Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
-
dethroner
veterán
válasz géeles #172887 üzenetére
Motorola G72 telót használok, gyári minden rajta. Megszoktam a mostani kinézetet, jó volna így hagyni, csak az alternatív Yt appot szeretném valahogy könnyen megkülönböztetni a hivatalostól
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
svgyula
addikt
válasz géeles #171313 üzenetére
Erről beszéltem! Nálam a fejlesztői menüben kell bekapcsolni az OTG funkciót alapból ki van kapcsolva. Utána már érzékeli az eszközt, de bekapcsolás nélkül lehet feljön egy kérdés de ugye kijelző nélkül(sérülés) meg minek? Pont úgy mint az USB hibakeresésnél.
Ezért mint egy régen hallott felhasználó mondta mentés-mentés és megint mentés akkor nem ér meglepetés! Persze csak annak akinek fontosak a telefonon tárolt dolgai.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
törölt tag
válasz géeles #123242 üzenetére
Megprobaltam, jonak tunik.
darvinya: A te ajanlatod is. Asztali megjelenítésben mukodik.
OTP-nel mivel rosszul volt beallitva a szamlacsomagom havi 3-4-5000 Ft-ot vonogattak le csak SMS-ek miatt. Bemenni nem tudok, mert nincs ugy idom. Videohivassal tudok velük beszelni, se se viber, se Messenger. Igy elkerulheto a szemelyes ugyintezes.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz géeles #117662 üzenetére
Mivel nyitsz? Itt az a probléma lényege, hogy ha külsős alkalmazás zár, akkor az ujjnyomatolvasós nyitás után a teló kódot kér. Ezt lenne hivatott kikerülni az, hogy a külsős alkalmazás power gomb nyomást emulál, mert az gyári zárásnak minősül.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bozek
nagyúr
válasz géeles #115527 üzenetére
A Nougat / Oreo Quick Settings se rossz, abban legalább van Night Mode, igaz, ez is csak egy filter a képernyőre. Viszont a Tiles-ban meg az tetszik, hogy tudok létrehozni olyan csempét, aminek a megnyomására előhoz egy több alkalmazásból álló listát (nálam a PowerAMP, az MX Player, a Podcast Addict és a Moon Reader van most benn ebben) és azt indíthatom, amelyiket akarom ezek közül.
-
válasz géeles #114783 üzenetére
Csak OTP kártyával fizethetsz NFC-n keresztül továbbra is, ez világosan le van írva. Annyi a különbség, hogy most könnyen létrehozhatsz magadnak egy OTP virtuális kártyát a fizetéshez, és azt bármilyen kártyáról feltöltheted.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz géeles #114781 üzenetére
Nem megy, behazudták. Az, hogy az OTP-nél van egy virtuális kártyád, amit fel tudsz tölteni egy másik banknál vezettet kártyáról, nem azt jelenti, hogy a másik bankos kártyáddal fizetsz. Ugyanezt eddig is meg lehetett tenni, most csak annyit csináltak, hogy a virtuális OTP bankkártyád az appon belül feltöltheted más banktól származó kártyával.
Hogy érthető legyen:
1. Létre kell hozni egy virtuális OTP bankkártyát
2. Fel kell tölteni ezt a virtuális kártyát pénzzel
3. Ezzel a virtuális OTP kártyával fizetszÉn is nagy lelkesen letöltöttem (újra) a Simple-t, aztán jött a pofára esés.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz géeles #113434 üzenetére
Köszi.
Igaz programot erre a célra már találtam, Viszont arra nem találtam még megoldást, hogy lehet azt megcsinálni hogy a napló mérete ne csak 500 számot tudjon megjegyezni hanem azt a több ezret ami el van mentve.
Régebben működött ez a dolog de ez most vagy az Android 6 nak a hibája vagy nem tudom. -
-
spiritex
veterán
válasz géeles #111466 üzenetére
Jó ötletnek tűnt, és reméltem is, hogy segít, de sajnos már be volt kapcsolva. Megpróbáltam ki- majd visszakapcsolni, amire jött is az üzenet a telóra, hogy engedélyeztem a kevésbé biztonságos alkalmazásokat, de sajnos nem változott a helyzet..
Meg ugye a régi telómon is ugyanez a google fiók van beállítva (magyarul engedélyezve kellett lennie) és ott novemberben meg is kaptam a hozzáférési engedélyt a google-tól.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
törölt tag
válasz géeles #104742 üzenetére
Snapdragon procira van elvileg optimalizálva. Adblock része is csak ilyen procival szerelt telókon működik. Alapja Chromium v.4x ami már régi. Sokkal gyorsabbak a v.5x-es verziók. Hozzá teszem nálam két Snapdragon készüléken is laggolt.
Ha jól látom neked nem Snapdragon telód van. -
atosan
veterán
válasz géeles #97157 üzenetére
Hát ez jó, ami a szemünk előtt van azt látjuk meg utoljára ES-t használom arra hogy helyi hálózaton elérjem a Pc-n megosztott dolgokat. Ez van ha nem böngészem át az app tudását. Alapból Total commandert használok a telón. Köszönöm szépen!
beg Neked is, ezt is kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
senior tag
válasz géeles #86912 üzenetére
az alábbiakhoz keresek progikat, fizetős/free mindegy csak amit ajánlani tudtok.
Android TV Box-hoz 1920*1080 felbontáshoz fektetett launchert, ami kicsit hajazna a win-re, vagy szépen személyre szabható.
Wi-Fi-n keresztűli Remote Control progit, amivel androidos device-ról tudnám irányítani a TV Box-ot.
anno használtam egy böngészőt, ami nem volt teljesképernyős, méretezhető ablak, és háttérbe tolható, mint a facebook popup fejek.
Milyen élő háttérképet ajánlatok? csak színes legyen és gyönyörű, ja meg azért mozogjon is.
bocs, nem válasz lett volna.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
cidalain
veterán
válasz géeles #85311 üzenetére
Cannot write on ext sdcard in Kitkat.
Root or update to android 5.0.
Egyiket sem akarom megtenni. Root nem jatszik gari miatt, es nem ertek ezekhez a kirootolom visszacsinalom dolgokhoz. Lollira azert nem frissitek, mert nincs jo hire a tabomra. A 4.4 legalabb atomstabil.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
air
nagyúr
válasz géeles #83469 üzenetére
És a programban hogy állítod be, hogy oda tegye?
És mi a mappa neve?
Ugyanaz, mint a lokális mentés "SmsContactsBackup" mappája?
De ha nekem nincs ilyen mappám, akkor mégis hol a bánatban vannak a fájlok?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
oncsi
őstag
válasz géeles #75070 üzenetére
Igen. Köszönöm. Hétvégén tudom csak kipróbálni.
De közben gondoltam egy talán egyszerűbb dologra is.
Sima Skype mennyi adatforgalmat generálhat ha csak lóg a Net-en, de nincs hozzá csatlakozva senki?
Meg tud az automatikus hívás fogadást kamerával? Mert ha igen, akkor csak csinálok egy fiókot erre, és máris nézhető bárhonnan.[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Bozek
nagyúr
válasz géeles #70378 üzenetére
Nem tudom, hogy ES-ben hogy van, de ha Solid Explorer-ben adminisztrátorként lépek be a PC-re, akkor látok minden mappát, azokat is amiken csak adminisztrátori megosztás van ($C, $D, stb.). Bár ez csak Windows 7-nél van így, a 8-nál valamit kavartak ezzel, annál bár láttam őket, belépni nem tudtam... Ott már variálni kell a beépített Administrator fiókkal, de megoldható elvileg a registry módosításával is. Ezeket még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest