Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz Nikaré #158266 üzenetére
Miért ne rögzíthetném? Mi tiltja? Én igenis szeretném legálisan rögzíteni! Beállítanám bizonyos számtartományokhoz. Mondjuk, amikor az anyós hív és fogadom, akkor a telóm lenyomná neki a rögzítésre figyelmeztető szöveget, az összes idevonatkozó paragrafussal, cirka 10-15 perc terjedelemben. Ha kivárja, akkor jöhet egy pár perc zene közbeni megnyugtató duma, hogy mennyire fontos számomra a hívása. Ha még ezt is kivárja, akkor egye fene, beszélgessünk!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
addikt
válasz Nikaré #153537 üzenetére
Windows Paint nem használok, de gondolom, hogy mobilra kellene egy hasonló alkalmazás.
[link] PicsArt
Ez biztos tudja ill. sokkal többet is. Használatát először tanulni kell, mert nagyon sokoldalú. Olyan mint a PC az Adobe Photoshop.
Egy dolog miatt nem fog tetszeni, hogy a linkelt verzió előfizetéses.
Én még egy régebbi verziót használok, egyik legjobb alkalmazásom. 😜
Jobbra fent van a szín mintavételező. 😜
[link]
Készítettem egy rövid videót.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
crok
Topikgazda
válasz Nikaré #148493 üzenetére
Jóval inkább a szakmaiban lenne helye.. és jó lenne tudni milyen tablet, milyen ROM, milyen Android verzió, milyen módszerrel milyen root megoldás van rajta, van-e custom recovery (pl. egy TWRP).
-
crok
Topikgazda
válasz Nikaré #131276 üzenetére
Ha belépsz a Google fiókba PC-n és bal oldalon megkeresed a Security-t, aztán legörgetsz és lent a Third party access részt megnyitod.. na ott nem tudod kinyitni azt a myp2 bejegyzést? Nekem minden egyes bejegyzésre van leírás, URL-el, kontaktal meg miegyébbel. És ott van az is hogy Report app ha bejelentenéd hogy cinkes. Merugye' nem csak app lehet hanem inkább weboldal ahova mondjuk Google account-al lépsz be.. de igaza van Viktor0610-nak: letiltod és ha valami sír hogy hát eddig ment most meg nem.. akkor valszeg' az volt az.
-
MODERÁTOR
-
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Nikaré #128139 üzenetére
Nem nyert. Már néztem régen ezt, de nem. Viszont közben rájöttem. Ha telefon appal jelentjük meg a névjegyzéket, akkor nem jelennek meg olyan beállítások, mintha a névjegyzék appot nyitjuk meg.
Ott van már lehetőség mit is szeretnénk megjeleníteni.
Tehát névjegy - három pötty - nézet személyre szabása - és személyre szabás.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Nikaré #127670 üzenetére
Magyar alkalmazás Barta Tamástól, az E-Robot fejlesztőjétől. Profi munka. De, mint írtam, erre a célra én is a Titanium pro -t tartom alkalmasabbnak. Csak az némi tanulást, megszokást igényel. Cserébe egy nagyon sokoldalú, hasznos tool. A Google helyében én már régen rárepültem volna, és beépítettem volna a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Nikaré #127654 üzenetére
Elixír2 -vel sztem egyszerű. Előtte a system addon -ját is telepíteni kell és követni az utasításait, hogy rendszeralkalmazássá tudja konvertálni magát.
Azután elindítod -> Alkalmazások -> kiválasztod, hogy a rendszeralkalmazásokat mutassa -> ráböksz a kiválasztott alkalmazásra és a listában ott lesz a tiltás és az eltávolítás.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Nikaré #127498 üzenetére
Megoldódott!
Aki ráfutna esetleg erre a problémára írom nálam mi oldotta meg.
Kikapcs, akku ki 10 percre, de előtte még a bekapcsoló gombot nyomva tartottam egy kicsit.
Arra azért kíváncsi leszek a, ha netán ilyen gond lesz később, akkor a nem kivehető akkusnál mi lesz a megoldás mert a re startot meg a többit próbáltam mégsem lett jó. -
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
gulyasa
őstag
-
nagyúr
válasz Nikaré #114758 üzenetére
Köszi, tudom, hogy nem nézel kezdőnek, bár ebben akár az is lehetnék, mert még soha nem csináltam, de a teló tulaja már egyszer csinált és most is Ő fogja csinálni. Különben jó, hogy mondta ezeket, mert annyira alap, hogy elfelejtettem volna mondani neki. Custom romokat már raktam fel a Defymre, de az már rég volt.
A névjegyzék alatt azt érted, ami a google fiókban van?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
beg
veterán
válasz Nikaré #114313 üzenetére
Gyári alaklamazás fagyasztáshoz kell root. Nem gyárit meg tudsz fagyasztani a beállításokban is. Ha pedig ki is akarod olvasztani automatikusan használat előtt akkor greenify.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 6-Core AM5 Box
- Garanciás! Acer nitro 5 gamer laptop (i711800H/512 gb ssd/rtx4050 4 gb/16 gb ddr4)
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB (RGB) eladó! Még közel 36 hónap Alza garanciával!
- Fujitsu asztali PC , i5, 240 gb ssd, 500 gb hdd, 10 gb ram , gt 1030 2 gb videókárttya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest