- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ilyen mobilom van: [link]
Erre is fel lehet imádkozni valahogy a Cyanogenmodot vagy valami különleges verzió szükségeltetik? Rootolva van, jelenleg gyári 4.0.4 ICS van rajta. -
lostprophet
aktív tag
Hero H3000+ AnTuTu eredmény:
-
lostprophet
aktív tag
Ajánlanám az http://android-sale.com oldalt az 1. hozzászólásba! 10 munkanap, összesen 15 nap alatt ért ide a csomag
-
lostprophet
aktív tag
Na, most itt a következő találós kérdés: van egyszer 820 megabájt belső memória a telefonban. Rádugva a számítógépre van egy cserélhető lemez, ami 2 gigás és van egy cserélhető lemez, ami 8 gigás (microSD kártya, amit beleraktam). Ez meg hogyan lehetséges? Csak egy microSD-hely van, abba raktam a 8 gigás kártyát.
-
lostprophet
aktív tag
Sikerült rootolni a Hero H3000+ telefonomat ezzel: [link]
-
lostprophet
aktív tag
Ha valaki leírja, hogyan lehet magyarítani az OS-t, megcsinálom
-
lostprophet
aktív tag
Megjött a Hero H3000+-om Android-sale.com-ról!
Képek itt: [link]
Két akkut mellékeltek, de ez nem volt feltüntetve a holnapon, a töltő pedig jó Magyarországon is
Most épp töltőn van, majd később letesztelem.
November 26-án rendeltem (hétvégén), 28-án adták fel, 11-én érkezett meg (azaz ma). -
lostprophet
aktív tag
Az enyém is már túljutott a vámon tegnap, reménykedek, hogy ma megkapom
"The item was in transit within its destination country on 10-Dec-2012."
-
lostprophet
aktív tag
Hányótoknak kellett fizetnie vámot/áfát eddig?
-
lostprophet
aktív tag
"Destination - Hungary
The item is being processed for departure from Hong Kong as of 1-Dec-2012."
Jaj, csak jönne mááár
-
lostprophet
aktív tag
Egyébként mennyire jut eszükbe az ilyen kínai netes cégeknek, hogy kisebb értéket írjanak a csomagra és ne akadjon fent a vámon? Szólni kell nekik külön?
-
lostprophet
aktív tag
Tudja valaki, hogyan működik ez a [http://hongkongpost.hk] oldal? Tegnap kaptam értesítést, hogy feladták a csomagomat és kaptak követési számot is, amit elvileg ezen az oldalon lehet beírni, hogy megtudjam, mégis merre jár épp a csomag.
A főoldalon rákattintok a Mail Tracking gombra, megadom a kódot, Enter, de nem mutat semmit. -
lostprophet
aktív tag
12-20 nap múlva érkezik hozzám (remélhetőleg) egy Hero H3000+ (H2000+) az Android Sale-től. Erre létezik már CFW?
-
lostprophet
aktív tag
válasz
szpali #12013 üzenetére
Fene se tudja, de például alibaba.com is ismeri mindkettőt (például képernyőnél 4.0-4.9 col van feltüntetve): http://www.alibaba.com/product-gs/682124563/H2000_H3000_smart_phone.html
-
lostprophet
aktív tag
Kinéztem ezt a telefont: [link]
És főleg, hogy most van ehhez még 10%-os kupon is a képernyő tetején november 26-ig és a szállítás is ingyenes (mondjuk bevállalom az a 4 dolláros pluszt, hogy adnak kódot és követhetem merre jár éppen) ezért nekem bejövős.
Viszont erről az oldalról nem tudok semmit, hogy mennyire megbízható. Tudna nekem valaki erről mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest