Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
addikt
dead internet theory

-
csaabz
őstag
Rühellem az AI-val készült képeket.
-
teppik_amon
tag
Csak hogy a videó témájánál maradjunk, a programozható robot témakörében ajánlom az Edison-t, ami egy elég cool robotnak tűnik, sokmindenre jó. [link] van magyar oldaluk is, szerintem tudásához képest jó áron van.
Karácsony után meglátom mire jutunk vele
Nem mellesleg legó kompatibilis! -
A Molyember
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Hallod ez nagyon fasza!! Csak attol tartok, hogyha felrakom, nem tudom majd ranezesre megallapitani, melyik az ostoba tartalom.
-
Alusky
senior tag
Úgy lett volna poén az indexkép, ha a kisgyerek arca is az övé.
Az én időmben az volt nagy szám, ha kaptál távirányítós kisautót, amit te kormányoztál. Mert az olcsóbb szutykoknál csak előre-hátra tudtad irányítani és alul a kis pöcökkel lehetett vele az első kerekeket fixre állítani, hogy a szobában körbe-körbe menjen. Ezzel elég hamar dögunalmassá téve.
A búcsúkban/falunapokon meg a szokásos Tetris. Minden évben venni kellett, mert vagy meguntad és úgy el lett téve sose került elő vagy egyszerűen csak tönkretetted. Meg a TV-re köthető konzolok, leggyakoribb a fekete dobozos sárga kazettás cucc volt, gondolom az ára miatt. Super Mario, a kacsás lövöldözős, a tankos stb. -
scdlsc
senior tag
Nekem a videóval semmi bajom. Meg tudtommal ezek direkt ilyen rövid áttekintő videók. De miért nem lehet a videóból kiszedni egy képkockát és azt berakni a listanézethez/preview képnek/ thumbnail képnek (nem tudom mi a pontos neve). Miért kell egy ilyen torz, hibás, gagyi képet generálni? Nem vagyok az AI ellen, de ez a fajta felhasználás olyan, mintha lenne egy fasza lézeres vágógéped, aztán szemre állítanád be a derékszöget, mert az úgy gyorsabb. Majd hiába látszana, hogy csálé az egész, rámondanád hogy jól van az úgy, aztán odadobnád az ügyfél elé.
-
scdlsc
senior tag
Az az AI-al készített thumbnail kép a videónál, az eléggé gagyi. Ti ezt nem veszitek észre? Vagy nektek ez nem fontos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- EAFC 26
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- VR topik
- Rendszergazda topic
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest