- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
no, gyerekek, részemről a honorbuy, ajánlott shop lett ugyanis a hibás meizu m1 note helyett küldtek egy másikat , EU s rendelés volt, eu ba kellett visszaküldenem, és dhl el küldték is a másikat tegnap, ma dél körül kaptam kézhez, és tökéletesen müködik...
hozzátartozik, kellett egy kis paypal ráhatás...nade melyik kinainak nem kell?
ja és ugye a tokot üvegfóliát érintőt, usb autóstöltőt sima fóliát stb nem küldtem vissza, irtam is nekik hogy nem kell , de ugyanúgy belerakták a mostaniba ismindegy én jeleztem..mosom kezeimet
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Lenovo A850+ 2 kártyás telefonom, ez kicsinykét elszállt, ugyanis már egyáltalán nem érzékeli a SIM kártyát, A SIM cserét és a ROM cserét már eljátszottam - utóbbit már 2 x is - először a A850p_VanillaAoSpRev2.7 volt rajta, de akár csak a gyári ROM-al a Vanill2.7-el is dobált le a hálózatról. Tegnap este a Note3 A850+ ROM-ot tettem fel, de már a SIM kártyákat sem érzékeli (próbáltam "idegen" kártyával is, de az eredmény ua. Tudna valaki Budapesten egy megbízható telefonszervizt ajánlani? S.O.S kéne
-
-
kp78
addikt
válasz
aytukabozs #104492 üzenetére
5,5ˇakkor legyen/lehet a kijelző, ha a többi hardveres paramétere is jobb annál, mint amit egy 5ˇkijelzős tud.
Minden áron nem kell 5,5. Lehet így a helyes akkor. Nem akartam senkit sem félrevezetni. -
aytukabozs
addikt
WTF? " min. 4,5ˇ, max. 5,5ˇ kijelző"
Így azért nehéz ajánlani ha te sem tudod mit szeretnél -
kp78
addikt
válasz
doongoo #104487 üzenetére
Edigital-nál van, bár ez mennyire jó ár, azt nem tudom
Meg az 5,5ˇ már lehet nagy lenne
-
válasz
gipsztigris #104489 üzenetére
Pandán pedig még bő 5k-val olcsóbb is...
-
gipsztigris
addikt
Készleten a Xiaomi Mi 4i...nem is rossz áron!
-
robotnyk
tag
Duliee, aytukabozs, WOT-H-A-C - köszi a választ mindenkinek!
-
robotnyk
tag
válasz
aytukabozs #104483 üzenetére
igazából az a lényeg, hogy ha használatban van a net, akkor közben ne foglaltat jelezzen ha lenne bejövő hívás
-
-
robotnyk
tag
Üdv!
Mivel a keresésben elég sokszor szerepel a téma, ezért feltehetőleg a válasz egyszerű lesz, de szeretnék megbizonyosodni róla azért.
Lenovo A536, dual simes készülék (tudtommal dual standby). ebbe lenne a tervek szerint egy prepaid kártya mellett egy upc mobilnetes sim kártya az adatkapcsolatra. ez így gond nélkül működőképes megoldás? nem szakad meg a mobil készenlét nethasználatkor, illetve viszont? jól sejtem, hogy a mobilnetes sim kártyát a 3g képes slotba érdemes tenni és ez sem változtat azon hogy telefonos készenlét és a mobilinternet tud párhuzamosan működni?
előre is köszi a választ
-
P70-rol Mobilarena.hu oldalon, akkor a tesztemben
is talalsz infokat. A topicja meg var sok szeretettel, kb mar 3ezer hozzaszolassal.
-
kp78
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, megnézem őket alaposabban estére.
P70-re ránéztem, és szimpatikus benne, hogy még értesítő led is van, ami sok telefonból nem értem miért marad ki -
-
WOT-H-A-C
veterán
Lenovo p70, Honor 6 plusz, és lenovo vibe z 2 pro(ez már 6 col, de ahhoz képest elég "kompakt")
Megtalálod őket az edigitál oldalán. Ha p70 tetszik akkor szupergamer-nél olcsobb.
Dulee: a honor 6 jutott eszembe először nekem is, de ha jól gondolom az 1. simest árulják itthon.
-
-
kp78
addikt
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, de nem igazán találtam konkrét példát/választ, így megkérdezem, bár gondolom, hogy gyakori a kérdés.
Mi mostanság az a dual sim-es telefon, ami már hardveresen is „vállalható”, min. 4,5ˇ, max. 5,5ˇ kijelző, 2 GB RAM jó lenne, meg vmi erős(ebb) négy magos proci, min. HD kijelző.
És itthon is meg lehessen venni, nem akarok Kínából rendelgetni.
Remélem nem lóg bilibe a kezem az igényekkel, és vannak már ilyenek, anno egy Samsung S7562 Duos-om volt, attól égnek állt a hajam, aztán szerencsére redukáltam a SIM-ek számát 1-re, de most lehet, hogy megint 2 SIM-em lesz, így muszáj vmit venni.Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
s4tch
veterán
Urak, ki az, aki képben lehet MTK-s Hongmi helyreállításával kapcsolatban? Hibajelenség: nem ismeri fel a telefon a SIM kártyákat. A telefon tegnap lefagyott, újraindítás után elfelejtette felismerni a SIM kártyákat. Próbáltam többel is, mindkét foglalatban, semmi. IMEI van és érvényes. Próbálkoztam sima gyári visszaállítással, többször újrahúztam az egész telefont flashtoollal, wifi (és tulajdonképp minden) megy, bármilyen fw-t lehet telepíteni, nem tégla a telefon, de a SIM foglalatok egyszerűen nem működnek. Megköszönném, ha zaklathatnék valaki hozzáértőt privátban, telefonon, akárhogy.
-
válasz
aytukabozs #104465 üzenetére
Szerintrm igergetes marad...
Minden presell...
-
alexw801
senior tag
Az ASUS értékesítési eljárása teljesen különbözik a kínai gyártóktól, nem a kínai belső piacot célozza, hanem globálisan értékesít. Ez eltér pl. a Xiaomi, Huawei, Lenovo stratégiájától. Ezért az ASUS a régiókra eltérő készüléket ad, amit nem kell átalakítani, mint a Kínából vett telefonokat. Igaz, pl. a Huawei is értékesít globális telefont, pl. a Honor 6 H60-L04, de ez nem nagy arányú az eladásain belül.
Még mindig ajánlom a China Daily cikkét, amit a MEGA-ra feltöltöttem:
https://mega.co.nz/#!iE0XmCBR!hLw7TmjD--IMyQUCIcJYwWucm9nb8wq8131j-t8Ohr4 -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
petrosilov #104461 üzenetére
Amazon.it-en keresgélj!
-
petrosilov
tag
válasz
WOT-H-A-C #104460 üzenetére
Amazon árulja, ez jobbnak tűnhet, akár garanciálisan is.
Igaz ehhez ottani cím kell, de mindenkinek dolgozik valakije már Londonban.... Ezekben a tuti magyar forrásokban nem bízom valahogy.
-
alexw801
senior tag
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/asus/zenfone-2-dual-16gb-p273484145/
Remélem nem haragszik meg, akitől kaptam a linket. Javasoltam neki a vételt. -
-
alexw801
senior tag
Úgy értesültem, hogy kitört a bingó láz - helyett az ASUS Zenfone 2 (ZE550ML) itthon olcsón azonnal kapható. US verzió, ami jó itt.
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Be lehet valahogy kapcsolni az USB Mass Storage módot az MTP helyett?
MTK 6592
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323 #104431 üzenetére
Mármint 5"-os picit, ha jól értem?
Mer' amúgy van itthon egy leharcolt blade 1De, ha már: Létezik snapi 410-es teló ZTE V5 körüli paraméterekkel hasonló árban ?
-
beg
veterán
Quad simes topik van?
http://t.co/hUpnkkNRrG -
-
-
synar
őstag
Itt egy újabb UMI Hammer 2. SIM probléma.
Akkor ez most mitől lehet? Új kínai szabvány foglalat. -
-
b0bcat
addikt
Ma volt a kezemben egy LG Leon. Mosolyogtató számomra, hogy kártyafüggetlenül 50 ezerért csak Snapi 400-at és FWVGA felbontást adnak 1/8 GB memória mellett, viszont a kamerája - bár a tulaj fintorgott rá, amikor kérdeztem, hogy mennyire elégedett vele - érezhetően jobb, mint az utóbbi féltucatnyi (25-50 ezer forintos) kínai csodának, ami a kezemben volt.
-
beg
veterán
válasz
nyisziati #104426 üzenetére
Nemrég volt errefelé egy hittéritő, saját bevallása szerint kőkemény 3-4 usd-s kuponokat kap megtérített kuncsaftonként (de van egy limit, hogy vásárlásonként mennyit használat fel ezekből max.). Én azért még levegőt se tartanék vissza főképp úgy, hogy majdnem mindig találni 5 dolláros kuponokat az aktuális vásárláshoz.
-
-
-
RBJ
addikt
Nem tudom miért de ez az Elephone nagyon kezd felkapaszkodni. Eddig nem néztem semmibe de mostanában figyelni kell őket. Csak egy új logó kellene.
Vagy egy strapa modell. -
-
-
Én eladom a lelkem szívesen
ezeröccáá' lesz
Amúgy nem... Votl egy kis megkeresés magyar helyről is, egy számomra nem fontos márkától, hogy üzletkötősködni kéne...
Nincs pofám olyat ajánlani, amit nem használnék...
Amúgy meg megkeresett egy csaj, hogy orális szexért cserébe kellene reklámoznom, Nem tudom milyen erkölccsel rendelkeznek a mai fiatalok, de hallott valaki a vifocalról
-
janaman01
addikt
skacok ezt az oldalt ismeritek már , marha megbizható , stb stb
szerk ( csak rossz poén )
-
Zeki
nagyúr
válasz
zolipapa66 #104412 üzenetére
Holmi kupnokért ki dobja el a gerincét, hogy olyan boltot ajánlgat, ahonnan még ő sem rendelt, meg más sem?
-
gyűrű
addikt
válasz
aytukabozs #104246 üzenetére
...én is teleszemetelem majd a fórumokat az ajánlatukkal, mint te..
-
bioengin
tag
válasz
aytukabozs #104404 üzenetére
OK, köszönöm, ezek az infók kb. egybevágnak az eddigi képpel.
Meglátjuk. -
janaman01
addikt
válasz
zolipapa66 #104405 üzenetére
köszi
-
petrosilov
tag
válasz
petrosilov #104407 üzenetére
-
robi1979
aktív tag
Sokan mondjátok hogy középmezőnyben, középkategóriában nincs jó telefon. Érdeklődve kérdezem hogy a Xioami Redmi 2 Advanced 2/16gb-s verzió miért nem jó középmezőnyben "jó telefon" kategóriában?!?
-
aytukabozs
addikt
válasz
bioengin #104400 üzenetére
Ha nem tudja mi az a CN22 akkor nyugodtan hívd a főnökét és kérd tőle,
amúgy visszapostához kis inspiráció. (irás+hozzászólások) -
-
aytukabozs
addikt
válasz
dudikpal #104399 üzenetére
PayPal topicban újabban ez a slágertéma
(felesleges leírni újra mert minden ott van, meg lusta is vagyok)
Folyamatosan élnek vele a népek, pont a napokban írt oda egy elégedett ügyfél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged