendelnem, vagy van esetleg jobb ötletetek?
Én úgy gondolom, hogy fontos a biztonságom érdekében, hogy pay-pal-lal
rendeljem meg a telefont, hogy meg is kapjam. Ha tévednék kérlek azt is osszátok meg velem!!!Nagyon köszönöm előre is!
-
beers
addikt
-
cyberapa
csendes tag
-
Edwin.
csendes tag
-
barobag
csendes tag
válasz Novicsok #3272 üzenetére
Szia Novicsok!
Ha megkérlek feldobog hogy honnan töltötted a recoveryben is frissíthető szerjózsi fájlt (Cepexa 20120803 update ) amit írtál. Próbáltam rákeresni, de mindenfélét találtam csak ezt nem.
Ez ugye azt jelenti, hogy ezt a ZIP fájlt az sd karira töltöm és recovery módban elindítom.
Bocs ha hülyeségeket, vagy számodra egyértelmű dolgokat kérdezek, de most egy komplett frissítésbe nem kezdenék bele, de egy recovery futtatás talán nem haladja meg az én gyenge képességeimet sem!
Várom a választ, ja és jó utat ha dél-kínába mész! de azért az ...va messze van vazze!! -
berigazek
őstag
válasz Stanley-B. #3331 üzenetére
Ez a K-9 mail....még a symbianos korszakból való,amit még Windows Mobile-ra is elkészítették.Nekem jó volt,csak lassú nagyon :-(
-
albgab
aktív tag
Lenovo A60-asom van. Tudtok ajánlani valamilyen jó e-mail progit?
Köszi
-
berigazek
őstag
-
nonsense
csendes tag
válasz berigazek #3321 üzenetére
Kicsit nagy, de jól néz ki. Az is tetszik, hogy keskenyebb a nagy átlagnál.
A HDMI 1080p-t hogyan kell érteni? Ezen is van HDAMI kimenet? Mert a képen nem láttam rajta.Az OpenWrt az egyetlen olyan rendszer, amivel hasonlóan pozitív tapasztalataim voltak, mint az Androiddal!
-
nonsense
csendes tag
Ja! A ZP100 is versenyben van...
Az OpenWrt az egyetlen olyan rendszer, amivel hasonlóan pozitív tapasztalataim voltak, mint az Androiddal!
-
nonsense
csendes tag
Sokszor átolvastam már az egész fórumot. Már majdnem rendeltem A60-at, A65-öt, de MOST rászántam magam a vásárlásra. Eredetileg egy ZP200 volt a nagy vágyam, (bíztam benne, hogy az lejjebb megy az ára), így viszont a Lenovo A750 és a A789 van versenyben.
Honnan érdemes most rendelni? tmallbox.com?
Ha esetleg valaki épp szabadulna egy készüléktől írjon rám...
[ Szerkesztve ]
Az OpenWrt az egyetlen olyan rendszer, amivel hasonlóan pozitív tapasztalataim voltak, mint az Androiddal!
-
Hulot
tag
Nagyon jó a forint árfolyama. Aki akar most vásároljon!
-
Rawulf
őstag
Az elmúlt években az összes IT terméknél így volt.
Elméletileg a november is jó hónap lenne, de olyankor kezd hiány lenni, azaz csökken a választék. Hiába olcsó valami, ha nincs ugye.Az évezred előtt a január-február is áruhiányos volt és az importőrök-dealerek "nyaraltak", de most már nem.
Én legkésőbb október végén vásárolok informatikai terméket (lehetőleg).
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
MODERÁTOR
Az anyaghasználata ezeknek milyen? Pl a W3-é. Jól össze vannak rakva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik