Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz meridaharcos #153417 üzenetére
Nem szoktam letölteni, csak nem szeretem a reklámokat, meg a YT lejátszó felületét. Ugyanez a verzióm van. Akkor törlöm és újratelepítem nulláról. Gondolom, a YT fordító opciója nálad sem megy át TubeMate -re.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
válasz meridaharcos #148126 üzenetére
-
tahepa
senior tag
válasz meridaharcos #105307 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz meridaharcos #72365 üzenetére
Hali Runastic Running Pro 28 Ft,írtam a topikban is.
-
Deck
titán
válasz meridaharcos #72365 üzenetére
225ft, jobb mint az 1500ft. Bár endomondot használok.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
törölt tag
válasz meridaharcos #56713 üzenetére
Beleszőtte a mondatba a kulcsszót: "automata". Ehhez egy automatizáló kell. Persze ez is egy program, aminek futnia kell. Csak a hibernálásért nem érdemes vacakolni vele. De ha több, hasonló megoldással feleslegessé tesz néhány alkalmazást, akkor már bőven megéri.
"Hibernálás":
Amikor egy kijelölt alkalmazás eltűnik a képernyőről, akkor az automatizáló vár x percet, majd leellenőrzi, hogy az alkalmazás nincs -e a képernyőn és ha nincs, akkor letiltja, "fagyasztja". Na, az biztos nem fog elindulni magától a háttérben.
"Indítás":
Ez egy kicsit bonyolultabb leírva, de nem nagy cucc. Én úgy csinálom, hogy rákattintok a Playen az ikonjára. Ekkor megjelenik nagyban. Csinálok róla egy screenshotot. Képszerkesztővel körbevágom és lekicsinyítem ikon méretűre. Készítek az automatizálónak egy parancsot (vagy másolok egy meglévőt), ami "kiolvasztja" és indítja az alkalmazást. A Launcherben ehhez a parancshoz rendelek egy parancsikont, amihez az elkészített képet társítom. A használatnál már nincs különbség. Ugyanúgy néz ki, mint ha az alkalmazást inítanám az ikonjával.
Lehet rá mondani, hogy bonyolult. De rutinnal kb. 3 perces művelet és vannak előnyei a Greenify -hez képest. Pl. az, hogy ezt én csináltam. Ennél nagyobb, hogy nem muszály az ikonnal indítani. Az automatizáló is el tudja indítani, ha az általam megadott feltételek teljesülnek. Pl. bekapcsol a kijelző, a teló mozog, nincs szükség a takarékosságra, mert töltőn van, stb, stb... -
air
nagyúr
válasz meridaharcos #51575 üzenetére
Sőt. Csak akkor telepíthetők, ha az Amazon AppStore alkalmazás a készüléken van.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
raziel01
veterán
Persze. Azok megvásárolt programok amik örökre a tieid.
Hozzáköti az accounthoz. (email+jelszó)
Lényegtelen, hogy fizetsz-e érte vagy nem. Vásárlásnak számít.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Tudtommal nem, de majd valaki megmondja, aki használja rendszeresen.
-
kovisoft
őstag
válasz meridaharcos #49650 üzenetére
Az Amazon Appstore-ban nem frissülnek olyan gyorsan az alkalmazások. Változó, hogy mikor kerülnek át oda is a Play-es frissítések. Valamit valamiért...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz meridaharcos #49650 üzenetére
Az Amazonon gyakran később frissülnek az appok
-
kovisoft
őstag
válasz meridaharcos #49598 üzenetére
Igaz, hogy a megvásárolt appok a google accounthoz kötődnek, de az appokon belüli vásárlások ("in-app purchases") már más kategória. Ezek nem feltétlen kerülnek át az új készülékre. Ilyenek lehetnek pl. bizonyos játékokon belüli (ún. "fogyasztható") vásárlások.
-
Bozek
nagyúr
válasz meridaharcos #49598 üzenetére
A Google account-hoz kötődnek, nem a telefonhoz, így bármikor tudod új készüléken is használni őket. Feltéve, ha azzal is kompatibilisek.
-
fdisk
őstag
válasz meridaharcos #44592 üzenetére
Igen, a viber üzeneteket is beérnek.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz meridaharcos #44568 üzenetére
Én rootolt készüléken használom a greenifyt.
Többek között ezek:viber,fb,skype,twitter,gplay,instagram,appsales,amazone,app of the day,tv24,email,exchange szolgáltatások.
A google sz.rságairól nem írok,mert azok le vannak tiltva egytől-egyig.
Na jó,nem mindegyik.Snote az nincs.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
gipsztigris
addikt
Mindent lehet amit enged fagyasztani. De figyelni kell, mert a rendszer alkalmazások rafinált kis dögök, és nem mindig hagyják magukat automatikusan hibernálni. Érdemes egy widgetet létrehozni és azzal időnként egy gombnyomással el lehet küldeni aludni a listára felvett renitenskedő alkalmazásokat.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
petipetya
nagyúr
Ahogy én észrevettem, abszolút hülyebiztosra csinálták meg ezt a funkciót a Greenify-ben (ezzel nem téged minősítelek), így csak olyan alkalmazás jelenik meg a listában, amely letiltása semmilyen problémát nem okozhat.
Nálam legalábbis ez a helyzet stock 4.4.2 alatt, például a gyári Google alkalmazások egyike sincs a listában (mondjuk azokat használom, így ne is legyenek ott).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
LonGleY
veterán
Attól függ, hogy te milyen programokat használsz, és melyek futnak ezek közül számodra fölöslegesen a háttérben. Tipikusan ilyen a Facebook, a Play és pár társa. De egy csomó mindent érdemes eleve letiltani, nem csak fagyasztani (ilyenek a gyári cuccok jó része). A letiltással kapcsolatban a telefonod topikjában érdemes kérdezősködnöd, mert a default programok készülékenként eltérők.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz meridaharcos #43661 üzenetére
Az a Youtube link egy videó? Mert ha csak egy hangfájl, akkor hiába vársz tőle képet.
-
air
nagyúr
válasz meridaharcos #7863 üzenetére
Érdekes. Nekem azzal nem ment. Visszaraktam a 3.4-est, és azonnal jó lett.
-
air
nagyúr
válasz meridaharcos #7857 üzenetére
Milyen verziót használsz?
-
dokee78
félisten
válasz meridaharcos #4625 üzenetére
Stimmelnek kivéve ha addig telefonáltál és nem azonnal mentette el.
-
hr2
őstag
válasz meridaharcos #4625 üzenetére
Igen.
-
hr2
őstag
válasz meridaharcos #4621 üzenetére
TitaniumBackup
-
dokee78
félisten
válasz meridaharcos #4621 üzenetére
Titánium backup esetleg?
-
ERPY
őstag
válasz meridaharcos #490 üzenetére
Photo editor, nálam bevált és sok dolgot tud.
-
xSide
őstag
válasz meridaharcos #490 üzenetére
A legegyszerűbb, ha tényleg csak méretezni/kivágni akarsz a Quickpic beépített "szerkesztője", ha már úgyis telepítve van gondolom
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest