- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stampedli
tag
Erre nincs valakinek ötlete, vagy ez egyedi jelenség?
-
stampedli
tag
Üdv! Félig OFF asszem. Egy pár hete tapasztalom, hogy ennek a topiknak nem frissül az új üzenet számlálója, ha bezárom a lapot (amíg fókuszban van, addig igen). A többi topik amit követek frissül folyamatosan, látom hány új üzenet lett, mióta legutóbb megnyitottam. Android 4.4.2, legújabb Chrome, desktop nézet. Telón és tabon egyaránt. Másnál is ilyen? Mitől lehet szerintetek, és hh csak egy topikot érint?
-
stampedli
tag
válasz
#07400704 #76729 üzenetére
Ez kell neked szerintem: Sensor Box
Épp a minap linkelte valaki. -
stampedli
tag
Érdekes, de még mindig úgy érzem, akkor járok a legjobban, ha maradok a Chrome-nál. Minden platformon ezt használom, és kényelmes, h mindent mindennel tudok szinkronizálni. Olyan feltűnő hátrányát viszont nem tapasztalom, ami miatt érdemes lenne váltani, és belakni vmi újat.
-
stampedli
tag
válasz
poirot #73567 üzenetére
Egy ideje már WPS Office néven fut a Kingsoft, de mocsok jó. Az első ilyen app volt, amit kipróbáltam, és azóta maradt, meg se néztem mást, ez minden elvárásomnak tökéletesen megfelel.
-
stampedli
tag
válasz
sultansmith #72857 üzenetére
Szerintem ilyesmire gondolsz: Lazy Swipe.
-
stampedli
tag
WPS Office nem akar egyből szerkeszteni, és nálam alapból ezzel nyitja meg a doksikat, tehát vmikor beállítottam default-nak.
-
stampedli
tag
Üdv!
Lehet OFF, de itt sok a szaki, szóval hátha tud vki segíteni. (:
Szerintetek mitől lehet az, h a gyári zenelejátszóban (Lenovo A536) az egyik előadó/albumcím/számcím magyar ékezeteit normálisan megjeleníti, a másiknál viszont az ékezetes betűk helyén csirkelábakat látok? Laptopon a fájl tulajdonságokat összehasonlítva nem látok különbséget. Vmi MP3 tag szerkesztővel kellene mókolnom? -
stampedli
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy a telón tökéletesen működő Keep nem látszik a Chrome-ban, számítógépen? A szinkronizálás be van kapcsolva, a böngészőt most frissítettem. Múlt 7en még jó volt, most meg full szürke az egész lap. -
stampedli
tag
Profinak tűnik, tuti kipróbálnám, ha nem lenne Shareit. 1előre az igényeimnek az is megfelel, de tény, h a Send Anywhere az Apple kompatibilitás miatt szélesebb körben használható, bár nekem ez nem szempont.
-
stampedli
tag
válasz
batai15 #69234 üzenetére
Úgy tűnik, csak belépve látszik nálam, a saját appok között, bocsesz. Másik böngészőből nem lelem, a fejlesztő alkalmazásai között se látszik. Hasonló kínait találtam, ami talán ugyanezt tudja, de nem próbáltam:
link(#69236) vadászcsiga: Kösz, h felhívtad rá a figyelmem.
-
stampedli
tag
válasz
batai15 #69220 üzenetére
Helló! Nem tuti, hogy minden telón működik, de a Lenovo gyári naptára ilyen, és szerintem egész jól használható, ill. normálisan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest