- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gacsoi #66081 üzenetére
A BIG Launcher 2,5 $ most
-
törölt tag
válasz
gacsoi #66100 üzenetére
Félreérted. Lehet, hogy az alkalmazás tud kezelni sok képernyőt. A kérdés az, hogy a nagyi is? Szerintem a feladathoz kell választani az eszközt. Ha vki netezik, ügyintéz, zenét hallgat, stb., annak nyilván nem az én elképzelésem felel meg. Én a legalapabb szintből indultam ki. Boot után 1db. nagy, ződ gomb, amire rátapicskolva, engem hív. Ezt egy bizonyos mértékig lehet fejleszteni az én módszeremmel, de egy határon túl már valóban praktikusabb a teljes Launcher -t cserélni. Minden attól függ, hogy a nagyi mire akarja/tudja használni.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
gacsoi #63007 üzenetére
Amíg e célra külön alkalmazást használtam, én a KeepScreen-t használtam.
Mivel a Robot azóta állandóan fent van minden telefonomon, értelmetlen lenne mást használnom.
-
quailstorm
félisten
válasz
gacsoi #63001 üzenetére
ez nem appra van, de alapból kapcsolja a wakelockot
Tasker viszont tudja ahogy kérted.Látom előkerült az E-Robot is
-
Bozek
nagyúr
válasz
gacsoi #60310 üzenetére
Magyarúl egyik program sem tud, de magyarul talán.
Egyébként nem is értem, hogy az angol miért nem jó. Olyan sok dolgot nem kell megjegyezni, hogy mi mit csinál. Itt van egy jónak kinéző (igaz, nem tud magyarul): Work Watch.
-
S e t h
nagyúr
válasz
gacsoi #47693 üzenetére
Lehet ez volt az.
Enhanced SMS & Caller ID+ -
-
canniball
nagyúr
válasz
gacsoi #43358 üzenetére
Természetesen be: Settings-> Set user agent.
Ha már csónakázunk erre valaki?
-
törölt tag
válasz
gacsoi #30697 üzenetére
Nos igen, sejtettem. Érdemesebb lenne esetleg egy BetterBatteryStats appot ráereszteni a telefonra, ezen a linken ingyenesen, legálisan le lehet tölteni, majd kb 1 órát békén hagyni, és a " Partial Wakelocks " menüpontra ránézni, hogy mi tartja ébren sokáig a telefont.
Esetleg ide is posztolhatod, ha gondolod.
-
törölt tag
válasz
gacsoi #30694 üzenetére
Attól függ, hogy hanyadik a fogyasztók között. Ha az első, akkor valószínűleg beragadt, és valamelyik média alkalmazásod ( tehát audió, vagy videó ) folyamatosan pörgeti a procit, ezzel együtt a médiaszervert is. Érdemes lenne, ha ezeket az alkalmazásokat megemlítenéd, hogy miket használsz, így talán könnyebben azonosítható a ludas. Sajnos nagyon sok esetben a médiaszerver a felelős a megnövekedett akkuhasználat miatt.
Itt egy példa:
Az " AudioOut_1" használta a CPU-t 4 percig, jelen esetben ez a külső hangszóró ugye.
-
air
nagyúr
válasz
gacsoi #30621 üzenetére
2.2 free, nem Prime.
(#30622) LonGleY
Ezt hogy kell érteni? Egész pontosan mi múlik a gyártón?
(#30623) dauphin
Ezt elég nehéz elképzelni. A szinkronizációt a rendszer végzi. Én nem tudok semmiféle lehetőségről a szinkronizáció irányának beállítására. Automatikusan megy oda-vissza. Legalábbis nálam. 3 eszközön is.
(#30625) LonGleY
Nem éppen. A dock-ról volt szó.
-
zho-lee
addikt
válasz
gacsoi #24203 üzenetére
A hátteret leszámítva nem kaptam kritikát [link]...
De kár vele foglalkozni..Már túl léptem azon a készülék kategórián, aminek 2 Mb szabad memória is számít, de ha egy appot letöltök, és ahhoz hogy működjön alapból rendesen le kell töltsek még 6 app-ot, az nekem genetikailag nem megy. 2 percnél nem tartom tovább őket már a HTC-men.
Pont a Next volt az, ami ezt kihozta. -
zho-lee
addikt
válasz
gacsoi #24186 üzenetére
Érdemes kiszedni az autokillerből..
Bocs a szellemeskedésért, hidd el, szerencséd van, ha csak 1-2 alkalommal tölt újra.
Nagyon szép, én magamnak megfelelően át is alakítottam a hs-ét, ami állítólag elég jó is volt mások szerint.
Nem akarok pálcát törni felette, de részemről nem egy meggondolt pénzbefektetés volt sajnos. -
LonGleY
veterán
válasz
gacsoi #19647 üzenetére
Jah, és majd kifelejtettem: gesture-irányítás, tehát jobbra-balra-le-föl suhintásra beállíthatók parancsok (keyboard lecsukás!, kurzor jobbra-balra állítás stb.). Hangerő gomb is léptethet kurzort, ha úgy akarod, de nyilak is előhúzhatók a billentyűzetből. A többiből ezek az alapvető trükkök hiányoztak a legjobban (a SwiftKey-ben pl. nincs semmilyen lecsukás, az milyen lol).
-
LonGleY
veterán
válasz
gacsoi #19645 üzenetére
A Swype-nak, Siftkey-nek az a lényegük. Ha szimpa szövegbeírást szeretnél, akkor a Smart Keyboard Pro-t tudnám erősen javallani, abban letiltható minden ilyen fölösleg, és nagyon pöpecül beállítható, pl. hogy lenyomáskor mekkorát rezzenjen, hosszú megnyomáskor mennyi idő alatt és mi bukkanjon elő (szám vagy alternatív/ékezetes karakter) stb. Személy szerint visszatértem rá, mert az auto-beírós-flow-élmény nemigen fogott meg, de leginkább lelassított. Nálam így néz ki (van magyar meg egyedi kiosztás is, smiley-szerkesztővel):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest