- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
"ha valamit nem értesz ahogy megjelenik, akkor annyi... guglizol (magyar nyelvnél esélytelen)"
Már meg is adtad a választ. Googlizol. (ez egy elég öncélú szemét dolog, tény) Szerintem mindenkit zavar.
Meg lehet abból indulnak ki, hogy szépen haladtál a korral és havonta cserélted a telefonjaidat az őskortól kezdve a szétnyithatós színesen át az okoskáig, és nem 10 évente cserélsz telefont (mint én).
-
Jazz
veterán
Persze, fellehet (nagyjából), de akkor is vicces.
Amúgy megtaláltam, angolul így van: Allow mock location. Így már érthetőbb.
"android mock gps is a GPS location emulator for changing/setting/simulating the GPS location of the Android emulator/device through a simple map-based interface. You can add the location to Favorites.
This app sets up mock GPS location so every other app in your phone belive you are there!
This app allow you call its interface in other app by sending a broadcast. Look the detail below.
Note
Disable "Use wireless networks" in Setting/Location of your phone since some apps use it too Always run MockGPS before running other apps to be mocked otherwise they will use the default GPS sensor instead of MockGPS's. Check your android settings: Settings->Applications->Development->Allow mock locations, make sure this item is checked."
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest