- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
-
válasz
hackeeeee #105596 üzenetére
Minden okes lesz, a GAPPS a Google csomag, ami kell benne van
Semmi egyeb dolgod.
A gepre kell egy USB VCom drivert feltenni. Flashtools-szal betallozni, a tobbi a leirasban. /firmware upgrade, da dl legyen bepipalva ilyesmik.
Mondanam hogy megcsinalom, csak messze vagyok sztem
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csapee #105594 üzenetére
Ez van az A916-nál is.. Van rajta valami security cucc, amit letiltani sem lehet.. Vagyis, letiltom, reboot után engedélyezve volt.
Meg ez, hogy eltűnt a dualsim kezelés.. Vicc..
Remélem, hogy a romcsere megoldja.
@Duliee : Cibálom le ezt, és az ott található drivereket, egyebeket. Kérdés ezzel kapcsolatban. Írja, hogy gapps, szóval ebben frissülnek is a Google appok? Vagyis pl. a play store?
-
-
dlaj
őstag
válasz
Taktoj #105476 üzenetére
+1
Van abban valami amit írsz. A Sony név nem minden. A szoftver is sokat (ha nem legalább ugyanannyit) számít, és gyári selejt is becsúszhat.
Én már nem egy telefont vettem kimondottan jó kamera miatt, és nem egyszer csalódtam már. Erre is igaz, hogy a puding próbája.....................Itt például egy teszt egy Sony telefon Sony kamerás képességéről.
Idézet: "egyáltalán nem csinál jó képeket, úgy is mondhatnánk, hogy ezen a téren pocsék a teljesítménye"
(Még úgy is durván rossz, hogy köztudottan az MA-s tesztelőknek nem mindig sikerül úgy a fénykép teszt ahogyan a külföldi laptársaiknak, illetve a privát usereknek.)
-
-
-
-
-
tamb
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok..
Kínából rendeltem egy Elephone P3000s telefont,de Imei problémám van vele.
Az MTK droid tools-sal a következőkig jutok:
http://kepfeltoltes.hu/view/150618/12447554N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png1. A kép alapján (zöld kocka) rootolt a telefon?( én nem így kértem)
2.Az Imei számok mellett látható "IMEI/NVRAM" gomb szürke,nem elérhető.Pedig a továbblépéshez ez kellene.
Amúgy a merimobiles.com-ról rendeltem,küldtem már képeket nekik,most küldtek egy Youtube linket,ami alapján meg kellene oldanom a problémát.
Most megy vissza a válasz,hogy ez így zsákutca...
Tudtok-e tanácsot adni,mi lehet az alap probléma? -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Adott volna egy Lenovo A916 teló. Mai napon kapta kézhez a tulaja. Az alapállapot, ahogy megérkezett kicsit érdekes volt, lassú is volt, így kapott egy gyári visszaállítást.
Ami feltűnt, hogy nem tudja egyszerre kezelni a két sim kártyát, vagyis, vagy az egyik megy benne, vagy a másik. 1 simmel volt kipróbálva, akkor volt 3 menüpont a sim menüpontban, vagyis ha jól tudom, akkor sim1, sim2, és Sim1 és sim2.. A mindkettő menüpont elvileg eltűnt. Ez mitől lehet? Tudnátok segíteni?
Előre is köszi!
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Graphics #105580 üzenetére
Szia,
A P70 topicot végigolvastam, de gondoltam másnak is van tapasztalata, plusz nem akartalak zavarni - a850+ - is csak azért tettem mert kifogytam a lehetőségekből
A Lenovoba nem nehéz beleszerelmesedni, de a páromnak több mit 1 éve Huawei telcsije van és semmi gond vele, míg az én A850+ telcsim 1/2 év után elkezdett döglődni
Bár most is a Lenovo felé tendálok, de kintről nem hozok, az is biztos - nekem a 10 - 15.000 Ft nyereség nem éri meg a kockázatot (úgy megfogták a vámon a Lenovo A850+ mint a húzat!).
-
válasz
SamSem58 #105579 üzenetére
Szia, bocsi, tudom irtal privatban, sok uzenet jott, szoval adok itt javaslatot, meg gep elott is majd.
Szoval P70-rol irok, csak elfogultan tudok irni, 4honapja megvagyunk, topicja hosszu, romot nem csereltem, nincs is egyelore, nem is kell.
3X volt nálam, nagy , ossze is tortem.. Jo telefon, de a Lenovo modernebb, ha munkara kell, abszolut ezt ajanlom.
Honor johet meg szoba: 4X leginkabb
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Az alig 1 éves Lenovo A850+ telcsimmel kb. 1/2 éve gondjaim vannak (ledobál a hálózatról, SIM csere, ROM csere megvolt, az erdmény 0) Ezért egy új Kínai "csodát" szeretnék vásárolni, két verziót néztem ki: Lenovo P70-A, és Huawei Honor 3X G750. Nálam a telefon munkaeszköz, amit sokat használok: telefon, e mail kliens, böngésző, GPS, MS Office, Viber, és ami fontos: hírek - időjárás, számológép, lámpa, videolejátszó, zenelejátszó (fülessel is okés legyen a hang) fényképező, (videofelvétel is). Gondolom van valakinek tapasztalata ezekkel a telcsikkel, hogy melyiket érdemesebb megvenni - Lenovo P70-A? - vagy Huawei Honor 3X G750? Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Előrebocsátom, hogy nincs kedvem a ROM cseréhez, azt ajánljátok amelyik a saját gyári ROM-jával pár évig telefon marad.
-
-
eszementális
tag
Sziasztok!
Mit lehet tudni az umi hammer aksijáról, tényleg csa beszállítói baki?
A másik ami érdekelne a bluboo x550, vele mi a helyzet? -
Rellind
senior tag
Van már valakinek Elephone P7000 telefonja?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Egyre közeledik esetemben egy két simkártyás telefon vásárlásának esedékessége.
A jelenlegi Nokia Lumia 735 helyett kézenfekvő lenne a 730-ra váltás, azonban kicsit bővítve a pénzügyi keretet akár a Lenovo P70 is beleférne az árba, ahogy a Lenovo S60 és a Huawei P8 Lite is. Bár szeretem a wp-t, nem zárkózom el a droidos megoldástól, tehát ha mondjuk a P70 kiemelkedően többet és jobban tud a 730-nál, akkor váltanék.
Szerintetek melyik volna a nyerő?
-
-
-
-
törölt tag
Sziasztok
Telefont cserélnék, kérlek adjatok tanácsot, hogy mit érdemes?
5" - legalább HD felbontás
dual sim
Min. 1/8GB
4G (B3/7/20)
support legalább jó szinten
árat most nem mondanék, de 70 fölött tuti nem adok pénzt egy telefonra -
válasz
Alabástrom #105509 üzenetére
Ez nem phablet.
Tablet méretű eszközt akarsz venni mobil funkciókkal, itt kompromisszum van csak
-
voci
tag
Sziasztok!
A telefon topikjában már rákérdeztem, de itt hátha előbb kapok segítséget.
Hozzám került egy iocean X8mini 32gb készülék. Gazdája elmondása szerint 5.0 lollipop volt rajta utólagos root-tal. Szerette volna feltenni a hivatalos rootolt lollipopot. Előtte akart csinálni egy gyári visszaállítást a recoveryből. Ezután bootloopba került a készülék. Most bootloopol, és csak töltőre kötve hajlandó belépni a recoverybe. Wipe data/cache volt már - nem segített.
Hozzáértők segítségét kérném, hogy újra működőképessé tegyem a telefont.
Előre is köszönöm.Üdv.:
Voci -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alabástrom #105551 üzenetére
Ebay-en a legolcsobb 3layer matt foliat vedd meg rá. 5os csomag altalaba egy ezres, van olyan jo mint az a markaneves.
Tahepa: frissithetsz, gyari OTA, max visszarakod a fullcsomagot ha nemjo. Kiveve ha babraltal a system particion, akkor nem fog felmenni.
-
tahepa
senior tag
Sajnos a saját topicja néma ezért itt próbálkoznék hülye kérdésemmel...
A telefon rendszere állandóan frissíteni akarna...frissíthetek vajon ? Nem-e lesz tégla a telefonból?
Nubia UI v2.5 V5 van a készüléken ( Android 4.4.4)
ZTE N958St_CNCommon_V1.18
kernel 3.10.28-gc52dac7-00311g5d1da15 -
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Van nálam kipróbálásra egy Asus Zenfone 7 375CXG, aminek felfoghatatlanul erősen tükröződik a képernyője. Gyakorlatilag tükörként használható.Lehet ezen segíteni fóliával? Tudnátok valami márkát/tipust ajánlani?
(Láttam 3M Vikuiti ADQC27 fóliát, ami elvileg tükröződésmentesít, de valami elképesztő drága, 1 db közel 10k!!!!!!)
-
silver10
aktív tag
válasz
wwenigma #105535 üzenetére
Ezt én is így gondolom. Annak idején legtöbbünk azért is választotta, mert bízott a jó supportban. Eu (Német)service, alkatrész, tartozék ellátás stb. Amikor a lányomnak is rendeltem egy ZP920-at, (73.000 volt össz + akksival) pont azt mondtam én is neki: Remélem a Zopo marad Zopo és nem (S)Zopo(')
Mielőtt megvettem az enyém, pont befejezte a ZP-k árrúsítását egy másik németországi webáruház, felháborodott hangnemben és az anyacég korrektségét erősen vitatva. Fel is vetetettem anno, hogy rossz ómen, de leintettek. Ez a forgalmazó tutibiztos cég, ez más, valószínű azzal a webáruházzal volt gond. Hát eddig tartott az illúzió. A teló egyébként még rendben teszi a dolgát, de többé nemigen bízok az ilyen EU-s háttérben csájnafonok esetében. Talán a Lenovo kivétel lenne. Off, de ebből is következik. A klímás topicot rengeteget bújtam a napokban. Végül DAIKIN-t vettem. Nem mertem kockáztatni. De ezt csak kizárólag neked írtam. Nehogy vitaindítónak vegye valaki. Nem ide való téma.
-
alázógyík
addikt
Bluetoothos GPS-t milyen csoportban kell hirdetni hardveraprón?
-
vinibali
őstag
szokott még valaki kuponokat kapni?
-
MrChef
aktív tag
Szerintem akinek nem mindegy, mennyi pénzt költ telefonra, az lőjön be egy árat és azon belül válassza ki a legjobb értékelést kapott, leginkább támogatott telefont. Felesleges azon gondolkodni, hogy a 4589-es processzor helyett a 4591-es processzorral ellátott telót érdemes megvenni, és csak 5000 Ft-tal drágább, mert hónapok alatt eltűnnek a különbségek. Mindig jön az újabb, gyorsabb, szebb, olcsóbb...
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Most váltok telefont és a következő a választási lehetőség:Samsung galaxy s3 neo duos
Samsung galaxy e5 (duos)Szerintetek melyik a jobb? Melyik a jobb ár-érték arányban?
Az s3 neo 60ezer legolcsóbb szürkeimportos boltis ár, az e5 70ezer legolcsóbban. -
törölt tag
Nem nagyon volt olyan teló, ami megfelelt volna az igényeimnek, nem utolsó utáni dzsunka, de nem is a megfizethetetlen kategória (mármint az én pénztárcámnak), viszonylag gyorsan és rizikómentesen beszerezhető és van közösségi, valamint szervíz háttere a kontinensen. Ebből először az ára változott meg (rendesen feltolták). Majd a beszerezhetőség és a szervízháttér. Egyértelmű, hogy így már nem rendelném meg és persze nem is ajánlanám. De a három érvágás a készülék használatára nincs kihatással és ha már megvette az ember, akkor csak az egyik fájó. Az is csak akkor, ha garis gond van vele. Szóval, érthető a Zopo vonal "elnémulása". De nem azért történt, mert maga a készülék lenne szar.
-
gyűrű
addikt
válasz
#79335424 #105530 üzenetére
Dehogy is.. a telefon szuper, minden működik, csak elkapott az újdonság szele..
Nem hiszem hogy eladom..CineDOG1: nem erről szól a beszélgetés. A zopo sosem volt "sláger"
Ez az egy, viszont jól megtervezett , kiváló adottságú telefon, mindegy mi áll a hátoldalon.
Nem valami zete blade -
citkar
addikt
válasz
Bj Brooklyn #105524 üzenetére
Számomra, bár se hammer telefonom, sem abból az újabb SoC-ból nem volt készülékem, de arról az újabb SoC-ról jobbakat hallani...bár elég új még...
-
Ájvé
veterán
Mondjuk ez nem rossz tényleg, eléggé kifutó széria már, persze jó. Jó kamera azért némileg kérdés, vagyis felhasználó függő, de nem csinál rossz képeket azért.
(#105489) bupemko:
Hardveresen jó a telefon, bár akkuja gyenge, GG-t nem láttam leírásban, kamera képessége pedig kérdéses. -
egykettő
aktív tag
válasz
Bj Brooklyn #105522 üzenetére
Ha fontos a gps és autóba használnád külső bluetooth gps vevő erősen ajánlott!
-
citkar
addikt
válasz
Bj Brooklyn #105522 üzenetére
Akkor inkább a felújított változatot próbálnám ki.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
janaman01 #105521 üzenetére
Nagyon remélem, hogy ami rá van írva az tudja, mert elsősorban azért venném. Hummer, mint gépjármű eléggé bejön ( sajnos még nincs, de dolgozom rajta
) és már, több éve egy Hummer H1 IP67 ( első generációs, egymagos ) mobilt használok. Az IP 67-es szabványt bőven teljesíti nem úgy, mint a Sony Z szériája. Tehát én mint márkával, meg vagyok vele elégedve, és ha a H1-et gyártanák Quad Core Soc-al, akkor azt venném, mert a pici kezemnek pont jó a 3,5". GPS meg jó lenne ha lenne benne, mert mos az megadta magát és ha már azt is kell venni, akkor inkább legyen minden egyben. Plusz a H6-ban van Walki-Talki funkció, szóval nagy ritkán mikor vinni kell, akkor azt is megspórolhatom
.
( Amúgy még néztem a H1-es felújított változatát, a H1+-ot amiben egy MT6572 van; az mennyire vállalható? )
-
janaman01
addikt
válasz
Bj Brooklyn #105516 üzenetére
Nem is az a gond ezzel hogy égő, avagy sem hanem az pl hogy ez a teló tuti se nem por se nem cseppálló...hiába a jelzés , de ha csak az miatt veszed mert ez tetszik úgymond akkor miért ne...
-
törölt tag
válasz
Há méééé? Paintballozas kozben milyen jol mutat az oldalzsebben.
-
citkar
addikt
válasz
Hát én másik után néznék, ennyiért sokallom...
-
Upo
addikt
válasz
Taktoj #105476 üzenetére
A szenzornak elég kis jelentősége van, többet jelent az optika és a feldolgozó szoftver/firmware, csak ezek meg nem annyira reklámozható tulajdonságok (bár az optikával néha próbálkoznak). A sony is pl. többféle optikával kínálja a szenzort, sőt van amit megtart saját részre. A samsung és az omnivision is hasonló. Az hogy IMXvalami vagy samsungvalami vagy OVvalami az magában nem jelent se jót, se rosszat, a felhasznált körítés fogja meghatározni.
Sarkított példa: Rakj fel egy Canon EOS-ra egy 25$-os Shengli Electronic CCTV lencsét, lőj vele pár képet, aztán próbáld ugyanezt egy 3000$-os L-es Canon objektívvel. Seggreülsz a különbségtől, pedig ugyanaz a szenzor.
Nem az IMX135-től kell tartózkodni, hanem az igénytelenül összeállított teljes kamerarésztől. Műszaki adatokból ez nem fog kiderülni, ki kell próbálni. Meg még ugye az se biztos hogy tényleg az van benne amit odaírnak, lásd ulefone-elephone-star-umi és társai banda... -
janaman01
addikt
válasz
Bj Brooklyn #105513 üzenetére
Inkább a telót linkeld...
-
b0bcat
addikt
válasz
Bj Brooklyn #105513 üzenetére
Attól függ, mire kell, és mennyiért adják.
(Ha pl. fontos a navigálás, akkor inkább válassz mást!
) Szerintem vállalható SoC a mai napig, "nyers kraftban" hozza a Snapi 400/410 szintet, de pl. 4G-t sem tud.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amit kinéztem telefont magamnak abban egy MTK6582 Soc teljesít szolgálatot. Mi a véleményetek róla? Szabad ilyet venni?
A válaszokat előre is köszönöm
.
Bj
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Alabástrom #105510 üzenetére
A fizetésnél a küldés módjának kiválasztásánál lehet azt bejelölni. Kb 10-15% a díja, attól is függ milyen szállítással kéred.
Azokra a termékekre érdemes kérni, ami önmagában is áfa alá esik. Ami értekhatár alatt van, azt külön-külön rendeld meg! -
Alabástrom
senior tag
Hogy működik a vámbiztosítás coolicool-on? Sehol sem találok róla semmit a honlapjukon... Bármelyik termékhez lehet kérni? Hogyan? Mennyiért?
Köszi! -
Alabástrom
senior tag
Sziasztok! 7"-on (esetleg 8") milyen phablet ajánlott az alábbi feltételekkel?
ami feltétlenül kell:
Stabil, gyors működés alap felhasználáshoz, játszani nem szoktam
erős akksi, egy napot könnyedén bírjon ki
jó képernyő
3G
GPS
a kamera ne legyen teljesen használhatatlan
OTG
bármilyen USB-ről tölthető legyen
microSD bővíthetőség (vagy bőséges memória gyárilag)Ami nagyon jó lenne, de ha minden kötél szakad, kompromisszumképes:
dual SIMAmi jó lenne, de könnyen beáldozható:
LTE
kifejezetten jó kamera
szép külsőA keret 60ezer Ft, de kompromisszumképes.
-
válasz
HSteve #105507 üzenetére
Ha jól látom ez egy 6572w SoC-cal megáldott telefon.
Mivel MTK-s, ezért egy Flashtool-os mentéssel kezdenék.
Még root előtt.Utána egy insecure kernelt csinálnék az MTKDroiDtools-zal a mentett boot.img-ből.
Aztán fastboot-tal (vagy flashtool-lal) felraknám az insecure kernelt, minekutána már sima ügy ezzel az exe-vel rootolni, csak az usb hibakeresést kell bekapcsolni, és engedni, hogy hozzáférjen az adb a telefonhoz (egy felugró ablakban a telefonon kell engedélyezni)Másik megoldás, hogy CWM-met csináltatsz a mentésedből szintén az MTKDRoidTools-zal.
Aztán flashtool-lal felteszed, és UpdateSupersu zip-et telepíted CWM-ből.Még nem volt olyan mtk-s telefon aminél a fenti két módszer nem működött volna alapesetben (vannak kivételek, de azt is meg lehet oldani másképp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest