- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Szia!
Feltettem a progit és a keresés eredménye a 108 progiból csak a következő 3 volt:
Mobo Video Player
Flash Media Player
Simple MP3 DownloaderEZ mit jelent,ezek fogyasztják az energiámat,zabálják az akksit,élesztik fel a képernyőt?Pedig a háttérben soha nem futnak.Most mit csináljak,szedjem le ezeket a progikat?Semmit nem tudok a progi használatáról és Menüje sincs a proginak csak felajánlja,hogy Uninstalláljam ezeket,amiket megtalált.
Amúgy amióta feltettem a GSM Battery Monitort nem éled fel a képernyőm,lehet,hogy ,,ráncba szedte" a készüléket ez a progi vagy semmi köze hozzá? -
cossie023
csendes tag
ZP100-asomra felraktam a taiwan-i ROM-ot, kicsi Szerjozsa mahinációval. Az apropóját az adta, hogy a Sygic brutális térképméreteket használ és igencsak elfogyott a belső memória (pl Németország 700mega
) Így nem lehetett az SD kártyára átpakolni, mivel az SD2 néven futott. Na most összevonódott az alap 500 mega a 2 giga belső SD-vel (nem a belerakott kártyával) így aztán kicsit több hely lett pakolni.
Ami javult még az új ROM-ban, már jó a market, nincs olyan app, amit nem enged letölteni inkompatibilitás miatt (pl Viber ilyen volt), javult a hátsó led fényereje. most már teljes fényerővel világít! No persze éjszaka, söttében pocsék képet készít, de már jó zseblámpának...
A fenti státusz sorban a battery indicator kör alakú lett és százalékban ki is írja a töltöttséget, a kikapcsoló menüben már benne van a reboot és a reovery mode-ba való lépés is..
Maga a ROM tartalma is változott. Én gyárilag ICS-el kaptam a telefont. Ebben Apex launcher van, kóstolgatom, egyre jobban tetszik a testreszabhatósága. Van a battery monitor, ram manager. Most fedeztem fel, hogy AllCallRecords szépen felvette az összes eddigi beszélgetéseimet, de úgy,hogy a hívó fél hangját is. Ez kicsit durva!
Ja igen természetesen rootolt, CWM recovery is benne van, így a későbbi upgrade-eknek nincs akadálya. Összességében előrelépésnek érzem az előző ROM-hoz képest, ajánlom mindenkinek, aki elég bátor maga flashelni a telefonját! Ja igen, a biztonság kedvéért nem árt a zopotools használata és zopoimei-vel lehet visszaállítani az IMEI-t, mert az a ROM cserekor törlődik. Még jó, hogy ezek a programok a ZOPO-tól származnak
Akkuidőről még nem igazán tudok nyilatkozni. Korábbi használattal bőven megvolt a 2 nap, néha 3. Persze én ritkán netezek rajta, inkább a 2 kártya miatt van ez a teló. most meg annyit nyomkodtam, hogy nézegettem az új ROM-ot, hogy egy nap alatt leszívta az akksit. Igaz órákon keresztül játszottam egy debil autós zombis játékkalSzóval szerintem meglesz ezzel is a 2 nap. A Battery stat szépen mutatja a fogyasztást, sőt kalulál is egy várható lemerülési időpontot.
Fórumokban olvastam, hogy voltak problémák a GPS-el. Az én készülékemnél ez nem jelentkezett, ez a ROM is elég gyorsan jelet talált, frankón működik a Sygic is. A B79-es telefonon nem működik a státusz LED, nálam ugyanúgy jól működik, mint eddig! Amúgy ez kellemes meglepetés volt számomra, mivel az Ericcson 2618-asom óta ez hiányzott mindegyikből. Ha nem fogadott hívásom van vagy sms érkezett, akkor egy kicsi LED villog és nem kell minduntalan a telefont felébreszteni. Tudom nem a világ közepe, de így messziről is látszik az asztalon hagyott telefonon, hogy kapás volt.ebben a modellben 512 ram van. Szerintem az ICS-hez elég. mondjuk én nem futtatok semmi állandóan frissülő widget-et, így a szabad ram 200 mega körül szokott alakulni. Most először,ezzel a zombis játékkal akadt néha, mikor nagyon sok figura mászkált a képernyőn. De ezzel bőven együtt élek, mivel nem játékkonzolnak vettem és semmilyen más funkciónál nem tapasztaltam ilyet.
Összességében a ROM váltás megérte a fáradtságot. A javítások hasznosak, már nincs olyan, amit hiányolok a telefonomból. Csak bírja ki jó sokáig! De azért olvasom szerjózsáékat, hátha kifőznek valami még okosabbat!
Bocs a hosszért! üdv: cossie
-
gps76
őstag
Na megvolt a kalibrálás,bekapcsolt állapotban feltöltés,utána gyorsan lementettem az adott állapotú bin-t,amig nem piszkál bele(mire lesz jó nem tudom,de megvan...)
Na a sim kártyákat megcseréltem és amelyikben a domino van ugyanúgy gyengébb a térereje,tehát nem a telónak a 2-es simkártyakezelésével van "gond". -
Jazz
veterán
Igen, többek között 32Gb SD karit. 6500Ft volt úgy mond. Meg bőr tokot 0.8$, meg fólia 0.9$, autós töltő 0.9$....kb. ilyesmik.
(Jó ez a kínai cuccos. Passzol az itteni fizetésekhez. Dübörög a magyar gazdaság.
)
(#3584) Stanley-B.: Ezt sajnálattal hallom. Ezek szerint az internetes pénzes adatforgalom 4%-át a PayPal zsebre vágja....jó durván persze. Akárhogy is, ez valami brutális összeg lehet.
(#3582) RBJ: Ezzel nem tudsz mit csinálni. Mindegyik 512-es. Ha 1Gb, akkor vagy 300+$, vagy valam:i hibádzik ha ebben az árkategóriában van, vagy majd kapható lesz, talán valamikor ősszel, vagy télen, vagy tavasszal....nekem erre nincs időm.
512-nek bőven elégnek kell lennie arra hogy az ember telefonáljon, meg iGO-t futtasson....remélem.
(#3583) robit1973: Hurrá.
Bár már lenne itt.
-
Wasted
csendes tag
válasz
Stanley-B. #3588 üzenetére
De ennek mi értelme van, amúgy is drágábban adják a telókat, plusz a szoftveres lehúzásokkal is keresnek... Miért kell ilyen hülyeségekkel összezavarniuk az embereket?!
-
Wasted
csendes tag
Etotalkon láttátok a második sorban olvasható üzenetet?
Nem biztonságos az airmail-es csomagküldés, mert elkezdték jobban átnézni a csomagokat.
Ez mennyire lehet igaz szerintetek?Etotalkon is felszámítják ezt a PayPalos sarcot?
-
Sz.Tamás
csendes tag
-
Stanley-B.
őstag
nem lehet kijátszani, ennyi a PayPal díjszabása.
Az összeget a fogadó féltől (eladó) vonják le.Most a másik oldalról írom a megközelítést (van nemzetközi webshopom paypal fizetéssel), ezek az opciók játszanak:
- a PayPal díját belerakod az árba. Így az áraid magasabbak lesznek, ami hátrány, mert jó pár tahó kitalálta, hogy alacsonyabb árakat ad meg és majd szépen rádveri a PayPal díját a vásárlás véglegesítése előtt.
- nem rakod bele a PayPal díját az árba, hanem szépen vásárlás során felszámítod, ha ezt választja a vevő (esetedben is ez történt). Ez csábító, csak később derül ki, hogy férges az alma, de kezdésnek jól néz ki az alacsonyabb ár.
- egyáltalán nem fogadsz el PayPalt, így el fogsz esni egy csomó potenciális vásárlótól, akik abban a tudatban élnek, hogy ha nem Paypalen fizetnek, akkor át lesznek vágva.Megoldás: alternatív fizetési mód választása, bankkártyás ha van, vagy átutalás. Ez nem fog eljönni, mert hosszú évek során sikerült beleverni az emberek képzetébe, hogy csak a PayPal a biztonságos. (mondjuk erre a sok hülye csaló is rásegített, aláírom).
-
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #3578 üzenetére
Kár érte. Nem lehet ezt valahogy kijátszani? Kicsit (nagyon) sok az a 4%-os tranzakciós díj. Nem? Vásárolsz pl. 10.000$-ért és rád vernek 400$-árt??? Lol. Van más megoldás? Ez nagyobb rablás mint amit a bankok művelnek. Még ha lenne egy 1$-os általános díj, vagy valami....
-
Jazz
veterán
Az normális hogy a PayPal díjat velem számoltatták fel? Úgy tudom ezt a fogadó félnek kéne állni. De még is így nézett ki a total-om:
Sub-Total : US$188.60
Free Airmail 12-30 days (Free Shipping): US$0.00
PayPal Fee: +US$7.54
Grand Total: US$196.14 -
tibcsi99
csendes tag
válasz
robit1973 #3566 üzenetére
Nem arra, az csak 4.7", amire gondoltam, az 5.3":
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14673-mtk6577-9300-53inch.html
A zopo zp900 pedig ez: http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14651-mtk6577-zopo-zp900-leader-cellphone.html
Szóval a híresztelésből arra következtetek, hogy u.a. a gyártó, csak a márkásba több memóriát és jobb kamerát tesznek. A többi ugyanaz... -
gps76
őstag
válasz
berigazek #3570 üzenetére
A kalibrálás se segít?
Az az érdekes,hogy feltettem egy az elsők közül való ics romot és az jól mutatta még kalibrálgatni se kellett.Az az érdekes,hogy teljesen feltöltött állapotban kitöröltem a battsta... fájlt,és most egy stability teszt progival merítem,jól mutatja nem ugrál össze vissza,szép egyenletes,majd ha lemerül és kikapcsol,bekapcsolt állapotban feltöltöm teljesen.Valahogy azt kellene elérni,hogy ne tudjn írni a fájlba(próbáltam a permissiont állítani,de visszaállítja),vagy ne csináljon bekapcsoláskor egyet,ha nincs,mert akkor jó lenne.
-
berigazek
őstag
Elnézésedet kérem,nagyon ideges voltam és biztos elnéztem,ezért nem jó helyre válaszoltam :-(
gps 76!
Sajnálom,de az akkuproblémád javíthatatlan,nekem is volt ilyen és senki,semmi nem tudott segíteni :-( Bele kell nyugodni vagy megszabadulni tőled.
Rengeteg olyan telefon van,melynek így müxik az akksija valamilyen oknál fogva... -
gps76
őstag
Ja bocs,csak telorol irogatok,kozben melozok is.....
Mindketto Tmobilos kartya,egy flottas elofizeteses,internetcsomaggal,a masik meg sima domino.Neha a dominonal kiirja azt a access restricted-et,és ilyenkor annak a térereje 1 vonás,meg nulla is.És az én akkukijelzeses kerdesemre nem tud valaki hasznalhato megoldast?
-
tibcsi99
csendes tag
Azon gondolkodom, hogy lecserélném a haipait (mtk6575, 5.3", 512mb ram) egy újabb, mtk6577-re, lehetőleg csak 5" fölöttire. Eredetileg a G3-rá vártam. De most kinéztem a zopo 900-at, csak az árát sokallom, 300 $ körül, főleg hogy az i9300-as ugyanaz, csak 512mb ram az 1gb, 5mpix kamera a 8 helyett és 100 $ olcsóbb, és még 2 aksit is adnak... Tud valaki segíteni dönteni? :-)
Ötlet esetleg, hogy honnan vehetném meg olcsóbban? -
Sz.Tamás
csendes tag
Köszi RoBos!
Úgy néz ki, szép csendben befutott a harmadik pályázó is a ZP300+ személyében. Bár a feketét még megvárnám...
Szerintetek melyik "jobb" választás, a ZP300+ vagy a THL W3+? A Gorilla Glass jó lenne, de nagyon ködös ez a G3, ráadásul a design-al is erősen barátkozni kellene, az első kettőnek valahogy "letisztultabb" a kinézete. A ZP300+-hoz jó lehet az előd ZP300 aksija? (az oldal alján azt írják, hogy páran rendelték hozzá...)
-
zso76
csendes tag
válasz
berigazek #3550 üzenetére
Nálam is ha csinálja, akkor egymás után többször is.
A készülékkel egyébként meg vagyok elégedve. Talán legközelebb egy fokkal kisebb kijelzőset veszek (4,7 vagy 4,8). Úgy gondolom számomra ez lenne az ideális. Zsebben egyébként még ez is jól elvan. Nekem a hátlapot talán egy kicsit elméretezték, eléggé feszül rajta. Más minőségi probléma nincs. Néha észre vettem azt is, hogy egyik vagy mindkettő kártya térereje hirtelen nulla lesz. De ez csak rövid ideig tart.
Működése nagyon gyors, az akku szuper. A hétvégén 29 óra készenlét után, 2 és fél óra kijelző használattal, egy pár perc beszélgetéssel még 60 %-on volt. -
robit1973
aktív tag
válasz
berigazek #3555 üzenetére
Nekem ugyan a képernyő nem ébredt fel, de az akkustatisztikában láttam, hogy sokszor ébren van a telefon. Ezzel a progival szűrtem ki, hogy a TV24 ( műsorújság ) program naponta több mint ezerszer ébreszti a telefont, holott egyszer sem kellett volna. Letöröltem, és azóta megszűntek ezek a ébrenlétek.
-
lor
tag
válasz
sirály69 #3531 üzenetére
tehat azt kivanod, hogy ha melo ugyben hivok valakit akkor felvegye?
vagy ha epp beszelek haverral akarkivel es jon neki valami melos ugy akkor elbucsuzzunk es majd folytatjuk?vagy epp forditva?
mert akkor beszelgess egesz nap az akarkiddel es vard a postast a segellyel.
(mert akkor nekem ugy tunik nem olyan fontos szamodra a melo) -
berigazek
őstag
válasz
robit1973 #3552 üzenetére
Föltettem az angol nyelvűt,de,hogy ki fogja-e szúrni,hogy melyik progi okozza a képernyő felébredését nem tudom...
Anno a Nokia Kommunikátor N9110-nél volt az,hogy a képernyőt összekötötték a telefon rádió hullám vételével és amikor a térerő ingadozott a képernyőkímélő,azaz a képernyő felébredt minden térerő ingadozásra:-( -
gps76
őstag
Egy kis segitseget kernek.ZP100 2.3-as romot(hkphone revo 2.3.6 )hasznalok es az akkukijelzes osszevissza mutat,mit csinaljak vele.Kitoroltem a bin fajlt,ha lemeritem es feltoltom teljesen jo lesz?
-
berigazek
őstag
Akkor EZ sorozat ,,hiba"..nemcsak az enyém csinálja!
Nagyon szépen köszönöm az infót!És amúgy TE mennyire vagy megelégedve az i9220 N9000-el?
De mi okozhatja,azt,hogy a lezárt képernyőt feléleszti,felébreszti kikapcsolt állapotában?
Nem jövök rá:-(
Szenvedek 5 órája ezzel :-(
Ja és nemcsak egyszer ébred fel,mindig amikor ,,rájon" a hoopáré .... -
-
-
djnice
veterán
Szép és olcsó, a posta is csak 10$:
Bedove X12 -
RBJ
addikt
jé itt elég ocsó a jiayu 2g. és ár érték arányba minden van benne. kell több ?
[link]
Mondjuk máshol mintha két aksival adnák. -
berigazek
őstag
Szia!
Tőlem várod a választ,mert valamit nem értettem tisztán? :-)
Ja apropó...
Találkozott már valaki olyan dologgal,hogy a telefon,ha ki van kapcsolva valami miatt ,,felébred",azaz bekapcsol a képernyő magától amikor AZ ki van kapcsolva és Screen Lock is rajta van és nem éri semmi külső hatás,sőt az internet is ki van lőve,nincs semmi mozgás.
Nem tustam rájönni,hogy melyik progi csinálja a háttérben,de az a furcsa,hogy mindezek a programok minden Android telefonomon rajta volt és müködött rendesen és OTT nem okozott ilyen dolgokat.Szerintetek mire figyeljek oda,mi okozhatja ezt? :-( -
RBJ
addikt
ulefonhoz találtam az xda n fórumot. egyenlőre magyar nyelv nincs és még gond volt a root olás is.
Sajna úgy látom még kell egy kis idő az mtk 6577 es telókhoz, hogy kiforrott rom legyen hozzájuk. egyenlőre nagyon friss a dolog akárhogy nézzük. -
ztibor
senior tag
G3-al kapcsolatban nekem is az az érzésem hogy sokat kell még várni, így azt hiszem én megvárom szeptember első hetét, és ha nem jön, akkor rendelek egy Newman N1-et.
A Newman N1-ről lenne az a kérdésem hogy valamelyik oldalon gorilla glass-t írnak (tulajdonképpen ezért venném azt), rákeresve google-ban is van ilyen infó meg videó, de nem minden webshopban írják. Tehát ha egyiknél van, akkor mindenhol azzal van, csak nem írják oda?
Valamint várható lesz erre magyarítás pl.? -
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #3532 üzenetére
Az a durva, hogy az mtk régen is egy teljes platformot adott a chipjeihez, ezért dőlt az mtk-s ilyen-olyan telefon kínából. Nagyon egyszerű volt összedobni egyet, mert szinte minden hardveres/szoftveres eszközt biztosított az mtk jó olcsón. Na most ugyanez történik jelenleg, csak a saját oprendszerüket lecserélték androidra...
-
Stanley-B.
őstag
Jönnek a kínaiak nagyon, durva belegondolni, hogy 2 éve még milyen telókat nyomattak és most hol járnak.
Azt hiszem véglegesen a hamarosan érkező 4 magos MTK processzor fogja eloszlatni a közvéleményt, hogy ami kínai az szar is. Márciusban ha 220 USD környékén tudják hozni majd a 4 magos gépeket az durva lesz. -
emill
tag
válasz
CardGame #3525 üzenetére
Szia, az oldal megbízható, én vásároltam már tőlük, villámgyorsan ideért a telefon (1 hét sima postával) és eladás után is foglalkoznak a vevő kérdéseivel/kéréseivel/problémáival, ált. 2-3 napon belül válaszolnak az emailre. Ha nem lennének ilyen drágák (más oldalakkal szemben náluk ugye sajnos nem ingyenes a posta) akkor a következőt is tőlük venném, de így... Itt pl. 35USD-vel olcsóbb (nincs $25 postaktg)
Egyébként a Qualcomm Snapdragon MSM8225... processzor az MTK-sorozatból melyiknek felel meg kb? 6575? 6577? Nem tűnik rossz telefonnak. -
RoBos
senior tag
válasz
Stanley-B. #3526 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, h az M1S-ből, és még annyi ehhez, h a megjelenés után fél órával 200e db-ot adtak el. De ez nem is csoda, hisz az előző sorozatból a Mi One-ból 3.5 millió darabot adtak el Kínában, ami azt jelenti, h ez a 3. legkeresettebb márka jelenleg ott!
És mi lesz majd a Mi2 esetében, pff...
Csak hát ugye ezek a telók már $300+ kategória -
sirály69
őstag
Több mint 3 éve használok dual sim-es telefont és továbbra is ugyan úgy szeretném használni az új készüléket mint eddig a régieket!
Igazából engem az érdekel, hogy milyen új telefont vegyek ami ugyan azt a szolgáltatást tudja mint a samu d880 vagy b5702 és nem kerül 2x, 3x annyiba mint a régi telefonjaim amik igaz nem android oprendszeresek, nem dual core procisak, stb. -
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3526 üzenetére
Már létezik ,,fake" is a Xiaomi M2-böl....
-
Stanley-B.
őstag
az új Xiaomit 6 nap alatt több, mint 1 millióan rendelték elő. Kínai gyártótól ez azért nem semmi.
-
CardGame
csendes tag
Véleményeznétek a vasat?:
Huawei U8825D Ascend G330D
Az etotalk.com -on már rendelhető a cucc, meggyőző $189,99 -os áron!!
Mennyire megbízható ez az oldal? Van valakinek tapasztalata erről?
Nagyon kéne egy megbízható válasz, mert sos kéne egy korrekt 2sim -es droid gép és ez annak tűnik!Előre is köszi a válaszokat!
-
Rawulf
őstag
Kircsi... október végére valszeg megszüntetem az egyik sim kártyámat és a végén Xiaomi M2 lesz a vásárlásból.
-
RBJ
addikt
nem tudom mibe vannak egyesek ezzel az állandó elérhetőséggel két vonalon. szerintem száz szónak is egy a vége, hogy nem kell két készüléket hordani magadnál.
-
ouzohuto
senior tag
Hihetetlen mennyire igényesek ezek a kínai gyártók
-
RoBos
senior tag
válasz
Stanley-B. #3453 üzenetére
Köszi az infót!
Más:
Megjelent az új Zopo ZP300+ Field Plus
- 4.5 inch LG QHD screen, 1280 x 720 pixel
- MTK MT6577 Dual Core 1GHz processor, GPU: PowerVR SGX531
- Support GSM & WCDMA 3G network
- 1GB RAM / 4GB ROM
- 5MP rear camera, 2.0MP front camera
- Support WiFi, Bluetooth, GPS
- Android 4.0.3 OS$285.00
Ill. a Jiayu G3-al valóban vannak gondok, a gyártó nem elégedett a kijelzővel és most új beszállítót keresnek, így szinte biztosra vehető a csúszás sajna! Az Jiayu G2 kijelzője sokkal jobb nála, csak épp az nem tud annyit mint a G3.
Itt kezdődnek a kompromisszumok egyeseknél h, vagy vár, vagy más telót vesz az illető pl. egy MIGO G9088-ast ami HTC One X klón. -
beers
addikt
G3 reálisan október 2. fele szerintem.....!
Valahol mintha olvastam volna, hogy kijelző gyártót keresnsk hozzá.... -
lor
tag
válasz
sirály69 #3512 üzenetére
at kell iranyitani az egyiket a masikra.
es ha eppen csevegsz a barkivel el kell donteni, hogy melyik a fontosabb.
majd kinyomni a picsaba es az akkor mar elesben csorgo masik vonalat felvenni.
nem azert van lenyege az atiranyitasnak, hogy azon vedd fel hanem, hogy bekopogjon a masik vonalra.es ez szol mindenkinek!
-
sirály69
őstag
Napi szinten előfordul, hogy az 1. kártyán beszélek az zasszonnyal (vagy mással
)közben keres az ügyfél/telemarketinges a másik kártyán...
A régi telefonjaim(D880, B5702) ez a funkció működött és nem kerültek 1 vagyonba... a másik, hogy nem akarom más helyett fizetni a hívások díját. -
devast
addikt
2750mah. Szóval szerintem 2 napra okés lesz, még talán erősebb használattal is. Ha nem nyomkodod talán 3-4 is.
Engem az érdekel jobban, hogy egyáltalán lesz-e a közeljövőben... rémhíreket olvasni mindenfele, és ha hozzávesszük a hatalmas igényt (rengetegen várnak rá), akkor simán lehet, hogy szeptemberben sem lesz semmi...
ne legyen igazam... -
gyga
senior tag
jiayu g3 üzemidejéről van valakinek infója? esetleg személyes tapasztalat?
-
Hulot
tag
Linkelhetnétek orosz forum oldalt vagy ROM fejlesztő oldalt. Amit említettetek itt.
-
bprubin
tag
Sziasztok!
A jövőhét elején érkezik meg a Lenovo A789 készülékem és szeretném megkérdezni tőletek, hogy léteznek e hozzá tuningolt rom-ok, illetve okosságok és hol találom meg ezeket, mert eddig jómagam nem találtam semmit sem.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Jazz
veterán
Itt ezen az oldalon nem lehetett kapni hozzá valót, csak a lenovo 750-eshez. Olyat rendeltem, néztem, hogy néhány mm eltéréstől eltekintve a mérete megegyezik a V12-esével. 80cent-et megért.
A PayPal visszaigazoló e-mail-nél az egyik mezőben az van, hogy Shipping address - unconfirmed. Ez számít? Vagy a PayPal-on hogy lehet "confimálni"
a shipping adress-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged