Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz cellpeti #163115 üzenetére
Itt olvasgass utána a dolognak:
Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra - PROHARDVER! Hozzászólások
Biztosan segítenek is az ott lakók, megoldani amit lehet.
Az összefoglaló elolvasásával kezdj.[ Szerkesztve ]
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
MODERÁTOR
-
válasz cellpeti #154619 üzenetére
Van, a Wear OS-os órákra lehet telepíteni (pl Galaxy Watch 4), de magyar bankok közül egyedül a K&H támogatja jelenleg, bár már az Erste is jelezte, hogy hamarosan ő is fogja (még idén). A többi magyar bankról nem tudok semmit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
[w]
őstag
válasz cellpeti #152596 üzenetére
esetleg ez az? Smart Security
ja meg ez Easy Securty
[ Szerkesztve ]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
válasz cellpeti #151676 üzenetére
Ha bármelyik számítógép látja wifin külön célprogram nélkül, akkor az androidos telefonoknak is kell látnia. Általában gyárilag van valami cloud print a mobilon, azzal kéne próbálkozni. Ha nem megy, az általad említett google féle cloud print is jó lehet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz cellpeti #151670 üzenetére
Kérdés, hogy a router mit támogat. Általában az ilyen megoldásokhoz kell egy célszoftver, ami windowsra (és esetleg macosra) telepíthető, és hálózati nyomtatóként kezeli a printert, azon a gépen, amire telepítetted a szoftvert, tehát minden gépre telepíteni kell, amiről nyomtatni akarsz. De ennek nem valószínű, hogy lesz mobilos változata.
Mi a router pontos típusa?
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz cellpeti #151344 üzenetére
Meg kell érinteni a kijelzőn a napi aktuális lépésszám ikont vagy amelyikre épp kíváncsiak vagyunk (távolság, kalória, intenzitás és persze a lépésszám) aztán itt lehet napi=órabontás, heti=napibontás, havi/szintén napi bontásban és év=heti bontásban nézegetni/húzogatni a csúszkát
read-only mode on the forum
-
-
spiritex
veterán
válasz cellpeti #139041 üzenetére
Nagyon patent kis app, fel is raktam magamnak, köszi!
A PRO verzióban van Data quota, az elvileg kiírná neked, hogy mennyi van hátra.
Azt hol kapcsolatad ki, hogy a wifi-t ne mutassa?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz cellpeti #139027 üzenetére
Ez szomorú. Lehet, hogy fel kéne hívni őket, vagy bemenni egy ügyfélpontra, hogy mi ennek a korlátozásnak az oka.
Mindenesetre van egy ilyen bekezdés a My Vodafone ÁSZF-jében:
"III.1. A Felhasználók köre a My Vodafone alkalmazásban
Az Alkalmazást kizárólag a Vodafone-nal előre vagy utólag fizető lakossági és/vagy Kisvállalati üzleti, hatályos előfizetői szerződésben álló előfizetők vehetik igénybe Felhasználóként. Felhasználónak minősül az a Felhasználó, akivel a Vodafone a végfelhasználói szerződést megkötötte és, aki Vodafone Saját Fiók regisztrációval rendelkezik."[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
crok
Topikgazda
válasz cellpeti #138916 üzenetére
Vagy nem store de elég jó és karbantartott ajánlólista redditen (:
De ha csak az APK kell valamiből akkor APKMirror vagy mondjuk a APKCombo.
-
darvinya
titán
válasz cellpeti #129390 üzenetére
Én ezt használom Sure Remote app, hiába Xiaomi telom van és van saját app-ja.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz cellpeti #104992 üzenetére
Mentés után külön kell a felhő tárba küldeni(kezdő képernyőn tábla nevénél hosszan nyomva jön be a menü), ha automatikusan nem menti a Kész gombra.
Mentés helyi tárolóra vonatkozik.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
no1r
őstag
válasz cellpeti #103902 üzenetére
en MSN weathert hasznalnam ha a gyari nem lenne eleg es lenne benne atlatszo hatteru widget
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
hanati64
tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz cellpeti #102970 üzenetére
"Automatice" alkalmazással megoldható. Megnéztem E-Robotban, van "jelerősség megváltozott" esemény, amihez hozzá lehet rendelni a Wifi kikapcsolás műveletet. A visszakapcsolás kérdéses. Ha kikapcsolja, akkor ugyebár a near -mód érvényesül, amiben nem tudom, hogy lehet -e jelerősséget monitorozni.
-
wolfman
veterán
válasz cellpeti #102897 üzenetére
Kikapcsoltam a frissítését, amennyiben a play áruházon belüli kis pipára gondolsz. Nem frissíti magát, de ott van egy majd fél képernyőnyi 'nem kíván frissíteni?' kérelem, hogy rohadna meg.
Amúgy melyik a legutóbbi jó verzió, amiben nincsenek plusz fícsörök, funkciók, de már nem is régi?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
tomy86
addikt
válasz cellpeti #102872 üzenetére
Ha a telefonodon, felhőben stb. tárolt képet, zenét, videót szeretnéd átküldeni a t-re és nem a telefon képét tükrözni, akkor erre én a BubbleUpnp appot használom a telefonon.
Tükrözés kapcsán pedig ment a válasz a privát üzenetedre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cellpeti #72006 üzenetére
Netmérés ügyben ahány user, annyi "tuti" alkalmazás. Én a 3g Watchdog pro -t használom. Azt szeretem benne, hogy alapból pont annyi infót mutat, amennyire szükségem van, de ha akarom, akkor részletezni is tudja. Bevallom, nem néztem hogy mennyire "hajszál" pontos. 2GB a keretem. +/- 50MB -ot észre se vennék. De eddig még nem kaptam rajta, hogy hibázott volna.
A tűzfalnál lényeges, hogy van -e root. Ha van, akkor fogsz találni párat. Root nélkül erősen redukálódik a választék. Ha kombinált megoldást preferálnál inkább, akkor ajánlom az Avastot. A víruskergető funkció kikapcsolható, de a többi hasznos (hívásszűrő, tűzfal, hálózati forgalom figyelő, eszközkereső, stb.). Persze root kell a teljes funkcionalitáshoz.
Dr. Romano:
Nekem most nincs telepítve, de sztem valahol van Titanium mentésem a pro verzióról. Ha nem megy "hivatalosan", akkor egyeztessünk priviben! Majd a modik eldöntik, hogy ez mennyire számít warez -nek. 2011 -ben frissítették utóljára. Nem Playen keresztül, hanem közvetlen utalással vettem meg a sráctól a pro verziót úgy, hogy mail -ben küldte az apk -t.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz cellpeti #30484 üzenetére
"Ha megveszem a Swiftkey Keyboard-ot mivel lesz több jobb szebb, mint a nem fizetős?"
SwiftKey Free has all the functionality of the paid version, but it will only function for one month. The paid version of SwiftKey is yours to use forever.
Magyarul, nem jár le egy hónap után.
(#30489) ottoyes
"Nincs benne reklám."
Miért a free-ben hol van reklám?
(#30490) LyonnaisFan1
Pont ma jelent meg egy írás az oldalon a témában. Olvasd el, hátha segít!
Egyébként egyéni, hogy kinek melyik jön be. Nekem van például 2x50GB a Box.com-on, és 6,5GB a SugarSync-en. PC-n használom mindkettőnek a kliensét, mobilról viszont csak ES-ből.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
LonGleY
veterán
válasz cellpeti #30282 üzenetére
Sima parancsikonként is az asztalra pakolható. Nálam így néz ki:
Hosszú tap > parancsikonok > Beállítások parancsikon > Wi-Fi
Ez közvetlen a beállításokba visz, de pl. a Notification Toggle-ben is megoldható, hogy szimpla klikkre kapcsoljon, dupla klikkre a setupba dobjon a Wi-Fi ikon.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz cellpeti #29683 üzenetére
pillanat és feltöltöm neked. A verziószáma 1.valami.valami
Tessék a működő AdFree.
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz cellpeti #29366 üzenetére
Semmi extra.. Ahogy írtam, csak a sima fordítás működik, ahová irkálni kell, de az mindenhonnan. Azaz böngészőből, twitterből megosztva is. Szerintem az a trükkje, hogy mondjuk az angolról magyarra való fordításhoz először ki kell választani manuálisan a két nyelvet. Tehát az első oszlopban ne a "nyelvfelismerés" legyen beállítva. Ahhoz hogy Mariska, vagy más nyelv Mariskája ki is mondja a fordított dolgot offline, ahhoz először is telepítve kell lennie az adott nyelv motorjának, másodszor a beállításokban ki kell kapcsolni a "hálózati szövegfelolvasó" részt.
-
air
nagyúr
válasz cellpeti #29331 üzenetére
"Hogy tudom ezt betenni alapértelmezettnek, hogy ez bonyolítsa a hívásaimat? Mert most ha hívnak, akkor elösször a gyári jelentkezik be, majd 1 csörgés után vált csak át."
Ez így normális. Nem fog másként működni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Jacak
senior tag
válasz cellpeti #29255 üzenetére
Igen,bármelyik alkalmazást,mindenestől,beállításaikkal együtt,akár kötegelve is.Tehát ha újrarakod,ugyanott fogod tudni folytatni a dolgokat,ahol mentéskor abbahagytad.Nagyon sokoldalú app,nálam a kezdetektől alap.Milyen képekre gondolsz?Ha pl. az sd-re mentesz egy app-pal képet,azt minek menteni?De egyébként igen,az appok sd-re rakott adatait is le tudja menteni,csak szvsz az full felesleges.
(#29267) LyonnaisFan1:
-Pl. UC Browser,v. annak a Mini verzája.Angolul tud csak amúgy.[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
LonGleY
veterán
válasz cellpeti #29087 üzenetére
Nem rossz vétel, így nem beszéllek le róla. :]
De miután beállítgatod az alsó sávra, főképernyőkre a használt programjaid, úgyse fogod a programtárat nyitogatni. Legalábbis számomra érthetetlen, hogy másoknak miért olyan radikális kérdés az, hogy ott lehet-e mappázni/fülezni vagy sem. Ömlesztve is tök jók, főleg, ha függőleges, folytonos görgetésre van állítva a programtár "stílusa".
Én alapvetően a gesture-ök miatt vettem meg, illetve mert megérdemlik, ha már a terméküket nyúzom. Még az új kezdőképernyő áttűnési animációk sem érdekeltek, az ingyenesben is megtalálható "Tablet" tökéletesen megfelelt látványban és sebességben.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz cellpeti #29083 üzenetére
A programtáron belül? Jobb felül menü > mappa létrehozása. De csak a Pro verzióban.
De ha jól emlékszem, az ingyenesben is tabokra bonthatod őket (programtár kezelése), és rejthetők a fölösleges darabok (apex beállítások > programtár beállításai > rejtett alkalmazások). A taboknál be tudod lőni, hogy melyik fülön milyen típusok jelenjenek meg. Nálam úgy van, hogy az egyiken csak az általam telepítettek, a másikon a rendszercuccok láthatók.
A programokat szokás szerint innen tudod hosszú taperolással az asztalra vagy az alsó sávra kihúzni. Annyit kell tudni, hogy a widgeteket az asztalra hosszú tappal tudod kijelölni, azokat root nélkül nem lehet átemelni a programtárból.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz cellpeti #29078 üzenetére
Vagy még a Nova. Annak sokkal kevesebbet tud az ingyenes verziója az Apex ingyenesénél, de a fizetősek kb. ugyanolyanok (de én is inkább Apex párti vagyok). Mással nem is érdemes foglalkozni, ezek a modern darabok ICS-re és afölé. Vannak még ilyen 3D, meg ultra-fisz-fasz-lightning launcherek, amik szerintem sokat nem érnek.
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz cellpeti #28961 üzenetére
ez az, hogy semmi nincs alul
felül kis ikonok amik Helyi, helyi hálózat és felhő, alatta szürke háttéren a szöveg amit írtam és ennyi
ha elfordítom landscape-be, akkor annyi változik, hogy a felső sávban a kis ikonok mellett megjelenik egy címsor szerűség benne "sdcard, smb vagy net" felirat attól függően hogy melyik tárhely van kiválasztva[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
thiclyoon
aktív tag
-
LonGleY
veterán
válasz cellpeti #28831 üzenetére
Egy csomó ilyen van, ami letiltható, vagy root-tal le is szedhető, én pl. ezek mindegyikét legyaktam: FB kliens, Talk, beépített e-mail kliens, office, zenelejátszó, zenefelismerő, 7digital, de még a Google Maps is áldozatul esett. Ha megnézed egy friss indítás után egy task managerrel, hogy mik futnak a háttérben, könnyebben kitalálható, hogy mit érdemes tiltani. Ha a tiltás után nincs probléma a rendszerrel, akkor mehet akár az uninstall is. Azért a rendszerszervizekkel óvatosan, de a gyárilag csomagolt appokat minden további nélkül lekaphatod.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz cellpeti #28831 üzenetére
Ha root-olva van a telefonod, akkor keress olyanokat a Play-en, hogy root uninstaller. Esetleg a Titanium Backup, mert azzal még mentést is tudsz róla készíteni, hogy ha mégis gondot okozott az eltávolítása, akkor vissza tudd rakni.
Ellenben ha nincs root, akkor el is felejtheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest