- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Findzs #165254 üzenetére
Gyorsan hacsak nincs nagyon sok APK. Ha nincs akkor nyerő lehet egyenként.
Viszont ha relatív sok van akkor még olyat lehet hogy Swift Backup nem root-al hanem Shizuku-val (akkor legalább az alkalmazásokat beállításaik nélkül elteszi, azt tudod utána hurcibálni és következőn ugyanúgy Shizuku + Swift backip).Mindenesetre beléptetést, már meglevő beállításokat átmenteni programonként nem fogsz tudni root-al (még néha azzal se). De kontaktokat ha vannak.. azt nem nehéz.. többire amit írtam.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Findzs #165254 üzenetére
Klónozás root nélkül nem fog menni.
Root nélkül sokkal lassabb lesz. Én egyet beállítanék, arról csinálnék egy backupot, gépre vagy pendrájvra. A Samsungnál van ugye a SmartSwitch, amivel visszaállítható egy backup. Más gyártónál is biztosan van valami hasonló.
Én használom még a SuperBackup-ot. Elsőről kimented az apk-kat, majd az összes többin visszaállítod. Az appok telepítése apk-ból gyorsan megvan vele.
-
Venn
tag
válasz
Findzs #93688 üzenetére
esetleg még a Flash Alerts 2 is egy alternatíva
nekem is lenne egy kérdésem, olyan app van esetleg, amikor értesítéskor az alsó gombok világítanak? A nokia 5230 telefonomon volt ilyen értesítés jelzés gyárilag.
-
dokee78
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest