- Yettel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #12512 üzenetére
Szia!
Tudnál segíteni V1277-et érintő kérdésben?
- Beállítások / Fejlesztői opciók / "Álhelyszínek engedélyezése". Ez mit jelent?
- Úgy néz ki, hogy alvó, kinyomott állapotban az akkumulátor terhelésem jóformán úgy néz ki, hogy:
50% Cella készenlét
50% Telefon - tétlen
Mind ezt kikapcsolt, alvó állpotban (leellenőriztem, reseteltem a battery statot és szüzen is megnéztem).
Ez normális? 50% Telefon - tétlen, ekkora a terhelés kikapcsolt, alvó állapotban?
3 óra alatt simán leszív 10%-ok az aksiról, és még csak be se kapcsoltam, nem is telefonáltam. (semmi nem fut a háttérben ami kikapcsolt állapotban is üzemelne, pl. proximity sensor....stb.)Köszi
-
hevizms
addikt
válasz
Ha valahova felrakom a phone.apk-t az eredeti romból,azt letudnád magyarositani és visszatölteni valahova?
Már csak az hiányzik hogy teljes legyen a magyaritás.
Vagy esetleg egy szájbarágós elmagyarázás hogy hogyan és mivel tudnám ezt megcsinálni én?
Az apkchangert letöltöttem,de magas mint az eifel torony nekem.
Nagyon megköszönném/nénk. -
hevizms
addikt
válasz
Köszönöm a segitséget.
Megnéztem az eredeti rom system/app mappáját és a magyaritottét is.Egyedül a vending.apk ami hiányzik a módositottból.
Phonesky.apk nincs egyikben sem.
Külön külön mi módon lehet magyarositani a progikat?
Mert ez igy ahogy voltál olyan kedves és feltetted a komplett repo mappát és a leirásodat hogy mit kell a BART progival csinálni,így nem volt nehéz a dolog.Viszont külön hogyan lehet?
Köszönöm előre is,nagy segitség vagy.
Lényegében odáig már eljutottam hogy most van egy olyan magyaritott romom,amin a billentyűzetet már megoldottam,csak a play store ami még hiányzik.
Próbáltam egy letöltött playstore.apk-t telepiteni,el is jut a végéig a dolog,de a vége előtt kicsivel kidobja hogy "sajnos a play store alkalmazás leáll".
Nincs egy olyan playstore.apk ami működik?
Keresőbe elég sok verziót kidob.
Nincs egy tuti? -
peter76bp
aktív tag
válasz
hungobungo: Arra nincs ötleted, hogy nekem miért nem akarja telepíteni a CWM a kész zip-et W3+-ra? Felismeri, hogy update, de aborted üzenettel leáll rögtön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- BMW topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Egyedi ékszerdobozka
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged