Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával

- 

Mobilarena
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bb.bocs
őstag
válasz

ollie

üzenetére
						Nemrég jött egy mail hogy mostmár mindegyiknél még... Persze virtuális számlán... Viszont hiába kérdeztem hogy mennyibe kerül a használata ha más banktól regisztrálok nem otptol. Facebookon küldtek egy linket ahol leirnak sokmindent de ezt pont nem látom. Az szerződésben az áll hogy 0ft de az nem hogy minden bankbol való regisztráció esetén is annyi. Ha valaki ezt megtudja mondani az jó dolog lenne. Mondjuk így picit macerás abban hogy mint egy paypalon utalni kell de az nfcs fizetés király szerintem. Csak amíg ezt nem tudom nem regisztrálok be mert a végén jön a havidíj a kezelési költség a kártya letiltasdija stb...
 - 

Bozek
nagyúr
válasz

ollie

üzenetére
						Magyarul megy, hiszen bármely kártyáról feltöltheted az OTP-s virtuális kártyát, amivel meg már tudsz fizetni. Jó, tudom, ez egy plusz lépés, de ha tudod, hogy kell aznap 10 ezer Ft, akkor felpakolsz rá otthon annyit. Az az OTP-nek se biznisz, ha más bank kártyáját be tudod regisztálni, mert akkor nem feltétlenül hozzájuk meg a vásárlások utáni jutalék.
 - 

Teodor52
senior tag
válasz

ollie

üzenetére
						Sms küldése még az app letöltése előtt volt!
(#114687) beg:Erősen ajánlva van a google play árúház app letöltésre,de ennek ellenére tartalmazhatnak is rosszindulatú programokat?
Amióta megcsináltuk a tisztítást a dísz antivírussal azóta nem berreg az akkumulátor és engedi is megnyitni a chrome böngészőben beállított kezdőlapját.
Az sms még mindig nyugtalanítja a barátom, de engem is mert azért ez így durva.
Most kérdeztem meg hogy milyen üzenet volt emlékszik-e rá.Alfanumerikus sor volt amit elküldött és wifin keresztül!Természetesen a wifi kódolt!
 - 

Somatom
veterán
válasz

ollie

üzenetére
						Próbálok barátkozni vele, de nem akarja. Persze, símán lehet, hogy én bénázok.
1.: A beléptetéseknél nem tudom kiválasztani, hogy csak az e-mail címet jegyezze meg, a jelszót ne.
2.: Nem találom a fix asztali kliens mód beállítást.
3.: Nagyításnál nem tudom rávenni a szövegek áttördelésére.
4.: Nem találok sötét téma beállítást (az nem az éjszakai mód). Még a notibarom is kifehéredett.
5.: Nem találom az "oldalak megnyitása új lapon" opciót.
Ez, így nagyon fapad. - 

Lanash
senior tag
válasz

ollie

üzenetére
						Köszönöm, de a NoLed illetve az AOD-al is az a bajom, hogy mutatja ugyan az értesítést, de a tartalmát nem. Pl: ha munka közben valaki ír Messengeren akkor azt szeretném látni, hogy ki írta és mit. Nem mindig van időm és kedvem minden alkalommal feloldani a képernyőt és megnézni.
 - 

- 

kuyarashi
őstag
válasz

ollie

üzenetére
						ollie:
Ezt elfelejtettem leírni, de a SIM-en egyetlen szám sincs (én is erre gyanakodtam, ezért átrakattam mindent a telefon memóriájába). Egyébként a régi telefonban ez a SIM eltárolta a hosszabb névjegyeket is.nyisziati:
Azt hiszem, hogy még az olyan nevekkel is gond van, mint a "(I)Nagyné Ildi(/I)", tehát lehet mégsem ékezetes gond lesz. Ma meg tudom majd nézni. - 

zhata
senior tag
válasz

ollie

üzenetére
						Érdekes, hogy miként változnak a terminus technicusok.
LCD és társainál nincs beégés, csak olyan fizikai-kémiai pl. folyadék-kristályokkal kapcsolatos folyamatok, amelyek végeredménye olyan, mintha "beégne" a képernyő.
(Ezt a kifejezést a CRT- től örökölte, ahol ténylegesen is van beégés.) - 

Bozek
nagyúr
válasz

ollie

üzenetére
						Mondjuk automatizálóval meg lehetne oldani, legalábbis a bejövő hívást mindenképp. Én megcsináltam Tasker-ben, mivel nem hordom magamnál mindig a céges telefont, az arra érkező hívásról meg szeretnék értesülni. Ha jön egy hívás (vagy egy e-mail), akkor AutoRemote segítségével átküldi az értesítést a magántelefonomra, így mindig látom, ha keresnek. Szerintem a kimenővel is megoldható, bár ezt sose próbáltam.
 - 

MasterMark
titán
válasz

ollie

üzenetére
						MS account-ként próbálnám hozzáadni, de mivel látja a gmail-es címet kiírja, hogy google account-ot nem itt kell...
Gmail app-hoz hol adok hozzá MS fiókot? Illetve mint mondtam nem a levelek kellenek, hanem a naptár és a névjegyeim.
air: Így van, elég régi a fiókom. Akkor még a gmail-os címre regisztráltam be. Eddig soha máshol nem volt ezzel gond.
 - 

air
nagyúr
válasz

ollie

üzenetére
						Olvasd tovább! Nem Google fiókról van szó, hanem a Microsoft fiókjának gmail-es cím az azonosítója.

Még anno az MSN-es, WindowsLive-os időkben bármilyen email címet lehetett Microsoft (akkor még MSN) fiók azonosítójának megadni.Nem. Kezel Yahoo-t, iCloud-ot, Google-t és tetszőleges IMAP-ot.
 - 

macgywer
tag
válasz

ollie

üzenetére
						Szia!2.3.7 android,ebben még nincs értesités letiltás.Elrejtés alatt azt értem hogy a háttérben fusson a program,csak az értesitési ikonok között a képernyő tetején ne látszódjon az ikonja.Mint pl ha pc-n elinditasz egy progit,és az ikonja ne kerüljön a tálcára.Erre kellene valami app.
 - 

adrian94
őstag
 - 

picur10
aktív tag
 - 

Findzs
addikt
válasz

ollie

üzenetére
						Ebben a videóban látszik mire gondolok:
[link]Tehát idegesítő, hogy ha mondjuk bele akarok tekerni egy youtubos videóba akkor hangerőt nővel vagy scrollozni akarok akkor fényerőt.
Átnéztem már a állításokat nem egyszer de nem találom hol lehet kikapcsolni.
Biztos bennem van a hiba
 - 

Bozek
nagyúr
válasz

ollie

üzenetére
						"A telefon tulaja mindig látja, ha rákeres valaki, sőt, eleve neki kell hozzáadnia az apphoz azokat a személyeket, akik rákereshetnek a helyzetére"
Az a probléma, hogy olyant keres, aminél erre nincs szükség.
"valamint nagyon komoly visszaélésekre, akár zsarolásra ad lehetőséget"
Például? Nem kell olyant mondani telefonban, amivel vissza lehet élni. Amúgy a törvényi dolog meg érdekes, mert bíróságon használod fel a hangfelvételt, akkor nem számít, hogy hogyan jutottál hozzá.
 - 

z123456789
addikt
válasz

ollie

üzenetére
						Kösz.

Ez így jó is.(#109003) istnag
Ez milyen kérdés?
Erre most őszintén válaszoljak, vagy hazudjak? Tudni fogod a különbséget? Változtat valamit a valóságon, ha tudni fog róla, vagy sem? Mármint valóság alatt azt értem, hogy elérhető ilyen app. Megnyugtatlak, nem vagyok igazából james bond, egyszerű biztonsági okból kell a másik telefonjára. A saját biztonsága érdekében természetesen. - 

- 

tutis
addikt
válasz

ollie

üzenetére
						Ne fogadj mert elvesztenéd
 Elsők között vettem meg a K10 2017-et, első szállításból kaptam, nem is nagyon van még elterjedve.
Csatoltam képeket a biztonság fülről is meg a képernyőzár részről is. Én lennék a legboldogabb, hogyha megtalálnám de sajna nincs opció.
[kép] [kép] [kép] [kép]de ha pl itt megnézed [link] a telefon adatlap alatt az első hsz-t, más se találja az ujjlenyomat olvasót..
 - 

- 

Wolfskin
őstag
válasz

ollie

üzenetére
						az csak egy fiktív példa volt, az érthetőség kedvéért. de akkor legyen comming out: van egy telefonom, egy kínai, ami (szerintem) rootolás közben bakapott valamit, mert azóta állandóan bekapcsolgatja a wifit. ha fel is bír menni, reggelre telemegy kínai nyelvű appokkal.
volt rajta avast tűzfal + vírusirtó, ami semmit nem engedhetett volna netre, nyomtam egy gyári resetet is, de egyik sem ért semmit.
kidobni nem akarom, mert vízhatlan sokáig bírja az aksija, 3 fizikai gomb is van rajta és nagy (4.5"), motorra gps-nek pont jó. csak nem akarom hogy a wifi is egye az asksit. szóval ha valahogy le tudnám tiltani a wifit, gondoltam egy próbát megér. - 

Wolfskin
őstag
válasz

ollie

üzenetére
						egyetértek, én is így tudom, a kérdés nem a helyes alkuhasználatra, hanem a merülésre figyelmeztető hang kilövésére vonatkozott, ezért is nem akartam ebbe belemenni
Más.
Olyan applikáció van, ami a telefonon wifit letiltja?
Tehát nem az internetre fellépni nem enged, hanem bekapcsolni sem engedi, esetleg jelszóhoz köti a használatát? - 

Wolfskin
őstag
válasz

ollie

üzenetére
						mondjuk le volt merülve és mondjuk powerbankról töltöttem, és mondjuk be akarom kapcsolni, hogy megnézzem, mennyit fizet az 5 találatos lottószelvényem. de ez csak egy fiktív példa. sok ilyet tudnék még, bár nekem ez a lottó 5-ös az egyik kedvencem.

de szerintem nem is ez a lényeg, hanem egyszerűen engem zavar, és szeretném rávenni a telómat, hogy azt csinálja, amit én szeretnék.
és én azt szeretném, hogy1. ne muzsikáljon bekapcsoláskor, meg azt is, hogy
2. ne vinnyogjon, amikor merül. - 

Bozek
nagyúr
válasz

ollie

üzenetére
						Az se feltétlenül tudja mindegyik alkalmazással. Legalábbis alapból nem, de a Fejlesztői lehetőségek között be lehet kapcsolni, hogy ne törődjön az alkalmazás nyűgjeivel. Például a Telekom FON csak ez utóbbi beállítás után működött osztott képernyőn, előtte kiírta, hogy nem támogatja.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - OLED TV topic
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - TP-LINK routerek
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Futás, futópályák
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
 - AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Megerősítettetek ebben!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
 mobilizmo