- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
HTC Sense dockot használok,itt középen van egy nagy telefon,két szélen pedig böngésző,app drawer. Ezért kéne csak 3 ikon,de a képernyő legszélére. De lehet megint hagyom az ADW-t,elég aggasztó,hogy alap effektel szaggat ha képernyők között görgetek,és engedélyezve van a háttérkép görgetés(LP-nél nem).. Csak a függőleges menüje tetszik nagyon.
-
r4z
nagyúr
Azt hiszem, megtaláltam, már csak egy megfelelő kernelt kell túrnom hozzá. IncrediControl a neve.
Keresőnek: HTC, overclock, undervolt, alulfeszelés, magfeszültség, túlhajtás, oc, uv
-
vlevi
nagyúr
Az a baj, hogy nem működnek
Launcherpro is működött, LP Sense is, egész addíg, amíg nem frissült a gmail. Azóta egyik sem megy, mert az írás szerint "Unfortunately with Googles latest gmail update they have blocked third party apps from reading gmails data." -
Tesztelo.hu
senior tag
Nekem sincs ilyen 15 perces menüpontom, ahogy látom, másnak sem. Úgy tűnik, telefonfüggő. Egyébként miért ne kapcsolhatna ki azonnal? Ha nem nézem a képernyőt, ne szinkronizálgasson, és ne egye az aksit feleslegesen a wifi. Ha nálad soha a beállítás, akkor nem sokáig bírhatja a telód egy töltéssel...
-
-
-
TRob1
veterán
Tudom, követem majdnem napi szinten a híreket, csak a "mádzsár verzsön" kissé le van általában maradva, én meg rászoktam arra.
(Már párszor gondoltam hogy visszaszokok az "inglisre", de oszt mindig maradtam a jó anyanyelvemnél.
) Bízom benne, hogy minél előbb lesz hiavtalos ungarise támogatás, és akkor mindig friss tudok maradni.
-
r4z
nagyúr
Azt ne mondd, hogy meglepődtél (jó, mondjuk dombilától is egy szép privátot kaptam anno...
)
na mostmár végképp öregnek érzem magam
Ne tedd! Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.Tényleg jó telefon, de az android után engem zavarna, hogy egy stylushoz van "kötve a kezem".
Stylus nélkül is egész jól használható, még ha nem is egy CP panel. -
r4z
nagyúr
Meg ne sértődj kérlek!!!
Nem véletlenül volt ott a szmájli a végén
A korommal melléfogtál. Nagyon melléfogtál. Feleannyi idős se vagyok, mint Te
Jó cucc az a Dia, én pl. egy HD2-re nem is raknék Androidot, csak WinMo-t
Ez csak úgy eszembe jutott, ne keresd az összefüggést
-
domerator
veterán
Egy sokáig Diamondot használó ismerősöm anyagai
ha esetleg szükség lesz rá a gyógyításhoz
-
aggleány
addikt
Ha még csak az ifjú nemzedék lenne... Sajnos vannak olyanok is, akik már felnőhettek volna egy bizonyos alapszintre.
RazorGTR1
Nem téma, már rendeztem magamban. Szépen növekszik a listám, hogy kinek nem válaszolok a továbbiakban.
Akinek nem kabátkája, ne kapkodja magára. Tudod, az intelligencia nem korfüggő.
Olyat viszont még senki nem hallott, hogy nősoviniszta legyen valaki.
-
Schuey
tag
Első sorban Magyarországon szeretném használni. Vidéki vagyok és gyakran járok fel Budapestre. A Város egyes részeit már ismererem, mivel a suli miatt kb 4 évig fent laktam.ó, de ha új helyre megyek akkor mégis csak egyszerűbb egy GPS-el menni ha már a telefonom tudja. Külföldre meg jó esetben max. 1x megyek egy évben.
De az országban való barangoláshoz is jól jönne.
-
Altbrucke
tag
én már végigpróbáltam mindet (ami free)
volt ami semmit nem ért, volt ami viszonylag jó volt, de olyannal sajnos nem találkoztam ami tökéletesen mindig hozta azt amit kellett volna neki
Legnagyobb gond a másik fél hangjának rögzítése. A saját hangodat mindegyik szinte tökéletesen rögzíti de a másikat nem.Volt olyan amelyik 1-2 hívást nagyon jól rögzített de azután nagyon sokat fel sem vett...
-
tib85
tag
nem sikerül a teljes motoblur felrakására találnom semmi leírást. Meg eleve az account-ok között kellene lennie egy motoblur account-nak,ami nincs,valószínűleg mert nem teljes motoblur van a telefonon....
Már ott tartok,hogy akkor felteszek rá egy cm7 rom-ot, de ahogy nézem minden verziónak van valami "kis" hibája. Azért meg nem mókolok a romokkal,hogy ne működjön a fényképező,vagy ép naponta kétszer újrainduljon a telefon stb...:S -
tib85
tag
settings/accounts-nál cask a google fiókok szerepelnek, a facebook fiók nincs a listában.
Ha arar megyek,hogy add account akkor a facebook-ra kattintva semmi nem történik,mivel már meg van adva... De a facebook programot törölni nem engedi,mivel az gyárilag rajta van. Gondoltam törlöm az alkalmazást és leszedem újra,de így azt se tudom megtenni...Pedig meg van adva,működik is a facebook. Próbáltam már törölni és újra megadni ,de nem változott semmi....
-
tib85
tag
köszönöm, kereséssel próbáltam, de semmi hasznosat nem találtam.
Sajna nekem a sima moto verzióm van. viszont a facebook beállításoknál nincs ilyen pont,hogy sync..:S
Akkor megpróbálok rákeresni hogy lehet elérni,hogy teljes értékű motoblur verzióm legyen,vagy valami,mert én momentán szeretném,ha a facebook ismerősöket a google accountokhoz tudnám kötni.
Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest