- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Akkor így lesz a 99.99 usd-s kütyüből hiper szuper biztosított 125.43 dolláros felár, ami 25.44% a sima postás 27% áfás ár helyet
Cserében levelezgetés és várakozás, hogy a panda visszautalja. Tuti biznisz ez a pandától. (A 2000 huf vámeljárást mindkét esetben a vevő fizeti, azt nem utalja vissza a panda.)
-
-
EG0
aktív tag
válasz
Graphics #105394 üzenetére
Subtotal $99.99 (Clearance sale.)
Insurance $10.00
Shipping & Handling $15.43 (Method: Airmail - DPD)A biztosítás miatt EU országokba csak DPD-vel lehet kérni.
Hogy melyik FDD LTE frekiket támogatja, abban most már kicsit bizonytalan vagyok, de a 800 MHz-et úgy nézem, hogy nem. -
-
-
EG0
aktív tag
válasz
janaman01 #104683 üzenetére
Megrendeltem a ViewSonic V500-ast, DPD szállítással és vámbiztosítással együtt 125 dollárért Pandáról.
A telefonnal nem játszom, így a gyenge SnapDragon 400 elvileg nem zavar majd. MT6582-ről váltok.
Viszont 5,5 inches, full-HD kijelzős, 2 GB RAM-os, dual SIM-es, és ami nekem fontos volt, hogy LTE-s. Remélem, a Vodafone-nak van a budapesti metróban 1800/2600 MHz-es lefedettsége. (Sajnos erről nem találtam információt.)Ha ideér, majd mesélek.
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Keresem elhalálozott Thl t11-em utódját.Jó lenne ha legalább olyan fürge lenne a rendszer mint a t11-en volt.
4 g nem kell.Lehetőleg brand gyártótól
max 55-60k értékig.
Min 2 gb ram, max 5-5,5 coll,
valamilyen védelem pl gorilla glass jó lenne a kijelzőre,hd kijelző legalább,értesitő led,min 2500-as akku.
Usb alul legyen
Ha van gomb világítás az nem baj
Ötletek?
Hazai és kinti megoldás is érdekel,ha nem dupla simes az nem gond.
Egyenlőre a honor 4 c- t néztem,de nem tudom a 4x ér e 10k-val többet.
Köszönöm -
-
tahepa
senior tag
-
janaman01
addikt
én várnék a meizu m2 note val...sőt mindegyik presale telóval, még az első tapasztalatok meg nem érkeznek...az utóbbi pár hónap azt mutatja, ki kell várni, ha új teló érkezik...
-
cocus007
tag
Olyan már volt nektek, hogy pc-n meg bárhol töltődött a telefon USB-vel, csak a kocsiba nem? Próbáltam több kocsiba, több töltővel, más kábellel,de semmi...
Egy ZTE v5 ez éppenséggel. De lehet csak le kéne küzdenem a lustaságom és frissiteni a legújabb mokee-ra... -
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Eddig kb. sikerült teljesen leszűkítenem a versenyt a jiayu s3 vs meizu m1 note-ra, de most megláttam az elephone p7000-et? Érdemes belevenni a képbe? Ha át tudtok irányítani a topikjába, azt is megköszönném.
-
janaman01
addikt
Akinek fontos a nagy akku az várjon augusztusig a doogee S6000 re a xiaomi klónra...
-
birooo
tag
150 dollár környékén melyik az a teló amelyiknek a legjobb a GPS-e és a Wifije? Az sd kártya bővithetőség is fontos lenne. A JiaYu S3-at néztem, de az kicsit drága még.
-
-
RBJ
addikt
THL L969 témában nagy a csend. Pedig a legolcsóbb LTE alternatíva ha jól látom.
-
-
-
alexw801
senior tag
-
nash13
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Jiayu G4s, ami nem kapcsol be és nem tölt. Rádugom gépre csippan a Windows, de nem ismeri fel a telót.
Próbáltam flashtoolal romot feltenni, de a flashtool hibával bezárja magát. Cappa72 tanácsára cseréltem portot, kábelt, flashtoolt, vcom drivert de minden esetben leáll a flashtool. Valakinek még lenne ötlete? Ja és az Avast -ot is kikapcsoltam, de nem segített. -
domedee
senior tag
Sziasztok, én most várom az új telómat: Umi EmaxHa valakit érdekelne valami róla és majd megjött, akkor írjon (PÜ-t akár).
-
RBJ
addikt
Kínaiak mostanság csendben vannak strapa téren kár.
-
ctibor
senior tag
válasz
Graphics #105359 üzenetére
Azért asszem van. Mióta 4Gs telefonom van és munkába menet Héven, metrón híreket, cikkeket olvasgatok, döbbenetes, hogy mennyivel gyorsabban töltenek be az oldalak.
Nem azt mondom, hogy létszükseglet, betölti azt 3Gvel is, de azért más feeling
És ne felejtsd el: vidéken sok helyen, ahol eddig csak 2G volt, most megjelent a 4G, miközben a 3G-t már nem fejlesztik...
-
-
medica
senior tag
egykettő: megnéznék róla egy tesztet
samu galaxy s6 active [link]
kár hogy drága, 700usd-ra jön ki így a vége a hamburgerzabálóknál -
sexymusprime
tag
válasz
ctibor #105352 üzenetére
nem tudom.. a 3C-t azt hiszem szerettük, szerintem a 4C marha szép telefon, újgen (bár lowend) SoC, a márkában is megbízom, specifikációk rendben, a 4G pedig nemigazán köt le :b
persze ez mind személyes vélemény csak :x h8ers gon h8 ᕕ( ᐛ )ᕗ
közben persze az is ott van, hogy az 54 ezerhez nem olyan sokat kell hozzátenni ahhoz, hogy például Jiayu S3at kapjunk
-
-
-
svgyula
addikt
válasz
Linda1 #105344 üzenetére
Szia! A P8 első vonalas Huawei a Honor pedig egy kiszakadó félben levő mostoha gyerek. Tavaj a P7 a régebbi HW-val is jóval drágább volt mint a Honor 6.........
A leírt üzemidő Hmm a 25nap Sandby azért enyhe túlzás. Mondjuk pont az ami csak egy szám mert senkit nem érdekel! Ki az az idióta aki leteszi bekapcsolva a telefonját és várja a lemerülést? Ennyiből pontosan megfelel erre a célra egy játéktelefonaz akár egy évet is kibír főleg ha nem piszkálják
Ja és a hasonlításból kimaradt a Honor 4c LTEDD LTE 1800/2100MHz,TDD-LTE B38/B39/B40/B41
-
motoflug
őstag
válasz
Evita85 #105314 üzenetére
Köszi. Fehérben valahogy jobban tetszett. Ezek alapján létezik fehérben a Jiayu s3.
-
-
svgyula
addikt
-
xxxxcia
csendes tag
Sziasztok,
Milyen telefont ajánlotok a következő szempontok alapján:
- használható GPS (autós navigációra kéne)
- átlagos fényképező (legalább mobiltelefon szinten átlagos minőségű fényképek, felbontás mindegy)
- 5” kijelző, nagyobb nem lehet, esetleg kicsivel kisebb lehet; felbontás mindegy
- legalább 1GB RAM
- legalább quad core
- ár: amennyit erre minimum rá kell szánni, jó lenne ha 50e alatt maradna, de ha nem, akkor mehet eföléA THL T6 Pro jó lenne, ha a GPS használható lenne, de nem az.
Régen volt S4 minim, az pont jó lenne megint (jó fényképek, pontos, jelet soha el nem vesztő GPS), de nem kétkártyás és kisebb a kijelző.Köszi!
-
Upo
addikt
válasz
ben-ga #105316 üzenetére
ENNÉL jobbat én se tudok, a tinydeales az szerintem valami kisebből maradt copy-paste. Vagy kell a neten tulajt keresni és megméretni, hátha a gyártói lap is
hazudiktéves.
Tinydealnél azért figylej arra, hogy csak 6 hó gart adnak tabletre-telefonra.Az a 143.8 x 71.8 x 7.3mm és súly amit írnak az egy 5" teló mérete, nem 5.5".
-
-
-
-
-
válasz
ctibor #105329 üzenetére
Hónapok óta nem hiszem, mert még eddig nem lehetett kapni...
Én úgy tudom
Na de akkor a telefonra visszatérve, bizony ennyiért elég jó ajánlat, sejthető volt, hogy a 4X-nél olcsóbb lesz, a 3C-nél drágább, de a hardver is jónak számít.
@Poll001: Spreadtrum telefonokhoz még én se tudok hozzányúlni és nem is merek, annyira szűk az információ hozzájuk.. MTK-val simán, bármit.. De ehhez én se értek..
-
Poll001
újonc
Legalja vagy nem legalja nekem az mind1, de jó lenne megcsinálni. Nekem arra tökéletes volt, amire használtam, és ha nem muszáj akkor nem vennék másik telefont
-
ctibor
senior tag
válasz
sexymusprime #105328 üzenetére
Hónapok óta van nekik.
-
sexymusprime
tag
jól látom, hogy van Honor 4C az edigitalnál?
-
zozó72
csendes tag
válasz
trebrona #105324 üzenetére
Bocsi, még egy pillanatra zavarnálak titeket...
Ha neadj ' Isten lecserélném a jelenlegi telómat egy olyanra, ami OTG-t is támogat,
Ti mit vennétek most, ha ez lenne az elvárás: Android, Quad Core, 1 GB RAM, lehetőleg HD megjelenítő?
Nem fontos, hogy márkás legyen (Samsung, Sony)... -
Poll001
újonc
Hali. Segítséget szeretnék kérni egy kínai telefonhoz. Pár napja már szenvedek vele :/
Egyszerűen elcsesztem a kódzárat és faktory-t kellene csinálni rajta, de nem adja be a menüt :/Egy ilyen készülékről lenne szó.
Segítségeteket előre is köszönöm
-
zozó72
csendes tag
Bocsi, egy kis technikai helpdeskre lenne szükségem Android/USB témában.
Vettem egy microUSB-USB adaptert, és ezzel egy Symbian típusú mobillal kipróbáltam a kereskedésben egy csatlakoztatott PENDRIVE-ot, és láss csodát, az okostelefon érzékelte a FAT32-es fájlrendszeremet a PENDRIVE-on file-okat foldereket, mindent.
OK, mondom kipróbálom ezt otthon az Androidon, (Overmax Vertis 01) de az nem lát semmit, mintha nem is csatlakoztattam volna a pendrive-ot hozzá. Pedig a számítógéphez csatlakoztatva működik a microUSB port.
Mi lehet a probléma oka?
Várom nálam tapasztaltabbak jelentkezését!
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Tudja valaki a Kingzone Z1 pontos méreteit?
itt 143.8mm máshol láttam ahol nagyobb... -
paolinho
őstag
válasz
pezo00 #105298 üzenetére
Amikor a barátnőm leejtette a G2-jét és összetört az üvege, tekintettel arra, hogy az érintésre tökéletesen reagált, én csak üveget rendeltem hozzá, amit sikerült kicserélnem is. Azóta is hibátlanul teszi a dolgát. Szóval szerintem a digitizer-t ne vedd meg hozzá, ha az érintésre rendesen reagál a teló. Illetve én tuti megpróbálnám először csak az üveget cserélni.
-
Joeker67
aktív tag
Valahol itt említette valaki, hogy írt egy összefoglalót, arról, miként kell postázni, ill. visszaküldeni a telfont,ha érvényesíteni szeretném a kínai garanciát, de sajnos nem találom! Tudná valaki linkelni? Előre is köszönöm!
-
doongoo
addikt
Hátha valakit érdekel: ZOPO Color C ZP330 csak ma 89,99 USD
1GB/8GB MT6735, 4,5" IPS, Android 5.1, LTE, front side flash
-
whatnot
őstag
Sziasztok!
Milyen nem kínai telefont ajánlanátok, amiben van egy legalább 2 magos processzor 1GB RAM-mal, kijelzőmérete pedig 4" körüli? (4,7" már nagy.)
Egy szolgáltatóval (magenta) lenne használva, nem keverve.
Igények a telefonálás mellett: böngészés, zenehallgatás, működjön stabilan, megbízhatóan (pl. headset, mobilnet(!!!)).
Sajnos az agyon dicsért Redmi 1S bár pofás készülék, a mai napig össze-vissza működik, a legzavaróbb, hogy a mobilnetet rendkívül rosszul kezeli, emiatt előfordulhat, hogy akár percekig nem képes újracsatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest