- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dokee78 #76752 üzenetére
Akkor viszont nincs akadálya a kapcsolásnak.
A véleményem pedig az, hogy amennyit itt kérdezel, abból számomra az jön le, hogy eleget foglalkozol az Androiddal ahhoz, hogy a sok különálló megoldás helyett, praktikusabb legyen számodra egy olyan, amivel több dolgot megoldhatsz. Ez a Wifi kapcsolgatás sem bonyolult a Robotban. Szívesen segítek, vagy akár megcsinálom helyetted és exportálom, hogy lásd, mennyire egyszerű és logikus lépésekből áll. -
air
nagyúr
válasz
dokee78 #76749 üzenetére
OneDrive, Gdrive, Box vagy esetleg itt olvashatsz a többiről is.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
dokee78 #76741 üzenetére
Biztosan nem KK, mert Robottal működik. Nemrég volt téma a topikjában. Tamás tuningolt rajta, nemrég teszteltem a dev. verziót, úgyhogy tuti, hogy működik. Legstabilabb sztem a Wifi Near alapú azonosítás. A cella alapúval az a gond, hogy egyes telókon a rendszer nem közöl cellainfót kikapcsolt kijelzőnél.
-
KTU
addikt
válasz
dokee78 #76117 üzenetére
Van már ilyesmi
GPS "okosba" - tapasztalatok, trükkök telefonon -
-
zeorsdfd
senior tag
-
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #73610 üzenetére
Mióta van új-hozzászólás-kijelzés a prohardveren, azóta így működik (ha belépsz, akkor nullázódik). Vagy te úgy érted, hogy egy másik topikba lépve is eltűnik a kijelzés?
Egyébként bármi lehet az ok. Az Opera Mini (szervere) átkonvertálja az oldalt, ami a legtöbb weboldalnak nem tesz jót, a RIOS meg eleve egy rakás szar, foltozgatott, rozoga fórummotor. És akkor kombinálod a kettőt...
Most pl. a rendes desktop Opera alatt csinálja, hogy ha megírtam egy új hozzászólást, csak az utolsó pár hozzászólást jeleníti meg a küldés gomb és a fölösleges átugrás után (a nálam alapértelmezett 50 helyett).
-
tybsen
addikt
válasz
dokee78 #73454 üzenetére
Nálam a play store-ban 1,99€ -ba kerül jelenleg a "better camera", az alkalmazás ikonján pedig „-70%” szerepel. Tehát az eredeti ár 6,63€ lenne?
Ez azért fura, mert az amazon alkalmazásboltjában 2,99 €-be kerül normál áron. Persze szoktak lenni eltérések, de tényleg majdnem 7€ a normál play store-os ár?
-
-
törölt tag
válasz
dokee78 #72319 üzenetére
Androidon sztem a GDrive a nyerő, bár a klienst nem használom.
Az összes alkalmazás ismeri.
Rendszer API -k.
Telepíthető, webes alkalmazások.
Közvetlen másolás a fiókok között.
Tárhelykapacitáson belül, korlátlan e-mail csatolmány.
Közvetlen elérés fájlkezelőből.
Direkt link (bár ezen csavart egyet a Google és most nem tudok bármit átadni külső letöltésvezérlőnek).
Kliens lehetőség egyéb hardverre (a NAS -omon is van GDrive szinkron).
Stb, stb. -
aelod
veterán
válasz
dokee78 #72050 üzenetére
Megvan!
Root jog kellett neki és így már a memóriából sem üt ki más app és megy az értesítési sáv tiltás.
Mondjuk ehhez kapcsolódik, hogy a zárolt képernyőn lévő alkalmazás értesítés nem jelez. A beépített alkalmazás erre a Tesla Unread Plugin. Be van állítva mégsem mutatja a kis számlálót az ikon mellett... -
-
válasz
dokee78 #70691 üzenetére
My Tracks/Útvonalak program a Google-től?
-
törölt tag
válasz
dokee78 #69957 üzenetére
Én is Amoledest szerettem volna, de erről le kellett mondanom. Nem gyártanak dual SIM -es Note4 -et, KNOX nélkül. Meg csilliárdos sem vagyok.
Több, mint három évig használtam az S2 -t, de nem volt beégésem. Viszont nálam az Apex forgatta a főképernyőt, amit a Samu nem tudott megoldani a TW -n. -
karldergroße
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
dokee78 #67718 üzenetére
Hát nekem még fizetnem kellett érte, és az jóval ezelőtt volt.
-
Probert75
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest