- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
bozont
veterán
Lehet szép a PowerAMP és funkcióban gazdag, de a hangja az már nem túl jó. Most próbáltam ki a trial verziót, mielőtt megvenném. Eddig a DeadBeef lejátszót használtam ezelőtt meg az andLess-t. Mindkettő kenterbe veri hangzás terén, a PowerAMP kicsit magasabb hangerőn már berecseg néha és az előzőekhez képest olyan kásás a hangzása, nem különülnek el annyira a hangszerek.
Mondjuk az előző kettő kicsit fapados, de arra tökéletes amire kell zenét hallgatni. A PowerAMP igazából csak a lockscreen widget miatt kellett volna, de nem ér annyit.Azt a Neutront kipróbálnám szívesen, de úgy tűnik a Galxy Ace nem elég neki.
-
sssz
őstag
-
Canonfan
senior tag
Köszi!
Érdekes amúgy,hogy most hogy újra lett rakva a rom mintha jobban működne, pl. az előző (első) telepítésnél valami miatt csak az Opera mini és a Dolphin mini működött vele, a többi böngésző nem, beleértve a gyárit is, pedig szűz telepítés volt, és most, hogy szintén kinullázva (leformázott sd-vel) újra lett rakva, simán megy a gyári böngésző, és a dolphin hd is...
-
domerator
veterán
Google Earth 2.0.2.... és tökéletesen megy Defyn MIUI-US alatt.
Szerk: legalábbis csont nélkül elindul... nem teszteltem le minden funkcióját, a műholdkép tökéletes.
-
sssz
őstag
íme. bluetooth használ. nem próbáltam, nem tudom milyen: blue talkie
-
TRob1
veterán
És szerintetek megéri egy ilyen miatt visszarakni egy régebbi gmail appot, mikor amúgy is kijelzi az infosávon ha mél jött?
Szvsz nem véletlenül vannak a frissítések (meg akár az említett óriási "problémának" is lehet oka). Feladni a kedvezőbb akksihasználatot, meg a biztonságot.... stbTi tudjátok.
-
domerator
veterán
Köszi az infót.... most már tudom, hogy benne van... de ha már ennyire tájékozott vagy, akkor megkérhetlek jóuram, hogy megosztod a titkot és elmondod hogy hol a vérben van ez benne a blédben???? mert én ott nem láttam, pedig volt vagy 15 rom rajta...
(nem akarlak megbántani, de bammeg ennyi erővel be is írhattad volna rögtön, hogy hol van...)
-
dokee78
félisten
Te használod a Fancy Widgets-et?
Erre tudod a választ? -
sssz
őstag
-
sssz
őstag
jesszus, akkor még tizenéves vagy
) (nem kénne már aludnod?
)
na mostmár végképp öregnek érzem magam
nem baj,akkor is a kivételek közé tartozol
a szmájlit meg csak később vettem észre
Tényleg jó telefon, de az android után engem zavarna, hogy egy stylushoz van "kötve a kezem".
-
sssz
őstag
Dehogy!!! A jelenlévők természetesen mindig kivételek!!
Meg ne sértődj kérlek!!!És - ugyan nem tudom melyik korosztályhoz tartozol - de gondolom a 20as éveidet taposod, szóval már nem tartozol az ifjú nemzedékhez
Én a 32évemmel már aggnak számítok ebben a társaságban
A Mammutnál találkozunk majd. Remélem megoldja a gondot, mert nem szeretne a párom másik telót. Imádja azt a Diamond-ot. Bár én erőteljesen próbálom rábeszélni az Androidra
-
kenny123
addikt
Hát, még "régebbi" androidoknál volt az, hogy ha megvetted, syncelni kellett egy google akkounttal, hogy tudj marketezni. Ezt próbáltuk már több simkártya, és több e-mail cím kombóval, de nem akar összejönni. 3g is jól van összelőve, mert pl 0.facebook.com-ot gond nélkül viszi.
-
erikke17
őstag
Értem, nem akarok más romot használni nincs kedvem vele szenvedni
Mondjuk nem olyan égetős ez a wifi csak egyszer kétszer jó lett volna, mikor kint buliztunk kint a szabadba és notebookra kellet volna net zene végett
Market után is utána jártam elvileg csak 2.2 felett lesz ez az új.
Na mindegy azért köszönöm. -
chab7
addikt
UTF-8 (8-bit Unicode Transformation Format, 8 bites Unicode átalakítási formátum)
Tehát az utf8 az már eleve unicode, és tartalmazza a magyart is.by wiki:
"Az UTF-8 kódolás lényege, hogy a 7 bites ASCII kódtábla karaktereit (angol kis- és nagybetűk, számok és gyakoribb írásjelek) az ASCII kódjukkal jelöli, egyéb karakterek kódját pedig „feldarabolja”, és a darabokat egy vezérlőjelet követő több egymás utáni bájtban helyezi el úgy, hogy a bájtok mindegyike 127 felett van"Tehát emiatt nem fér bele egy karakterbe. De azt továbbra sem vágom a balra dőlő miért fér mégis
ha meg lehet oldani hogy az egy karakter legyen akkor a jobbra dőlőt is meg lehetett volna.Én továbbra is disznóságot sejtek emögött
[szerk.: Inkább azt gyanítom, hogy az alap az csak a 7 bites lehet mert
"a 7 bites kódolás mellett lehetséges 8 bites vagy 16 bites kódolást is választani, így 140, illetve 70 karakter fér egy SMS-be."
és ekkor változik az elküldendő üzenet hossza, ha beillesztünk egy 8 vagy 16 bites karaktert.
(Na de ezzel még mindig nincs meg a "balra dőlő miért fér be mégis" megoldása.)] -
aggleány
addikt
Hát nem azt beszéltük meg, hogy itt a fórumon nem áruljuk el senkinek???
Womb
Ha én azt írom egy pasasra, hogy f@sz, akkor az két okból lehetséges: 1.) az; 2.) ez az egy értékelhető része van. Ezért volt fura. Amúgy semmi gond, tényleg.
atillaahun
Igenis, értettem, tanulmányozásnak fogom alávetni az említett művet - na kezdésnek nem az egészet, de pár részt megnézek, aztán ha tetszik, akkor megoldom, hogy megnézzem az egészet.
PBA
Ha ismerem ezt a szót akkor, amikor nicket választottam, biztosan "geekeány" lettem volna. Sokkal jobban hangzik, de sajnos ezt már buktam.
-
Breki
veterán
Azért az órás működési elve érdekelne mert gondolom az is hasonló
TRob1 : Szerintem pedig nagyon pofás ahogy a három kör mozog és jól is néz ki ezért is használom
Keresném ezt a skint Weather & Toggle Widget-hez
After Hour Toggle a neve és elvileg ingyenes, de sehol sem találok linket hozzá
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest