- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
válasz
#73959936 #137418 üzenetére
Kicsit zavaros, amit írsz.
Ha nem akarod, hogy állandóan fusson miért baj, ha nem fut állandóan?
Csodálkoznék, ha a Blokada telepítésekor szolgáltatói SMS-t kaptál volna a helyes beállításáról.Én is használom egyébként (EMUI-n is), de tapasztalataim szerint egyáltalán nem számottevő az akku használata.
Az Életben tart-ot célszerű bepipálni, nálad az Agresszív ébresztést is.
Ha ez utóbbi sem használ, akkor vedd ki az akku optimalizálásból és engedélyezd, hogy lezárt képernyő mellett is futhasson.
(Hogy ez nálad pontosan hol van azt nem tudom megmondani, de egy kis ismerkedés a saját mobil beállításaival nem árthat.)
-
Fall-N
veterán
válasz
#73959936 #117102 üzenetére
Vannak volume profiler alkalmazások a Playen, azokban lehet olyan profilokat létrehozni, amelyekben megadod a csengőhangot. Ha aktiválódik a profil változik vele a csengőhang is.
De Tasker és Robot tényleg jobb rá.A kontaktokhoz ha támogatja a ROM, akkor a névjegyzékben is be lehet állítani az egyedi hangot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#73959936 #113335 üzenetére
Root van? Anélkül csak azokat tudja visszaállítani a DiskDigger, amiket írtál.
"On a non-rooted device, the app can only recover lower-resolution versions of your photos that it finds in your device's cache and thumbnail directories."
Ez a Pro leírásából van, de részben le van írva az ingyenesnél is.
Szerk: Látom a másik topikban már leírtad, hogy olvastál róla.
-
beg
veterán
válasz
#73959936 #113335 üzenetére
Az azt jelenti, hogy csak a thumbnail fájlokat állította vissza. Biztos nincsenek ott a rendes méretűek?
Másik módszer: SD kártya ki (amúgy is azzal kellett volna kezdeni), kártyaolvasóba be, pc/laptopba be, Photorec használ. Nem egy katt-katt kész program, de cserébe ingyenes.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#73959936 #113299 üzenetére
És ha begyűjtöm, akkor valamelyik játékban fel tudom használni?
(#113298) Foose és (#113300) galaxys80: Ne S e t h-nek linkelgessetek. hodostamas írta, hogy "itt ÉNY-on csak sima eső lesz", erre reagált azzal, hogy "Nagyon komoly sima eső volt." Legalábbis nekem ez így jött le.
-
Joezyka
senior tag
válasz
#73959936 #106837 üzenetére
a második képernyő az nem jelenik meg nálam, az teljesen máshol van, és ott is csak az az egy választási lehetőség van amit már fentebb is mutattam. Nekem az a gyanús, hogy szerintem ez valami német ROM lesz, mert van vagy 3-4 alkalmazás a telefonon, amit nem tudok letörölni, és németül karattyol valamit. Lehet, hogy a "másság" is ebből adódik?
-
Joezyka
senior tag
válasz
#73959936 #106815 üzenetére
ott választottam ki a magyart és nem jelent meg másik elrendezés.
Keresgéltem azt is, de olyanok vannak, hogy
- külön számsor a felső sorban
- speciális karaktereknél a numerikus sázmok bal vagy jobb oldalt jelenjenek-e meg (valahogy itt nem akarja a felső sorba rakni ahogy eddig is, inkább a számítógép billzetyűzetének numerikus számaihoz hasonlóan van csak :S
-volt még egy opció, de az is valami bagatel beállítás volt.lehet cseréltek vele majd telefon 1 napra, hogy kitapasztaljam, hogy is van ez
-
DS39
nagyúr
válasz
#73959936 #106331 üzenetére
de ezt, vagy egy olyan hívásfogadó appot, amiben nincs 3. opció, csak az a kettő, hogy fogad vagy elutasít. (elutasítás sms-sel 3. opció a gyári rendszerben, ha jól néztem)
ez az xposed + gravity box root nélkül is működik, vagy mennyire kell ennek használatához mélyen belenyúlni az androidba?
-
-
air
nagyúr
válasz
#73959936 #101339 üzenetére
"Azt a bizonyos VPN kapcsolatot az adguard appján keresztül kell engedélyezni. Ki mondta, hogy az adott progi megbízható ? "
Még egyszer mondom. A VPN-t a készülék hozza létre saját magán belül. Rajta van a "szerver" és saját magához kapcsolódik. Nem külső szerverhez hozza létre a kapcsolatot, és nem továbbít 3. fél számára semmit.
Ebben mi nem biztonságos?"Amíg a pc előtt ott csücsül 1 fizikai blokk (értsd: router) és fut a háttérben 1 biztonsági legális szoftver ezerszer megbízhatóbb, mint a mobil önmagában mindezek nélkül."
Ezzel a világon semmit nem cáfoltál, csak egy jó nagy hülyeséget mondtál.
(#101338) Kékes525
"PC-én sokkal több szoftver áll rendelkezésre a biztonságos bankoláshoz"Konkrétan?
-
air
nagyúr
válasz
#73959936 #101336 üzenetére
A VPN kapcsolatot a készülék hozza létre saját magán.
"Én sem mernék bankolni a telóról"
Semmivel sem kisebb a biztonsági faktor, mint PC-n.
Persze sokan a kapcsolataikat sem szinkronizálják a Google fiókjukkal, mert "Jaj, a csúnya, gonosz Google megtudja Pistike telefonszámát, amiről nem kérdeztem meg Pistikét." -
kutga
félisten
válasz
#73959936 #101098 üzenetére
nem beszélve a radar esetén kikapcsolódásról....
Az nem tudom mi, gondolom a radarképnél egyszerűen összeomlik.
Pedig nagyon tetszik a dizájn. Ugyanez van az időképpel, szerintem annak néz ki a legjobban a widgetje, de pár nap használat után az is lemaradt valahol a 8. kerületben, hiába frissítgettem.
-
kutga
félisten
válasz
#73959936 #100905 üzenetére
Nem feltétlen, mert ha akármivel belenyúlsz a gyártó led kezelésébe, a legtöbb azzal a lendülettel meg is bolondul.
Az én telefonomon (P8 Lite) se a Lightflow-t, se a Light Managert, se a Led Blinkert nem tudtam megbízható működésre bírni.
A Robottal működik egyedül.
-
törölt tag
válasz
#73959936 #100892 üzenetére
Nem biztos, hogy nem megy. Ki kell próbálni. Javaslom, hogy olvass bele az E-Robot topik utolsó pár oldalába! Asound fórumtársunk pont egy ilyen ledes projecten mesterkedik, root nélkül.
-
törölt tag
-
Dottore
addikt
válasz
#73959936 #97632 üzenetére
Azért mert nem tud senki.
Másrészt a kérdés sem világos teljesen. A Locust a Playen lehet megvenni. Máshol nem, ha ott akciós akkor az, ha nem akkor nem. Aztán gondoltam még arra is, hogy hátha nem a programot akarod megvenni hanem a programon belüli vásárláshoz kuponokat.
De ez is hülyeség, szóval ne várj tovább.
-
törölt tag
válasz
#73959936 #96604 üzenetére
Teló, és Android verzió függő. Az enyémen, rootolt 4.4.2 alatt símán be tudom tallózni neki a:
/storage/sdcard1/...
útvonalat, és működik is (az előbb kipróbáltam). Akár usbOTG -t is megadhatnék neki.darvinya:
A Voda sem tilthat már. Ez májustól életbe lépett EU -s direktíva, csak a szolgáltatók a saját jófejségükként állítják be. -
apaszka
veterán
válasz
#73959936 #95955 üzenetére
Én ezt használom régóta, minden telómon. Prémium verziót
Ment a privi....
-
Mr. Y
őstag
válasz
#73959936 #96336 üzenetére
Ha play-ről frissítesz, akkor két féleképpen is meglehet nézni, van e változás, az egyik biztosabb.
A bizonytalanabb, hogy az alkalmazás Play-es felületén megnyitod a leírást és ott vannak az újdonságok.
A másik, hogy ugyanezen menüpontban ott van az is, hogy mekkora adat a progi, ezután megnézed azt, hogy ami neked fent van korábbi (beállítások -> alkalmazások) mekkora adat és ha a frissebb ettől eltér, akkor van valami. Nem lehet tudni, hogy mi, de van. Arra figyelj, hogy ne az egészet nézd, tehát az adataidat ne tekintsd bele a méretbe. -
kuksa90
őstag
válasz
#73959936 #95955 üzenetére
Digital clock widget xperia nekem bejön, az időjárást meg nem kapcsolom be...
-
válasz
#73959936 #95755 üzenetére
Ha eddig nem jöttél volna rá magadtól CM sz@roktól óvakodni. Nem feltétlenül azért mert nem lehetnének jók, de sajnos bloatware módjára megpróbálja a többi saját sz@rjával teleszórni az eszközödet. Nekem az új telefonom (kínai rendelés) sajnos gyárilag olyan ROM-al jött amin CM Sec. van feltelepítve (meg Cleaner Master, meg Turbo Charger és még a fene tudja mi). Rendkívül idegesítő.
-
beg
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
#73959936 #93408 üzenetére
De van rá alkalmazás. Én a Persist+t hangprofilok miatt használom, de jó arra is amire te is szeretnéd. Van ingyenes változata is.
(#93475) karldergroße
Viszont a hangja a Neutronnak és a powerampnak a legjobb.Ez így konkrétan nem igaz. EQ nélkül ugyanolyan hangja van mindnek, mert ez inkább a hangchiptől függ. EQ-val persze más a helyzet. Nekem például a GoneMAD a befutó. PowerAmpot én is megvettem, de sokszor torzít a basszus, ezen a téren nekem a GMMP jobb.
-
törölt tag
válasz
#73959936 #91132 üzenetére
Sajnos, ez nem mostanság fog megtörténni. Eltűnt a 24V/220V adapterem, a 12V -osról meg kiderült, hogy zárlatos. Sebaj, gondoltam, szétkapom a miniPC -t és megpróbálok közvetlen 5V -ot adni neki, hogy ne kelljen a 220V -os tápja. De, kicsúszott a kezemből és pont a kiálló SD -kártyán landolt. Azonnal beszakadt a slot. Ennyi. Két hétig miniPC és ezáltal egy darab film nélkül a kamionban. De boldog vagyok!
-
törölt tag
válasz
#73959936 #91125 üzenetére
Hétvégén tudom megnézni, hogy mit használtam a miniPC -n egy gyári proci frekvencia bug megszüntetésére. Nem biztos, hogy minden készüléken működik, de nálam bevált. Még külön governoronként is tudtam hangolni a frekvenciaértékeken. Utána már csak governort kellett váltani, amit lehet automatizáltan is. De, lehet, hogy neked elég lenne csak egy másik gyári governor -ra váltani.
-
beg
veterán
válasz
#73959936 #90182 üzenetére
A gyári beépített csak a beállított ciklus vége elérése után nullázódik. Esetleg egy 3g watchdog-ot felthetsz mérőnek, azt tudod időközben is nullázni.
-
válasz
#73959936 #89874 üzenetére
Első körben nézd meg a szolgáltatód oldalát a beállításokat illetően -ajánlott kifejezés Google keresésre: internet beállítás {szolgáltató neve}.
Amennyiben nem mész el rajtuk, akkor keress fel egy üzletet, ott 99%, hogy segítenek.
Nem hiszem, hogy ROM-újratelepítéssel megoldódna a gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest