- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na mégegyszer.. Sziasztok lehet nem ide kéne írni de egy kicsit azért idevág, Nincs valakinek itt esetleg ismerőse aki tudna behozni xiaomi m1 telót kintről mert nem látok sehol ahol a gyártói oldalon lévő kb 204 dolláros áron lenne. vagy esetleg aki tudja hogy lehet ilyen áron magyarhonba rendelni? Előre is köszönöm. ha tudna valaki behozni azon az áron ide is írhat tams.gyurik078@gmail.com
-
kaller1
veterán
berigazek, Rick4 a személyeskedést és offolást fejezzétek be! Beszéljétek meg privátban, vagy felejtsétek el egymást végre!
-
berigazek
őstag
Még TE beszélsz???
Ídézet és nem én találtam ki:,,minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat..."
,,•a moderáció elsődleges célja a fórum területén (minden moderációs szabály alapja) a normális, emberi hangnemű, konstruktív beszélgetés lehetőségének, körülményeinek fenntartása..." -
berigazek
őstag
Mondtam,hogy SZAKADJ MÁR LE...NINCS KIT elaltassál?
Ez már ZAKLATÁS ÉS sértés!!!Tovább nem írom le a következményeket..FELEJTS EL ÖRÖKRE,OK,SZÉP ÁLMOKAT!!!Rick!
Csak neked...emlékeztetés képpen:
"Adatvédelem
Az itcafe.hu, a Prohardver.hu, a Mobilarena.hu és a Logout.hu házigazdái, moderátorai és technikai személyzete mindent megtesznek azért, hogy a hatályos törvények szerint, valamint az adatvédelmi biztos ajánlásai alapján maximális biztonságban kezeljék a fórumozók személyes adatait...."
És kérlek ehhez fogd magad,mert ez az utolsó kérésem! -
djnice
veterán
Az MTK6575 miben gyengébb cpu, mint az MTK6577?
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3761 üzenetére
Tiszteltetem neked is!
Nem vagyok Mo-n bejelentett PayPal-os...(no comment a továbbiakban,igaza van Oris-nak,nem ,,itt" kellett volna :-( -
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3761 üzenetére
:-(
-
oris
aktív tag
válasz
berigazek #3738 üzenetére
Lépj be a PayPal fiókodba, My Account / Top Up /Step 1 alatt láthatod azt a banszámlaszámot, amin keresztül feltöltheted a saját PayPAl-odat. Egyébként kérhetem, hogy a PayPal témákat offtopic beszéljük / beszéljétek meg?
na, mire bepötyögtem, addigra más is segített már...
-
Rick4
félisten
válasz
Stanley-B. #3755 üzenetére
És mit érdemel az a bűnös, akinek állítása ellenére mégis van ott egy unicredit számlaszám?
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3755 üzenetére
Tudom,hogy hol található...
-
Rick4
félisten
válasz
Stanley-B. #3748 üzenetére
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3748 üzenetére
SOHA NEM VOLT Unicredites számlám,nemhogy 4 éve..félre értetted TE is,de hagyjuk....
-
Rick4
félisten
Nem használtam ki soha, nekem van forint számlám, de működik rendben a dolog (bár nem értem, Te hogy értetted meg, miről is beszélek) és bizonyos keretek között sokkal egyszerűbb, mint a forint számláról levetetni a pénzt. Szerintem ha volt is ezzel gond, max hosszabb ideig tartott míg ráérkezik a pénz, de mennie ettől még kellett volna.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
berigazek #3738 üzenetére
Lehet, hogy nincs UniCredites számlád már 4 éve, viszont egyedi UniCredites bankszámlaszám van hozzárendelve az accountodhoz a PayPal által.
Namost, ha pénzt szeretnél tenni a PayPal accountodra, nem kell hozzáadnod semmilyen kártyát a fiókodhoz, alternatív megoldásként erre a fentebb leírt egyedi számlaszámra is átutalhatod az összeget, ami meg fog jelenni a PayPal egyenlegeden.
A top up menüpont alatt találod, itt:
(#3731) "És MIÉRT CSAK Unicredites jó????"
Félreértelmezted, mindegy milyen banknál vezeted a számlád, a top up módszerrel értelemszerűen tudsz összeget átvezetni a PayPal számládra. Viszont csakis erre az UniCredites számlaszámra utalhatsz, ha fel akarod tölteni az egyenleged ilyen módon.Na ez így tiszta összességében biztos vagyok benne.
-
robit1973
aktív tag
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #3744 üzenetére
Cimbi, ha tőlem kérdezel valamit, szívesen segítek, talán van némi "múltam" a paypalnál..
egyébként meg leírtam a saját unicredit számlaszámodat hol találod, erről totál felesleges beszélgetni. De szerintem én tőled tanácsot kérni a szellemi képességeid miatt nem tudok, és nem is fogok. Kerüljük szimplán egymást, még akkor is, ha megtaláltad az unicredit számládat. ezek után beismerést, bocsánatkérést se várok tőled, esetleg a többiekkel megteheted.
-
berigazek
őstag
TE MEG AZ UNICREDITED!!
Nálam ILYEN nincs!!!!!!!!!!!!!!!
És HOZZÁM NE szólj kérlek többé...PLÁNÉ A leszereplésről,mert sosem tudod ,hogy ki segít egyszer ki a bajból..vagy neked nem kell segítsék,mert te ,,NAGYÚR!" vagy ...LENÉZEL MÁST!Keress más játszótársat vagy REGGELOG akarsz velem chatelni?? :-) -
Rick4
félisten
válasz
berigazek #3741 üzenetére
Szimplán csak egy olyan embernek aki nem eszetlenkedik egy szaktopicban, mint egy 8 éves hülyegyerek...
Az viszont nem lényeges, hogy Te kinek képzeled magad, itt rendesen leszerepeltél. Nem nálam, a többieknél.
Az meg gigabrutál facepalm, hogy a caps lock-ot se tudod kezeni. De neked itt elnézzük.
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #3731 üzenetére
Baszki, olvasd már el amint neked leírnak, és juss már túl azon a szón, hogy unicredit... Megcsináltad amit mondtam? Nem. Beléptél a saját paypalodba? Nem. Láttad, hogy neked is van spéci unicredites számlaszámod? Nem. Akkor ne értetlenkedj itt.
Megzavarjuk az újakat? Mindenki érti 3. általános fölött, miről írunk, másodikosok meg még ne akarjanak paypalt maguknak...
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3730 üzenetére
He-he...
-
ztibor
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok lehet nem ide kéne írni de egy kicsit azért idevág, Nincs valakinek itt esetleg ismerőse aki tudna behozni xiaomi m1 telót kintről mert nem látok sehol ahol a gyártói oldalon lévő kb 204 dolláros áron lenne. vagy esetleg aki tudja hogy lehet e közvetlen a xiaomi-tól magyarhonba rendelni? és milyen feltételekkel szálítási díj ilyesmi. Előre is köszönöm. ha tudna valaki behozni azon az áron ide is írhat tams.gyurik078@gmail.com
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #3718 üzenetére
Na akkor utoljára leírom. Regelsz a paypalnál úgy, hogy magyarországi bankszámlád nincsen, folyószámlád nincsen, ahhoz kapcsolódó bankkártyád nincsen.
Remélem eddig érthető, és el tudsz vonatkoztatni arról, amikor egy másik lehetőséget megragadva a paypal számlához magyar bank folyószámláját és bankkártya adatait rendeled.
Ha regeltél, akkor a paypal az adataidnál feltüntet egy UNICREDIT-es számlaszámot, amelyre befizetve, utalva a paypalodon megjelenik a pénz. a saját spéci unciredites számládat magad is megnézheted a paypalra belépve, a my account, top up menüpont alatt.
Érthető, vagy leírjam még egyszer?
-
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok! China Post Air Mail-ről van valakinek tapasztalata? a 13-28 nap az valós adat ennél előbb semmi esély sincs rá, hogy megkapjam a telefonom? Én a rendelés után kb egy órával kaptam "tracking numbert" és valami olyasmit írtak, hogy megrendelését feladtuk... De nem tudok utánanézni hogy mi van az áruval mert azt írták, hogy várjak 5 napot és utána, de aggódom! Valaki aki már tapasztaltabb-e téren leírhatná, hogy mi is lesz valójában... előre is köszi!
-
zso76
csendes tag
Szia!
A telefont nem ismerem, de ettől a bolttól rendeltem kb. két hónapja.
Ez a tapasztalatom abszolút pozitív. Megrendeltem a készüléket, befizettem a számlára a pénzt és másnap már el is indították a vételt. Nem közvetlenül nekem érkezett a telefon, hanem nekik. Rátették a magyar nyelvet (99,9 %), készítettek egy állapot felmérést és erről adtak egy jegyzőkönyvet. Mindez kb. 10 munkanap volt.
Valószínűleg legközelebb is tőlük rendelek, főleg hogy szerintem az áraik is lejjebb mentek. -
kor84
csendes tag
Találtam egy ilyet.
Valakinek tapasztalata? Esetleg a boltal kapcsolatban tapasztalat? Valami infó már nagyon kéne, mert attól félek hogy bevásárlok valami használhatatlan szart......
-
berigazek
őstag
De miért ,,kötöd" mindig az Unicredit Bankhoz az ,,ebet"?
Nem csak azoknál lehet PayPal-t intézni...a PayPal-hoz elég egy hitelkártya és semmi más!Semmi köze a Banknak ehhez....
(és NEM tudom,hogy melyik Bank AZ,amelyuk a mai napon nem tudja,hogy mi a PayPal??Ez csak ,,duma"...mikor évek óta az OTP-től felvett hitelkártyával intézek PayPal-t és ŐK is tudják,hogy MI AZ!
Nekem valami bűzlik,faxa a hozzáállás akkor a Bankok részéről,így segítenek az Ügyfeleknek :-(
(Ne haragudjatok,de most már kijött belőlem...milyen felkészültek az ottani dolgozok :-( :-( :-( ) -
RBJ
addikt
[link]
ezt se láttam még. -
robit1973
aktív tag
Én kiránduláshoz a Navitelt használom. Az például nem is használja a beépített iránytűt. A GPS-t használva, az elmozdulásokból állapítja meg az irányt. Az iGO sem használja. Nem tudom milyen navi program van aminek kell ( Maps kivételével ) a digitális iránytű. Én még eggyel sem találkoztam.
-
Novicsok
tag
válasz
miklosandras #3664 üzenetére
ZP100, Antutu 3871 (Cepexa 20120826 ROM)
-
flash-
veterán
ezek a dual simes kártyák hogy müködnek?egyszerre müködik bennük mindkét kártya?
-
berigazek
őstag
Uraim,egy kis segítséget kérek tőletek.
Minden 2.3.6-os Androidomnál a Screen-re kitudtam tenni telefonkönyvből gyorshívás ikont!Nagyon jól jönne és nem kéne állandóan fellapoznom a Névjegyzéket.Ja a Phone gombjaira feltettem 8 darabot,de az sem egy gombos gyors hívás,ezért kellene a képernyőre fel tennem őket!
Erre a 4.0.3-ra nem tudok,nem ajánlja fel vagy csak én vagyok béna ? :-(
Ha valaki tudja a titkát ossza meg velem kéremszépen. -
lexjani
csendes tag
Olvastam hogy zopo 100-al rendelkeznek itt a forumon!
Milyen a teló érdemes e megvenni és ha igen hol?
Tudása nem kicsi-e? Véleményeket és tapasztalatokat szivesen várnék! -
DJGABI
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged