- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
Novicsok #3272 üzenetére
Szia Novicsok!
Ha megkérlek feldobog hogy honnan töltötted a recoveryben is frissíthető szerjózsi fájlt (Cepexa 20120803 update ) amit írtál. Próbáltam rákeresni, de mindenfélét találtam csak ezt nem.
Ez ugye azt jelenti, hogy ezt a ZIP fájlt az sd karira töltöm és recovery módban elindítom.
Bocs ha hülyeségeket, vagy számodra egyértelmű dolgokat kérdezek, de most egy komplett frissítésbe nem kezdenék bele, de egy recovery futtatás talán nem haladja meg az én gyenge képességeimet sem!
Várom a választ, ja és jó utat ha dél-kínába mész! de azért az ...va messze van vazze!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest