-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
válasz
doongoo
üzenetére
Ha tényleg csak ennyi a különbség a kettő között, akkor azt veszek amit be tudok szerezni. A méretet gondolom meg lehet szokni, az előzőt is meg tudtam. Az üzemidő annyira nem lényeg, kocsiban, irodában, otthon lehet tölteni. Utazni meg úgy nem nagyon szoktam, hogy nincs közelben áram és hosszabb ideig kellene működtetni.
A Honort meg újonnan szerettem volna számlával, garanciával, cégre. És a 3/32 GB-ost, szürkében. A hirdetések nagy részében erről szó sem esik. Azért köszi a linket, ha lesz időm 1-2 embert megkeresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Sorozatok
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő