-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
-
ktamas55
tag
Kalci1 #293 ra válasz
Én is megrendeltem a HDC A9100-est. November 24-én utaltam át a vételárat. EMS szállítással kértem, ezt ugyan nem tudom egészen pontosan, hogy mit jelent, de nem a sima fapados szállítást jelenti. Én az etowalk.com - tól rendeltem. Tájékoztass légy szíves, hogy mikor kapod meg és mik a tapasztalataid. Egy kérdésem lenne. Tudom-e valahol nyomon követni a szállítás státuszát? -
kofy
tag
1. A beállításoknál megadhatod, hogy mi legyen az alapértelmezett hívásnál, SMS-nél stb.: SIM1,SIM2 vagy mindig rákérdezzen. Én ez utóbbit választottam, így minden hívásnál, SMS-nél megkérdezi, hogy melyikkel szeretném. Ha van nem fogadott hívásom, és visszahívom, akkor is megkérdezi, de ahhoz a SIM-hez, amelyik számon hívtak, odateszi, hogy "suggested", vagyis azzal javasolja a visszahívást.
2. Igen, foglaltat jelez és miután letettem, kapom az SMS-t, hogy volt nem fogadott hívásom.
3. Véleményem ebben a kérdésben nem mérvadó, mivel botfülem vanA vonal másik végén eddig senki sem panaszkodott, pedig autós kihangosítós hívások is előfordulnak.
-
kofy
tag
Szia!
Részemről semmi extra. Működik.
Naponta töltöm, úgy OK. Egyszer még csinálta a melegedést, de azóta kopp-kopp nincs baj.
Még egy jelenséget vettem észre. Néha akkor is hálózati foglaltságot jelez (nem kapcsol), amikor úgy tűnik minden rendben a hálózattal. Lehet, hogy a trémobil a ludas, lehet, hogy a telefon. 2 perc múlva aztán minden OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest