Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Lehet, bár szerintem inkább visszafelé. Miért te mikor tesztelted a Lookout-ot? Én kb. fél éve, akkor már működött a webes felületről GPS aktiválás.
Hát ha a tolvaj bemegy egy házba, az még nem feltétlen kizáró ok, nekem épületeken belül is talál jelet a GPS többnyire. Bár nyilván kell neki pár perc.
Az hogy csak 10 perccel később megint csak nem akkora nagy hátrány, mert este-éjszaka lefuttatod párszor, és máris jó eséllyel megtudtad hol lakik a tag.Vagy hogy éppen hova jár inni.Tényleg vannak hibái, de most ennél többet mit tehetsz?
(#15602) Tesztelo.hu
Erről most hallok először, mármint a tartózkodási hely ilyen jellegű megosztásáról a Latitude-ben, de tényleg nem hülyeség. Bár a mobilnet azért erősen korlátozza a használhatósági fokot. Sokan vannak még akik nem használják, náluk a szimpla távolról GPS aktiválós megoldás jobban beválik, nem is beszélve arról, hogy jó eséllyel a tolvaj első dolga, hogy kihajintja a SIM-et a telóból, és akkor feldughatom a mobilnetem. Ezért kell olyan program, ami új SIM kártya esetén is képes GPS koordinátákat küldeni. Ami azért annyira még nem elterjedt ebben a körben sem. -
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Tesztelhetünk, csak mondd meg, hol van a telefonod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DemonDani
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
a láncra verés után sajnos ez a 2. legjobb megoldás lopás ellen szerintem...

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)