- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz
aelod #164907 üzenetére
Nekem ugyanez volt amikor megvettem a honor 20-at kb 2 hét és utána semmi volt olyan is amikor még a megnyitás után sem jelezte. A mostani realme gt 5g ugyanezt csinálta! Azóta outlook-ot használom. Viszont az most is folyamatosan megvan ha nem nézem meg a telefont mert pl este kikapcsol az utána jövő email-t akkor is elküldi a telefonra ha azt már előző este töröltem a web-en a fiókból a levelek közül és a kukából is! Vagyis ezeket az információkat valahol tárolja a rendszer! Mert ez a szuper biztonságos
meg személyes adatvédelem bla bla kugli!
-
-
-
svgyula
addikt
válasz
aelod #157439 üzenetére
Szia! Ezt passzolom! Soha nem tartok "egérmozin" képeket ráadásul így archiválva! Hazaér->lement! Nekem a képeken pénz múlik tehát nem bízom egy sz@ros telefon belső tárhelyére a biztonságukat. Ja amúgy a realmi telómnál már előfordult az egész tárhely nullázása! Vagyis minden adat kuka! Még szerencse, hogy előtte leszedtem mindent. Azóta mentés azonnal és rendszermentés->hetente OTG sd-re! DE! Lehet kísérletezni csak nehogy sírás legyen utólag a vége!
A Realme UI=google+oppo(ledobott apk)+one+(ledobott akp) ezt jól felrázták és meg is keverték a vége pedig barna színű................ -
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
aelod #138221 üzenetére
Nagyjából csak a User Dictionary Plus alkalmazással.
Bár van bennem kétely azt illetően, hogy az eddigi szavaid megjelennek-e benne, de egy próbát megér.
Én fr után az első app amit felteszek, mentést rakom vissza és a gboard látja is az összes szót, de azt nem tudom, hogy ha te most felteszed, akkor látja-e ami most éppen a gboardban van. -
crok
Topikgazda
válasz
aelod #132056 üzenetére
TiBu - ha akarsz szűrni mert van pl. címkézésed akkor szűrd le a listát - menu - batch action - legörgetsz a végére - recovery mode - itt kijelölöd az appokat amiket akarsz, kijelölöd, hogy app+data vagy csak app (vagy data only, bár azt annyira nem értem minek van
) aztán zöld pipa - belső tárhely gyökérbe csinálja a Zip-et. A ZIP-be beteszi a TiBu-t is, kelleni is fog mert úgy fogja megoldani, hogy a ZIP-et kicsomagolja majd és rendszerstart után auto indítja a TiBu-t ami majd megcsinálja az install-t (és a data recovery-t ha kérted).
[Szerk.] Amit láttál update.zip rész az csak a TiBu-ból csinál flash-elhető ZIP-et. -
crok
Topikgazda
válasz
aelod #132053 üzenetére
Ha megvannak az APK-k PC-n akkor van rá "üres" ZIP (leírás itt) amibe csak bele kell pakolni és utána majd fel tudod flash-elni.
Van egy XDA-s fejlesztésű Windows program is (java, megy linuxon is..) ha a manuális app bepakolgatásnál "egyszerűbbet" akarsz. (Ígyműködik video, van egy régebbi tool is de az már régen nem volt piszkálva, nem tudom MM felett mennyire működne).
A másik app az az App2zip de az is kb. olyan, mint a ZipMe (de ehhez alapból kell root).
De az eddig (nekem) legjobban bevált az a Titanium Backup.
-
crok
Topikgazda
válasz
aelod #132019 üzenetére
Ha Android 6 Marshmallow vagy feletti a telefon akkor csinálj egy bugreport-ot (magyar menüben általában a beállítások > telefonról / névjegy > processzor pontra 5..6x koppintva vagy a fejlesztői menüben lehet csinálni) aztán töltsd fel pl. PC-n böngészőből ide vagy ide (vagy telepítheted a Battery Historian-t a saját gépedre is [1] [2]) és nézd végig a diagramot és a statisztikákat soronként hogy mikor mi tartotta ébren, mikor mi fogyasztotta a szuflát. Szerintem egyszerűbb.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
aelod #130003 üzenetére
Nem nagy ügy. Párszáz (esetleg párezer) sor lehet az egész. Eleinte nyögvenyelős, de folyamatosan gyorsul az értelmezés. A harmadik, negyedik éjszakán már csak kb. minden tizedik hibaüzenetre kell majd rágugliznod. A végén már olyan, mint a Mátrixban. Processz ID -ből is megmondod, hogy melyik alkalmazáshoz tartozik.
-
Fandango
veterán
-
-igu-
veterán
-
pc360
addikt
válasz
aelod #122973 üzenetére
Tudod mit? Egyszerűsítsük le: nincs. Ha elmondod, hogy mire kell, akkor viszont lehet, hogy tudunk workaround-ot. Például olyan kliensek léteznek, amik szinkronizálják a PC és az Android közt a clipboard tartalmat. De létezik ám bluetooth-os billentyűzet is Androidhoz.
-
-igu-
veterán
válasz
aelod #122973 üzenetére
"Olyan progi kéne ahol ]tudok kezelni telefont gépen (1), tehát csevegő appok üzeneteit gépen keresztül válaszolnám meg (2)."
Az eredeti kérésed első fele valóban arra utal (tevékenységek "nagy halmaza"), de a mondatod második fele leszűkítette a chat alkalmazásokra (tevékenységek "kisebb halmaza"). Ez utóbbira kaptál tippeket, de neked mégis inkább a "nagyobb halmaz" kellene - de akkor mi a francnak szűkítetted le az igényeidet, ha az arra adott válaszokat csuklóból söpröd félre?
Nem, nem kell válaszolnod - én elengedtem a témát. Ha arra nem vagy képes, hogy pontosan kérdezz, nem fogok tippelgetni, hogy a végén kiderüljön, hogy a megoldás "kisnyúl", nem pedig "konjunktív normálalak"
-
Fandango
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
aelod #119297 üzenetére
Én az IDM-et használom, érdemes megvenni a fizetős (IDMP+) változatát. A legjobb erre, mert YT-n kívül bármilyen beágyazott videót bárhonnan le tud tölteni! Van benne beépített torrent kliens és van benne lebegő kis folyamatjelző, hogy hol tart a letöltés. Beépített Ligtning browser van benne, ami felismer bármilyen videót.
Szerk.: Nem igaz srácok, hogy nem ismeritek, amit ajánlottam.
Ezért is szoktam mondani mindig követni a Reddit /r/androidapps topikot. Ott olvastam régen erről.
-
-
-
AcCEsS
senior tag
válasz
aelod #115933 üzenetére
Ehhez nem kell külön app! A Facebook-on bal oldalon kattints az Események menüre, majd tekerj lejjebb, és a jobb oldali oszlopban lesz egy ilyen szövegbox:
Felveheted az eseményeidet a Microsoft Outlookba, a Google Naptárba vagy az Apple Naptárba. Miután felvetted őket, folyamatosan frissülnek. További tájékoztatás.
Közelgő események
SzületésnapokJobb klikk a "Születésnapok"-on, majd "Link címének másolása", és ezt a linket add meg a Google Naptár-ban, mint új naptártípus. (Valami ilyesmi lesz a cím: webcal://www.facebook.com/ical/b.php?uid=100001231241234322&key=GHDSQA2343214dhCPvtP0VQbB) Utána már be tudod állítani a szinkronizálást a telefonodon. Évek óta így használom.
Persze csak akkor, ha jól értettem mit szeretnél...
-
Jakuu
őstag
válasz
aelod #112315 üzenetére
A headset button controller app szerintem tokeletes a tesztre, en is hasznaltam xiaomi fuleshez, hozzarendelheto meg 3-nal tobb nyomas is en ugy allitottam be a hangero valtoztatast is, mivel csak a fulesbol youth valtozatom van, amin nincs kulon hangero szabalyozo gomb.
-
Kékes525
félisten
válasz
aelod #112290 üzenetére
Mióta romlott el ez a funkció? Rögtön miután mindent visszaállítottál rögtön azután volt rossz? Ezért a funkcióért állítottad vissza a rendszert? Azért kérdezem részletesen mert elég rejtélyes ez a funkció kiesés. Csak úgy nem következhet be.
Oka lehet:
1. Rendszer frissítés.
2. Alkalmazás frissítés a PowerAMP utoljára tavaly szeptemberben frissült.
3. Beállítás átállítás (rendszer és/vagy alkalmazás)
4. Egy új 3th party alkalmazás (vagy egy régi beállításának átállítása) kavar be. -
géeles
aktív tag
-
-
-
-
darvinya
titán
-
válasz
aelod #107333 üzenetére
Szerintem megtaláltam a problémát.
Nálam már lejátssza a muzsikát OTG-ről is (bár vicces, hogy a többi programnak nem kellett így bütykölni)
Beállítások - Mappák és könyvtárak - Zenemappák - itt görgess le az OTG meghajtóig - katt az ENABLE gombra, add meg neki a jogokat (ha kell, engedélyezd a korábban letiltott Documents programot), és viola!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest