Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Teodor52
senior tag
válasz efi99 #170686 üzenetére
#17686 efi99: Igen a záróképernyő.
Elnézést!
#170674 Punky10: Próbáltam.
#170675 TODI1111: Olyan alkalmazás kellene ami a záróképernyőn is megtudja jeleníteni a digitális órát.Tehát nem kell feloldanom a képernyőzárat csak az oldalsó gombot, de az is jó lenne ha mindig mutatná, természetesen kikapcsolt képernyő mellett.
#170678 Probert75: Próbáltam?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan óra alkalmazást ami a kezdőképernyőn megjeleníti a digitális órát?
Próbáltam a google órát és 2-3 digitális óra appot ami 10+millióan töltöttek le de egyisk sem tudta.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt hónapokban ezen a telon nem tudtam youtube videókat nézegetni mert zöld képet kaptam, ellenben hang volt.
A héten frissítettem a google alkamazást, amit amúgy nem szoktam, most is csak azért,mert láttam, hogy a google ikon alatt van több app is mint Chrome, térkep, youtube stb, de az említetteknek külön frissítések jelennek meg.
Szóval valóban lenne a youtube-hoz köze google app frissítésnek?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
A google térképen az idővonal funkció miért nem működik, miért nem rögzítí pl hogy merre jártam gyalog?
Helyelőzmények bekacsolva. -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan navigációs appot ami offline módban a legjobb?
-
Teodor52
senior tag
MIUI topikban a #6703 hsz.
"PS: A Beállítások -> Tartózkodási hely -> Helyszolgáltatások -> Google Helymeghatározás pontossága nem AGPS adatokkal való munkát jelent. Azt jelenti, hogy a környezetből kiszűrhető információk alapján a Google szervereitől kérdezi meg hogy nagy valséggel' hol lehetsz: cella infó, WLAN SSID-k amiket látsz, Bluetooth szórt eszközök amiket látsz.. ezek alapján. Ugyanis nekik már jóóól összeállt lokáció && szórt MAC listájuk van"
AGPS nem a gps-t jelenti?
-
Teodor52
senior tag
A linkelt hsz-ben írtad, hogy a google helymeghatározó nem a gps jelet veszi figyelembe, hanem a google szervereiről kéri le az infót mint pl a cella, wlan, stb..
Egyáltalán nem veszi figyelembe a gps jelet?
A másik kérdésem, hogy az a bizonyos idővonal funkció a google térképen belül, összefoglalja, hogy merre jártunk, megtett km stb., ezen infókat nem lehet továbbítani egy másik telóra mint a helymegosztást, így nem csak a készülék pozícióját, hanem a megtett és bejárt utat is figyelemmel lehetne kísérni?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem!
Bekapcsoltam a helyzetmegosztást a google térképen, de sajnos vannak útszakaszok(elég hosszan) ahol több percig nem frissül vagy offline állapotra hivatkozik az alkalmazás és így nem tudom pontosan nyomon követni a telefont.
Mi lehet az oka?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem az androidos microsoft world alkalmazással kapcsolatban.
A world használatához regisztrációt kér, de ha van már microsoft fiókunk, akkot be kell jelentkezni.
Nos, van fiókom, de az az asztali számítógép windows 10-hez lett hozzárendelve.Az a kérdésem, hogy androidon a world program megnyitásakor bejelenkezek a már pc-ével használt microsoft fiókomhoz tartozó email címmel, jelszóval az nem okoz problémát, tehát?(egy microsoft fiókot használok két platformon?)
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem.
Egy két fotót készítettem Samsung galaxy j3(2017) és Samsung galaxy A71-el is(wifi,4g), de a képek elkészítéseket követően 1-2 percig ad egy koordinátát vagy egy utcát házszámmal ami pontos, majd pl 5 perc után 350-400 méteres eltéréssel ad egy másik utcát házszámot ellenben a felette lévő térkép megnyitásakor ami viszonylag pontos 3/2.
Nálatok is hasonló az eredmény?
-
Teodor52
senior tag
válasz Tav-Csoves #138266 üzenetére
Okés,de a nevet aki ír nekem azt honnan tudja az én készülékem vagy a viber alkalmazásom, mikor elméletileg egy számot kellene csak, hogy feltüntessen,mint mikor hív valaki egy adott számról, kimutatja a telód, de nincs név mellette mert még nem mentetted el a névjegyzékbe?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem!
Viber alkalmazást nem rég telepítettem és az új sim kártyámon is csak 2 telefonszám van,mégis mikor mobilnetet bekapcsolom a viberen új üzenetet kapok xy nevű felhasználótól holott nincs is olyan név bejegyezve a telefon névjegyzékébe.
Hogy lehet ez?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Volna egy problémám mivel kapcsolatban a kedves fórumtársak segítségét szeretném kérni!
Egy samsung galaxy készüléken csináltam egy factory resetet.
Ezt követően beléptem a play áruházba és semmit nem telepítettem csak a chrome-t és a google térképet frissítettem.Mikor megvolt a chrome és a térkép frissítése újraindítottam a készüléket.
Azután megnyitottam a chrome-ot és beírtam a prohardvert és kidobott egy ipv4.google.com oldalt egy captcha valamivel.
Arra hivatkozott, hogy az általános szerződési feltételeknek nem megfelelő volt az adatforgalom ennek több oka is lehetett.-rossz indulatú szoftver
-plugin
-stbAz említett captcha vagy mi kidobott több képet és meg kellett jelölni pl hogy melyik képen szerepel közúti jelzőtábla majd, ha megvolt küld gombra katt és akkor már enged böngészni.
A kérdésem, hogy mi okozhatta ezt mikor még egyszer csak frissítettem a chrome-ot és a térképet?
UI: factory reset elött is csinálta egyszer.
Mindjárt futtattam is egy full scant avl,malwarebytes,kaspersky appokkal, de semmi.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Még egy aprócska kérdés:
AVL Pro-val külön lehet analizálni appokat.
Na most pl Applock nevő progit analizáltam és az eredmény 4 adwares.Ha megnézzük itt lévő képeknél pirosnak kellene lennie a veszélye sproginak, de nem az,hanem kék plusz sem malicious sem risky nincs a full scan-él.
Mi az a fent említett 4 adwares?
-
Teodor52
senior tag
válasz enginev3.0 #115178 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
www.onlinevideoconverter.com/mp3 oldalon a letöltendő you tube-os szám linkjét bemásolom és download gombra kattintok akkor a letöltés indításával együtt egy másik oldalt is megnyit ami arra figyelmeztet hogy vírust talált a telefonon.
Na most lefuttattam egy avl scan-t semmi,de akkor az mi megint, milyen riasztás az?
-
Teodor52
senior tag
válasz Bferibörs #114890 üzenetére
Na én magam is kipróbáltam a telekomos számlázásra való beállítást a google play-en.
Ez bizony a telekom száma ugyanis, ha belépek a play-be és a fizetési módoknál beállítom a telekomos számlázási lehetőséget, akkor egy pár másodpercre a felugró ablakban a következő üzenet jelenik meg:-Mobilszolgáltatója részére fiók ellenőrzési sms küldése folyamatban!
Azonnal megnéztem az üzeneteimet és ott virított a tárgyként említett szám és DCB-és üzenet tartalom!
Innen is nagyon szépen köszönjük a barátomnak másik oldalról és a kedves fórumtársaknak a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz ollie #114886 üzenetére
Felhívtam a telekomot küldözgettek ide oda senki semmit nem tud ezzel kapcsolatban.
A szám nem ismert nálukViszont egy jó barátom is segített egy másik oldalról és adott egy képet illetve egy linket ami fedi majdnem a valóságot vagy fedi is, de számomra még mindig nem érthető, hogy az sms ellett küldve nem bejövő volt mégegyszer:
Mert, ha rámegyek az sms részleteire, akkor az alábbiak láthatóak:-Típus: szöveges üzenet
-Címzett: +36308080015
-Elküldve: 22:30
-Kézbesítési jelentés: Nem kérték
-Állapot: Elküldve -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a fórumtársak segítségére!
Volna ez az AVL Pro antivírus ami az összefoglalóban fel van tüntetve.
Letöltöttem telepítettem és van 3 funkcó benne.Analyzer,Task Manager és System Detection.
Task managert vagy a system detectiont, ha elindítom enable it gombbal több percen keresztül nem csinál mást csak töltés visszajelző mutatkozik egy kör formájában(mit pc-én az egér kurzor) alatta egy cancel és download gombokkal.
Meddig kell várni, hogy történjen valami?
A másik kérdésem:
Vásároltam egy dalt google play-en és le is töltöttem majd bekerült a play zene listájába.
Van-e megoldás arra, hogy sd kártyára mentesem a dalt és csengőhangként tudjam használni?
Nagyon fontos lenne! -
Teodor52
senior tag
válasz Viktor0610 #114764 üzenetére
Köszi kipróbálom!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható, pontos lépésszámlálót?
-
Teodor52
senior tag
válasz ollie #114690 üzenetére
Sms küldése még az app letöltése előtt volt!
(#114687) beg:Erősen ajánlva van a google play árúház app letöltésre,de ennek ellenére tartalmazhatnak is rosszindulatú programokat?
Amióta megcsináltuk a tisztítást a dísz antivírussal azóta nem berreg az akkumulátor és engedi is megnyitni a chrome böngészőben beállított kezdőlapját.
Az sms még mindig nyugtalanítja a barátom, de engem is mert azért ez így durva.
Most kérdeztem meg hogy milyen üzenet volt emlékszik-e rá.Alfanumerikus sor volt amit elküldött és wifin keresztül!Természetesen a wifi kódolt!
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz Viktor0610 #114683 üzenetére
10 napja vettük a telefont és azóta 3 programot telepítettünk:
Viber,telekom,facebook.
A böngészési előzmények törlése(mindenkori) is megtörtént.Ja és azt még elfelejtettem írni hogy ment egy sms is 80-as számra a telefonjáról mint elküldött üzenet.És a barátom nem küldött sms-t 80-as számra!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Sajnos az egyik barátom belefutott egy olyan vírusba ami össze vissza rezegtette az akksit.
Akárhányszor megnyitottuk a chrome böngészőt automatikusan, ha jól emlékszem wapnotify vagy wepnotificy.com oldalra irányított és annyiszor be is rezegtette az akkumulátort.Plusz utána kiírt egy olyan figyelmeztetést, hogy sim kártya adatai veszélyben töltse le az adott programotNos ezt ugye nem tettük meg helyette letöltöttük ezt a programot!
Talált egy vírust meg egy adatvédelelemmel kapcsolatos veszélyt.(privacy-ként tüntette fel és 1-es érték volt)
Elvégeztük a tisztítást.Újra egy scan-t futtattunk és akkor már okés volt minden.
Kérdésem valóban lehet hinni annak hogy már nem talált veszélyt maradhat még rajta kártevő?
Olvastam az összefoglalót és ott ajánlják az avirát nos ez még mindig ajánlott vagy van jobb?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre!
Van olyan alkalmazás androidra ami a mobilinternetet leblokkolja akármilyen böngészőt is nyitunk meg az offline-t mutasson és csak egy kód,jelszó ellenében lehetne kikapcsolni?
-
Teodor52
senior tag
válasz enginev3.0 #110782 üzenetére
Köszi a választ!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Letölteném ezt a speedtest.net appot és az lenne a kérdésem hogy 4G mobilinternet sebességét lelehet mérni vele?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám védelem szempontjából a samsung galaxy s4 mini i9195i telefonomon.
Nem sokra rá a telefonom beindítására telepítettem egy védelmi szoftvert a kasperskyt és sajnos csalódnom kellett android platformon.
Direkt vigyáztam hova lépjek be melyik weboldalra kattintsak és egyetlen egyszer hibáztam mikor keresgéltem rtl klub adást.Ugyanis mikor arra a bizonyos oldalra kattintottam egy piros csík futott végig a kijelzőn, hogy vírus fertőzött a telefon.
Sajnos nincs olyan funkciója androidon a kasperskynek, hogy előre meghatározza egy színnel biztonságos avagy nem a az oldal.
Lefuttattam egy teljes vizsgálatot a kasperskyvel, de semmi.
Aztán egyet AVG-vel és Malwarebytes-el is deA factory reset az egyenlő az asztali számítógépeknél ismert meghajtók formázásával és a windows újratelepítésével?
Ha igen, akkor nem lesz más választás.
Az AVG jobb vírusírtó mint a kaspersky?
Még egy valamit: Van egy Lenovo A1000 telóm amin az sms-ket szeretném kimenteni sd kártyára de ha nem lehetséges akkor van-e olyan alkalmazás ami segítségével menteni tudom az sms tartalmát?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Tudtok olyan megbízható programot ami pontosan számolja az adatforgalmat?
-
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Olyan videólejátszó programot keresek ami támogatja az mkv formátumot és hang formátumok közül meg az ac3-at!
Tudtok ajánlani ilyet?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Elszeretném érni a Screen Stream Mirroring Free appal hogy a viber videóhívás képfolyama megjelenjen a tv kijelzőjén!
Letudná valaki írni hogy tudnám ezt elérni?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem iMediaShare app-al kapcsolatban!
Ez a program nem felhő alapu vagy nyilvános valami?Tehát ami képeket videókat telórol megosztok a tv-el az csak a tv-re küldi és máshová nem?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam alkalmazást a google play-en,de szervizelve lett a telefon és akkumulátort cseréltek meg szoftvert frissítettek.
Hogy tudom újratelepíteni licencel a programot?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Van egy samsung ue40eh6030 led tv amire szeretnék két telefon közül valamelyik viber videóhívás videó-hang anyagát átküldeni!
Hogyan tudnám ezt megoldani?
Ha könnyebb megoldàst eredményez,van egy mxr 4k mini pc is a tv-hez.
A kèt telefon Samsung galaxy s4 mini gt i9195i, Lenovo A1000
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Teodor52
senior tag
Köszönöm a segítséget!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
A gmail alkalmazást, hogy lehet leállítani?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Most ismerkedek csak az android rendszerrel és kért google fiók hozzáadást amit meg is tettem, de nem tudok kilépni a gmail fiókból.Miért nem megy?
-
Teodor52
senior tag
válasz #79335424 #99346 üzenetére
Ohh ennyire bonyolult nem kell!
Pl ha emailben jön egy formanyomtatvány lekell tölteni és ha jó a vállalatnak, akkor kitölteni és visszaküldeni,vagy ha így nem fogadja el, akkor kinyomtatni majd kitölteni bescanner-ni és elküldeni.
Ilyen formában lenne szükségem az említett programokra.
(#99347) dekrer,(#99348) DS39 nem ismerem egyiket sem még maga az androiddal is csak most ismerkedek.
-
Teodor52
senior tag
válasz Teodor52 #99343 üzenetére
Félreértés ne essék biztos jó program amit ajánlotok az összefoglalóban, de a funkcióinak több mint a felét nem használnám.
Nekem igazából csak a pdf scanner-re,olvasásra szerkesztésre van szükségem.
Jó választás lenne az adobe acrobat reader, és a tiny scanner ingyenes verzióban?
-
Teodor52
senior tag
válasz #79335424 #99333 üzenetére
Okés!
Szeretnék irodai csomagot telepíteni.
Nos látom is azt az OfficeSuite+pdf editort.
Elég sok funkciója van így nem tudom hogy jobban járnék-e Adobe Acrobat Reader-el és Tiny Scanner - PDF Scanner App-al alternatívával?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg az első okostelefonomat és el is olvastam az összefoglalót mibe szerepel hogy a play árúházból ajánlott a letöltés és ott is csak úgy ha odafigyelünk az engedélyekre és a letöltések számára.
Ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne!
Mire figyeljek oda az engedélyeknél?
Letöltések számának alsó határa ahol már nem ajánlott a programot letölteni?
Továbbá szeretnék a you tube-ról mp3-at letölteni pontosabban dalokat,és azokat konvertálni mp3-a!
Tudtok ajánlani ilyen programot ami a fentebb leírt feltételeknek eleget tesz és így egyben látok is példát mire kel odafigyelnem?
-
Teodor52
senior tag
válasz holozis_HUN #90062 üzenetére
Igen teljes mértékben!
Köszönöm szépen a segítséged!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kezdő kérdésem.
Elolvastam az első oldalon írtakat, de az alábbi kérdésemre nem találtam a választ.
Hamarosan szeretnék venni egy okostelefont(még nem volt) és az lenne a kérdésem, hogy az android rendszer illetve a rá telepített alkalmazások automatikusan frissülnek, akkor is, ha egy hét kikapcsolás után bekapcsolom a telefont?
Ha igen, akkor mennyi idő kell ahhoz a rendszernek és az egyéb programoknak hogy felfrissüljenek?
Meg-e lehet tekinteni ezen folyamatokat,ellenőrizni lehet-e, hogy a programok frissítése hol tart és milyen adatbázis verziót értek el?
Végül az utolsó kérdésem, hogy az adott telefon(Samsung A3) saját vírusirtója mellé érdemes más védelmi programot pl:a topik első oldalán írtak alapján az avira) telepíteni vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest