Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
barobag #3263 üzenetére
Nem vesztem el, csak okosságom mértéke messze alatta van e fórumban megszokottnak, ezért szerényebbre vettem...
Éppen ma cseréltem ROM-ot a ZP100-on, Cepexa 20120731-re (Flash Tools), + 20120803 update és rádiómodul csere, ez utóbbiak Recovery módban.
Maradok a 2.3.6-nál, egészen 1 hétig várható a készenléti üzemmód egy töltéssel.
A Cepexa 20120810 RAM hibás, a szerző sem javasolja.
Ezzel le is állok a nagy csereberével.
Még az iGO 8.4-et rakom fel, mert a 8.3 térképeket amúgy is használom egy WayteQ készülékkel, akkor egyúttal itt is.
Készülök szept. végén a helyszínre (Dél-Kína), lehetne utasforgalmiban hazahozni valami érdekeset, de akkor ezzel mit kezdek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek
- OLED TV topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Mini PC
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest