- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Sziasztok, van ehhez a topikhoz hasonló szakmai szintű tabletekre? Gondolkodok egy jó kis kínai tabletben.
-
Linda1
aktív tag
Szia.
Hát ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet, amúgy is szükséges lenne egy teló vásárlás, ez meg árban is megfelelő.
De, mit lehet tudni márkáról, nem igazán ismerem, most néztem egy teszt videót, ott agyondicsérték a kameráját is, ami picit soványabb az akku, nap végén tölteni kellett ( mármint a tesztelő). -
Zeki
nagyúr
-
KTU
addikt
És ezt olyan írta aki rendelt is onnan
Tracking n.
RSxyvzvxyxGB
GLS hozta,
nincs vám és gyorsabb mint Kínából,
ez a lényegpl.:
2015-07-09 08:16
HUNGARY, DELIVERED
2015-07-08 20:19
GLS HUNGARY, ARRIVED IN COUNTRYGLS HUNGARY
2015-07-04 00:00
HUNGARY, ON ITS WAY TOGLS HUNGARY
2015-07-03 23:57
HEATHROW WORLDWIDE DC, ARRIVEDUNKNOWN BAG - MISSING DUN -
robi1979
aktív tag
Erről mi a véleményetek? Zoppo Speed 7 Plus. Nekem nagyon tetszik, de már úton van egy ZTE Blade S6 (B20 800mHz 4G is) amit ha minden igaz jövő héten már kézbesítenek is. Így valószínűleg a ZTE Blade S6 eladó sorba kerül mert ez a Zoppo nagyon tetszik! Ha valakit érdekel, keressen priviben nyugodtan!
-
b0bcat
addikt
válasz
WOT-H-A-C #107278 üzenetére
Az X12 itthon a Mobilx-nél 50-be kerül, de 41-42 között behozható a legtöbb webshop-ból magánimportban, sarcokkal együtt.
Most már két napja ismerkedünk, és nagyon jók a benyomásaim.
Kb. annyit tud, mint egy Snapi 410-es készülék, de még kevesebbet eszik. Az Antutu Battery Test-en több mint 12 ezer (!!!) pontot kapott, úgyhogy a 2200-as akku teljesen reálisnak tűnik. Ráadásul tudja elvileg a B20-as 4G-t, úgyhogy erre sem lehet panasz.
-
KTU
addikt
válasz
nepszter1 #107272 üzenetére
Mlais M52 Red Note 5,5"
$127.86 USD + Shipping
ha a következő országokba át tudod venni:France +$9.02
Germany +$3.28
Italy +$8.20
Netherlands +$3.28
Portugal +$6.56
Spain +$2.46
Sweden +$8.20
United Kingdom Free Shipping
Romania +$3.28
Finland +$3.28
Greece +$3.28Kínából Magyarországra $128.99 USD +27% + 2000Ft = kb. 49000Ft
Vagy másik EU raktár 151.1 EURO = kb. 47 - 48000Ft erre már nem jön semmi, és gyorsabb talán
arra a SoC-ra épül mint az említett Lenovo de 5,5", a kamera is ugyan azt hozza, nem nagyon sz@r annál 1-2 fokkal jobb, a kalapács UMI Hammer kamerájától jobb
Kijelző szép, jó fényerő "csak" HD,
akku kisebb benne, kb. 60% a P70-nek,
sajna többet is írtak rá 3200, valójába kb. 2350mAh de már abból is rendeltem párat -
asdf_
veterán
Magyar beszerzesu, 40-50 ezer koruli, max 5", min 1 giga ram haromszogben mibol erdemes mostanaban valogatni? (a rakjunk hozza egy kicsit es Honor 4C, azt huzzuk ki, egyelore elbizonytalanitonak talalom a topikjaban olvashatokat).
-
GIJoe
addikt
válasz
nepszter1 #107272 üzenetére
Nem nagyon találom leírva hogy ez a Lenovo Golden warrior S8, ban milyen szenzor lehet. Elvileg olyan mint a K3 ban, (Omnivision?), mert az egész pofást még este is...
-
nepszter1
addikt
Sziasztok ár/érték arányában keresem a legjobb telefont ami 2GB-ram van és 5" körüli az se probléma ha egy kicsit nagyobb és nagyobb akksija legyen köszi előre is
-
-
nyisziati
veterán
Vasárnapi meglepő bestbuy - 107 dollárért.
[link] -
RVR400
veterán
A P6000 azért fura, mert nálam volt egy, és teljesen értelmes képet lőtt. Egy helyen a neten is láttam tesztképeket, amik hasonlóan jók voltak. Meg vagy 4 helyen totál szarokat.
Viszont az említettektől csak a totál szartól is sokkal szarabbat láttam, mintha 2 vagy max 3 MP lett volna felinterpolálva. Ezért nem értem, hogy miért kell elárasztani most, mikor már mindenki megszokta a megapixelharcot, a piacot ezekkel az 5 MP-es förmedvényekkel. Persze jogos, hogy mobilkijelzőre elmegy, de csak amíg nem akar belenagyítani az ember fia. -
KTU
addikt
válasz
KamuMazsola #107260 üzenetére
Az nem jelent semmit,
és az sem hogy május 15.-én rendeltem,
hip-hop Június 01.-én már a kezemben is volt
EU raktár, DHL, CooliCool -
KTU
addikt
válasz
cotag #107249 üzenetére
Evvel és Jiayu F1 töltővel minden akkut feltudtam tölteni.
attól függ bal vagy jobb sarok +
meg is lehetne fordítani az akkut, csak úgy a súlypont rossz helyen van
típus függő hogy hány százalékra töltődnek az akkuk, általában 92 - 96-ig
Hammer pl. 92%Mai akku használat, 1h kijelző idő, max fényerőn, és Bluetooth telefonálás közbe kijelző lekapcsolva
-
zebede
őstag
válasz
Viktor0610 #107240 üzenetére
A hangsúly a "megbízhatón" volt, látom nem ment át.Tehát, tapasztalatok alapján szerettem volna olyan EU-s websop címeket, ahonnan már rendeltetek, ne adj isten többször is. És gond nélkül gyorsan megérkezett a telefon.
KTU: Köszönöm, megnézem.
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #107223 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cotag #107251 üzenetére
Hogy veri-e a H6+-t? Ez egy jó kérdés. RAM-ban biztos. Kamerában viszont a honor a földbe döngöli az asus-t.Nyers erőben lehet, hogy az asus jobban kanyarít, de nem esküdnék meg rá. Ami biztos, hogy napi használatban szerintem nem lehet nagy külömbséget észre venni ebben a kategóriában.
-
Prien
addikt
Tinydeal-en akciós a Jiayu S3. 200 dodót megérne? (3 GB RAM)
Illetve mennyire megbízható a bolt? -
cotag
senior tag
Közben feleségem is kitalálta vegyünk neki is vmit...
Neki is S4 van most, ő is mégjobbat szeretne ennél.
Aktív dual sim kell, telenor simhez 3G/4G legyen, vodafonos simet csak hanghívásra használná. Gyorstöltés funkció legyen, ez feltétele...
Ár mindegy, csak tényleg jó készülék legyen.. -
KTU
addikt
válasz
RVR400 #107241 üzenetére
Nem tök mindegy hogy 5MP-en vagy 12-n sz@rok a képek,
lásd akár P6000Nem 90-ért, hanem 70-ért vettem.
(#107239) zebede:
EU boltok,
CineDOG1 fórumtárs aláírása.(#107238) diegho:
tegnap írtam az akkuról UMI Hammer
[link]
mikrolag, ő hát izé nem játszok telefonon, csak használom,
de mivel nemsoká költözök másikba, próbálom meg makkantani,
és ez az 1. olyan telefon amit nem tartok kordában Greenify-vel, SD Maid-el, Link2SD-vel, sőt fent van a minden napra 1 ingyen app,
és én minden nap szigorúan feltelepítem ami van, a NASA képnézegetőtől a zseblámpáig, ja és van pár játék is ami így jött, és minimum 1x ki is próbálomszóval 222db alkalmazás van fent, meg most felraktam az antutut, 30643
gyorsan bootól, amire rányomok az indul,Ja és ezt "out ot the box" használom
root joy,És ebbe MTK M6732 SoC van, )tudom van ennél erősebb),
nem az 1Ghz körüli butábbak, amit most sok telefonba látok
pl. amit ma rendeltem(#107246) Áfogat: ZP700, V5, és 5.5" a következő
-
cotag
senior tag
Kérdésem lenne.
Az ár nem számít most, viszont írom ami igen....
Aktív dual sim kell, telenor és vodafone 3G és 4G.
Cserélhető akkumulátor, és legyen hozzá vásárolható plussz akksi, illetve olyan töltő amibe bele lehet tenni a plussz akksikat és feltölti nekem őket. Egyszerűen nincs időm lehetőségem töltögetni a telefont....
Egy S4 lenne cserélve, ennél azért többet tudjon ha lehet.
Köszönöm urak!Annyi még, hogy most mi az ami elérhető ilyen készülék, illetve érdemes e várni valamire a közeljövőben mert az annyira jó lesz...
-
-
-
GIJoe
addikt
Új Doogee olcsó telefon: DOOGEE X5 "presell"
Nem értem miért nem fért bele egy 8 MPxes Omnivision kamera.. -
RVR400
veterán
-
zebede
őstag
Tudtok esetleg megbízható EU-s oldalt ahonnan érdemes, áfa és vám mentesen rendelni UMI Hammert?
Fekete színű kellene. -
unskillful
aktív tag
válasz
#39868659 #107231 üzenetére
Hát egyenlőre csak 1 dual display telefon van a piacon a yotaphone... azt meg 250 ezer ft alatt még nem láttam... ahhoz képest a Siswoo R9 Darkmoon 300 $ körüli ára baráti... de sajnos úgy érzem hogy 400-500 $ között lesz inkább a nyitóár... persze még akkor is el fogok gondolkodni rajta :-)
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Lenovo A7000-nél mit lehet azzal kezdeni, ha a telefon néha csöngéskor csak kattan egyet, majd elnémul. Néha meg tökéletesen működik.
-
KTU
addikt
válasz
Áfogat #107232 üzenetére
Umi Hammer-rel készült képek,
most megy fel pár makro is. Az IBM-es kép éjszaka készült, viszonylag sötétben, saját vakuval.
Javítok egy fh@shalmotfogása,
szilikon tokba használom, és nem kényelmetlen hogy szögletes, pedig ennek az oldalát is egyenes felületek határolják, eddig észre se vettem,
ha Kecskemét fele jársz megnézheted. -
Farigcsa 1
csendes tag
DOOGEE Y100 Pro
Én még júniusban rendeltem egyet. Pár hét után érdeklődtem, hogy mi van. Válaszoltak: bocsi, de júli 15. a világpremierje addig nem tudják küldeni. Később írtak egy levelet: a túl nagy igén miatt a gyártó nem győzi, és még várni kell. Aztán jött az értesítés Júl 20-án, feladták. A csomagkövető még nem látja, még nem hagyta el Kínát. Eredetileg a megrendeléstől számított 8-14 napos, ingyenes légifuvart ígértek. Ja mindez a TinyDeal kínai webáruházzal történt. Mindegy, egyszer már majd csak megkapom valószínűleg elsők közt az országban. Akkor majd írok a telórol is. -
Áfogat
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan, aki első generációs Moto G-ről váltott UMI Hammerre? Mik a tapasztalatok? Az aksi, a kamera (főleg a makro), meg a fogása érdekelne a legjobban. Előre is köszi a fáradságot.
-
törölt tag
válasz
unskillful #107217 üzenetére
En is kacerkodtam a gondolattal, de valahol 245 dollaros kezdoarrol olvastam. Tetszik - tetszik de minden plusszal egyutt nekem huzos az ara.
-
KTU
addikt
Rendeltem :
SISWOO A4+ (A4 PLUS) CHOCOLATE
device specifications [link]Kicsit azért tartok a formától, hogy ennyire szögletes, ill. az oldalán egyenes felületek határolják,
de nem én fogom használni -
Alabástrom
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan power bankot, ami 10 000 mAh-nál nem (sokkal) gyengébb, van benne solar panel, és valamennyire víz- és ütésálló?
Vagy ha konkrétat ajánlani nem is, de pár dolgot írnátok, hogy mire kell ezeknél odafigyelni?
Nem szeretnék vaktában rendelgetni, hogy aztán elfüstöljön (a telefonnal együtt)...
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #107223 üzenetére
fatality
Már én is nagyon unom, minden második, harmadik hozzászólásába belefűzi, mintha másnak nem lenne útlevele és céges útja.
-
alexw801
senior tag
válasz
gyűrű #107220 üzenetére
Voltam májusban 9 napot Kínában (Guangdong Province, Shandong Province, Wuxi, Shanghai), júniusban 5 napot Tajvanon (Taichung, Taipei), ott készültek a screenshot-ok, 550ML-lel.
Azt veszem észre, hogy a számos korábbi MTK procis telefonom mindig 2-3-4 m pontosságot írt ki helymeghatározásra, az 550ML és 551ML meg csak pl. 8 m-t. Ennek ellenére ezeknek nagyon határozott a navigáció reagálása, és pl. a hegyekben a magasság adat is pontos. -
gyűrű
addikt
-
unskillful
aktív tag
A Siswoo-nak vannak jó készülékei. Az én következő kiszemeltem is Siswoo. R9 Darkmoon. A hivatalos oldal:
http://www.siswoo.com/r9-features/ -
-
RBJ
addikt
[link] itt meg elég normál videót sikerült összelökni.
-
-
-
b0bcat
addikt
Megérkezett az új "olcsóbb tesztalanyom" egy Cubot X12 formájában.
Megnyomkodom a hétvégén, aztán referálok róla.
Első ránézésre nagyon rendben van (mint általában a Cubot-ok).
Főbb adatok:
- MT6735
- 1/8 GB
- 5" @ qHD
- 2200-as akku
- Android 5.1 gyárilag
- infra port!A többi hamarosan kiderül.
-
RBJ
addikt
[link] ehhez mit tetszik szólni? igaz le van szabályozva az órajel de ennyiért mit lehet kapni.
-
TaaT
nagyúr
Az okosórák nem izgatnak mert (valószínűleg) vacak kijelzőjük van, de az okos karkötők érdekelnek. Az oled biztos jobban mutat nappal. [link]
-
gyűrű
addikt
válasz
Alabástrom #107203 üzenetére
Nálam is volt pár napig egy kipróbálni..
Katasztrófa!!!
..egy óra amit 1-2 naponként kell tölteni..
Ha kell ha nem rezeg, de amúgy semmire sem jó..csúnya is. -
válasz
Alabástrom #107203 üzenetére
Na , én is ettől félek...
Használtam a MiBand-et, és az is mindig rezgett... Amúgy meg jó cucc, csak túl vagyok pörgetve
-
Alabástrom
senior tag
válasz
chesterboy #107163 üzenetére
Egy kollégám használ valami nagyon okosórát. Tiszta stressz azóta.
Ha bármi történik a telefonján, azt azonnal jelzi az órája, amire ő persze odafigyel, ezzel kizökken abból, amit csinál, és elkezd azzal (is) foglalkozni. Kb egy hónap alatt éveket öregedett.
Szerk - persze bármit lehet jól is használni, meg rosszul is.
-
KTU
addikt
válasz
zebede #107201 üzenetére
Még mindig UMI kalapácsot használok, nem tudtam még átköltözni az M52-be, idő hiány
1 napos az akkuja, (CooliCool küldött még 1db-ot pluszba) nálam kb 24 órát bír, az újabb akku kicsivel többet,
állandó mobilnet vagy wifi, szinkronizálás, + bluetooth telefonálás, VoIP és GSM.
A ZTE V5 többet bírt, de azt is képes voltam reggel 6-tól estig lemeríteni, főleg ha csak mobilnet volt.Van és volt a családba több db is, ha spóroltak az energiafelhasználással akkor tényleg jóval többet bírtak, mint az én felhasználási szokásaimmal.
Csak én nem vagyok hajlandó vakoskodni min. fényerőn, ami nem mellesleg az UMI-nál jóval nagyobb mint a V5-nél, és max. fényerő se rosszabb.Amit hiányolok az a jó kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged