Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
snooze #174023 üzenetére
Beállítások, Alkalmazások itt kiválasztod az appot.
Itt Akkumulátor szekcióban legyen Korlátlan.Beállítások, Akkumulátor részben az Alkalmazkodó akku legyen kikapcsolva.
Hirtelen ezek jutnak eszembe amit meg kellene nézni. Ezen felül továbbra is kérdés, hogy az app maga képes-e a háttérben futni
-
válasz
snooze #151560 üzenetére
Ezek az új fejlesztések (én az OTP-től olyan távol tartom magam amennyire csak lehet, de George-om van) egyértelműen a felelősségteljesebb költekezés segítésének irányába történnek. Mi már 3 éve magunk csinálunk excelben elég részletes elszámolást és magunk tag-eljük be az egyes költségeket. George már maga tag-eli be az egyes tételeket, ez letölthető és akár be is rakható a saját nyilvántartásba, ami persze lehet valami erre fejlesztett szoftver. Rengeteg ilyen van már desktop és mobil platformokra.
-
Talala
senior tag
válasz
snooze #151552 üzenetére
Nem az app fizetős, hanem a netbank szolgáltatás. Ahogyan jelenleg is van díja az OTPdirekt-nek. Most azt fizeted (feltéve ha használod), utána majd az újat fogod, lényegében nem történik semmi ebből a szempontból.
Késve, de ide is megérkezett az email a regisztráció megerősítéséről.
Köszi a tippet mindenkinek! -
Aurig@
őstag
válasz
snooze #151552 üzenetére
Nagyon ritkán szoktam használni a jelenlegi SmartBankot is. Utalni évente talán háromszor ha utalok. Inkább csak a fizetés beérkezését ellenőrzöm azon keresztül.
Mindent dijneten keresztül fizetek, annak /mivel vásárlásnak minősül/ nincs tranzakciós díja sem.
Nem tudom más bankok, hogy oldják meg. De gondolom nem egyedüli lesz ezzel az OTP. Lehet később mások is követik. Jelenlegi havi díjam 569 Ft, ebben benne van minden. Ha hozzácsapnak majd 2-300 Ft-ot az alkalmazás használatára, nem tudok mit csinálni, de vonat alá biztosan ugrok. -
Aurig@
őstag
válasz
snooze #151549 üzenetére
Igen, közben megtaláltam.
Egyébként mindegy mennyibe kerül, mert jövőre megszűnik /tervek szerint/ a jelenlegi OTPdirect, SmartBank alkalmazás, és már csak ez az új fog működni és valami internetbank szolgáltatás.
Gondolom ez utóbbi majd web alapon lesz elérhető, hiszen nem fog mindenki mobilra áttérni.
Mindezektől függetlenül tetszik ez az új app. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
snooze #151271 üzenetére
Én korábban a DroidStats-ot használtam. Elég oldschool a kinézete, de tudja, amit szeretnél.
-
cidalain
veterán
válasz
snooze #151284 üzenetére
Ez érdekes, mert akinek elromlott, annak meg éjjel frissítette be a rosszat. Magától. Úgy, hogy a használó minden szándéka az volt, hogy automatán menjenek a frissítések.
Az én cuccaim pl nem naprakészek, mert minden auto frissítés ki van kapcsolva. És tádámm, nem romlott el semmim.
Szóval a megállapításod a naprakészségről minden alapot nélkülöz.
-
Bozek
nagyúr
-
-
-
-
darvinya
titán
válasz
snooze #140627 üzenetére
Mert be van kapcsolva a szóköz, azért rakja.
Amúgy szóköz után írt betűvel, visszatörölve/visszalépve folytadhatod a szó kiegészítést szóköz nélkül.Luissimo
Hát igen…
Azért emelem ki, hogy legújabb, mert Te nem említesz róla semmit.
Így Play-ről csak a legújabb érhető el, ami finoman szólva… -
Somatom
veterán
válasz
snooze #137182 üzenetére
Ez érdekes. Most nekem is behozta, mint frissítendő alkalmazást. Jelenleg küzdök vele, mert többet akar rólam tudni, mint a Google.
Ez azért érdekes, mert funkcióiban pont ugyanazt tudja, mint az általam eddig használt régebbi verzió. Viszont, annak nem kellett DNS mintát adnoma működéshez.
-
crok
Topikgazda
válasz
snooze #133381 üzenetére
Én spec. direkt módot (mókolás nélkül) erre nem ismerek.
Indirekt módot igen:
APK-t beszerzed (vagy a telefonról/tabról/eszközről magáról vagy APKMirror, etc) és extract majd re-sign és feltelepíted az általad aláírtat - onnantól mivel nem Playből van telepítve és nem egyezik az aláírás így nem is lesz ott a listában. Néhány APK-ra nem kényelmetlen, sokra már nem valami kényelmes. Régen működött pl. root-al + Titanium Backup-al a Market link "törlése" az APK-hoz - nem tudom az megy-e még. -
MikeWazowski
veterán
válasz
snooze #133354 üzenetére
Ilyet nem találtam, de nekem most meglett a legjobb
Interstellar a neve. 260 HUF, de baromi jól néznek ki az ikonok. Mivel saját háttereket használok kb az ikonok meg a lezárt képernyőn az óra a lényeg. Ha meg az állapot sávot lehúzom ott is sötét. igaz a menü maradt fehér.
-
Bozek
nagyúr
válasz
snooze #131096 üzenetére
Mondjuk arra is van megoldás, a FolderSync például feltölti neked bárhová, még akár szűrőket is adhatsz hozzá.
TODI1111: "Rengeteg (szerintem mondhatom, hogy milliók) ember van akinek nincs más adathordozója mint a számítógépe és vagy a telefonja."
Azért ebben én nem lennék olyan biztos. Nem egy luxuscikk egy pendrive.
-
Somatom
veterán
válasz
snooze #127714 üzenetére
A beállítások almenüpontjai meghívhatóak parancsikonnal. Normális launcherek (pl. Apex, Nova, stb.) tudják listázni az elérhető almenüpontokat és tudnak hozzájuk parancsikont rendelni. Én a külső tárak leválasztásához a tárhely almenüpontjának, meg a Chromecast csatlakoztatáshoz a "tartalomátküldés" almenüpontnak csináltam közvetlen parancsikont.
-
snooze
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
snooze #126223 üzenetére
Én a DroidStats nevű programot használom. Tavaly októberben még fent volt a Play áruházban.
-
snowdog
veterán
válasz
snooze #123481 üzenetére
"szerinted..neked szerencséd volt,.."
Nem hiszem hogy a szerencsének köze lett volna hozzá. Miután itt elolvastam a hozzászólásokat, megnéztem nálam mi a helyzet. Elindítottam a programot (már jó ideje nem használtam), ami közölte hogy frissítsek. Frissítettem. A program újraindítása után kérte a kódomat, megadtam neki. Ezután elfogadtatta a nyilatkozatot, majd egyből működött. Hol volt itt a szerencse?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest