Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz Heisenberg69 #112043 üzenetére
Szia! A munkám során nekem is kell néha doksikat PDF-be menteni. Én ezt a progit használom, nekem nagyon bejön. A kész PDF-et bárhová meg tudom osztani, feltölteni. Az ingyenes is teljes értékű, csak vízjel feliratot tesz a doksi (PDF) aljára, vagy inkább a margóra A fizetősében nincs vízjel.
[CamScanner][ Szerkesztve ]
Eurolac
-
zhorvath
aktív tag
válasz Heisenberg69 #111909 üzenetére
Igen. Eddig mozgott, most statikus. Okát nem tudom.
Ugyanaz a Nova Launcher, mint akkor.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Heisenberg69 #111909 üzenetére
Nem cseréltél launcher-t azóta?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Heisenberg69 #111854 üzenetére
De nem ám. A push a legtakarékosabb.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
válasz Heisenberg69 #111836 üzenetére
Miért 10 percenként? A push akkukímélőbb, kivéve ha mondjuk percenként kapsz emailt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Heisenberg69 #111842 üzenetére
Aquamail +1 , elsőre bonyolultnak tűnik. Aztán hozzá se kell nyúlni utána.
-
darvinya
titán
válasz Heisenberg69 #111842 üzenetére
Outlook egyszerű..
Sokkal bonyorultabb, mint Gmail, ráadásul buta.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Heisenberg69 #111840 üzenetére
Ne a Outlook app-ot használd. [link]
Itt tudsz megadni időközként is.Viszont egy @ levél kép nélkül 10kB, persze nem lexikon szövegű.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
air
nagyúr
válasz Heisenberg69 #111836 üzenetére
Nem lehet állítani. Csak push van.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lovi27
addikt
válasz Heisenberg69 #111480 üzenetére
Arra jó, amire a neve is utal: elemző, kiértékelő. Megmutatja, hogy az egyes csatornákon egy adott pillanatban hányan forgalmaznak és a routeredhez képest milyen jelerősséggel. Nem feladata a csatornaállítás.
Látod, hogy a környezetedben melyik, hányas csatorna a kevésbé szennyezett. A router beállításaiban az adott frekvencián (2,4 vagy 5 GHz-en) arra a csatornára állítod a forgalmazást ami az app szerint, vagy szerinted a legtisztább. Utána ellenőrzöd a változást.
A vizsgálatnak elsősorban az elektromágnesesen szennyezett környezetben élőknél (pl. lakótelepen) lehet jelentősége. A családi házas környezetben, ahol viszonylag távol élnek egymástól az emberek, a routerek is kevésbé hatnak egymásra, az automatikus csatornabeállítás is kielégítő eredményt adhat.
-
DM43
őstag
válasz Heisenberg69 #111480 üzenetére
mire jó ez az app
Benne van a nevében: analyzerA csatorna állítási lehetőséget a routeredben keresd!
-
HREH
senior tag
válasz Heisenberg69 #110041 üzenetére
nyilván
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
DS39
nagyúr
válasz Heisenberg69 #110038 üzenetére
LOL 😂
-
HREH
senior tag
válasz Heisenberg69 #110038 üzenetére
Tudsz vele menőzni a haveroknál, másra nem túl jó
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
sbwolf
aktív tag
válasz Heisenberg69 #109661 üzenetére
Névnap LEHO
-
DS39
nagyúr
válasz Heisenberg69 #109661 üzenetére
Az, leírás szerint van ilyen funkció, illetve írjak hogy huawei telefonon speciálisan beállítás kell.
-
DS39
nagyúr
válasz Heisenberg69 #109658 üzenetére
Névnapp ☺
-
MODERÁTOR
válasz Heisenberg69 #109197 üzenetére
Próbáltad és nem jó?
Ha jól működik, nem mindegy, mikor frissítették?Xiaomi 13T
-
válasz Heisenberg69 #109197 üzenetére
Miért bukó? Nem működik?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bigrock
addikt
válasz Heisenberg69 #108745 üzenetére
Nekem pont így működik. A widget-et úgy kell létrehozni, hogy "csak olvasatlanok" és "frissítés érintésre".
-
válasz Heisenberg69 #108724 üzenetére
A android alapból biztos nem tudja, de ettől a készülék még tudhatja, ha lefejlesztett egy ilyen funkciót a gyártója (bár nem valószínű). Szinte biztos, hogy külső app kell hozzá, már ha létezik ilyen.
-
frankstork
aktív tag
válasz Heisenberg69 #107597 üzenetére
Ugye nem hiszed, hogy ha itt lenne, nem látnám? Nincs ott, sőt a beállításokban sincs...
-
Bozek
nagyúr
válasz Heisenberg69 #107087 üzenetére
Sony-d van? Vagy másik telefonnál is így működik?
-
Bozek
nagyúr
válasz Heisenberg69 #107082 üzenetére
Milyen telefon? Sony-n például a Hangválasztóval kell beállítani a csengőhangot, annál a jobb felső sarokban lévő + jellel hozzá tudsz adni sajátot, amit betallózol.
-
géeles
aktív tag
Nálam is volt ilyesmi baj, ezzel sikerült.
Remélem jó lesz.TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
kuksa90
őstag
Csinálj egy "ringtones" mappát, és abba pakold a csengőhangnak szánt zenéidet...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
jose999
senior tag
válasz Heisenberg69 #104004 üzenetére
Ez nagyon tetszik! Köszönöm!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Heisenberg69 #104004 üzenetére
Tudod is telepíteni?
Egyik eszközt se írja kompatibilisnek, apk mirorr-ról leszedve pedig nem települ.#?*@&!
-
air
nagyúr
válasz Heisenberg69 #103607 üzenetére
Ott találod, ahol írja. Az OWA (Outlook Web App) felületén.
Általában a https://a_céged_email_szervere/owa címen érhető el.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
őstag
válasz Heisenberg69 #103430 üzenetére
[link] Remove a device from your account
If a device you no longer use is listed (or if you don't recognize the device), you can remove it from your account. To remove devices from your account:Use your phone's browser to go to myaccount.google.com.
In the "Sign-in & security" section, touch Device activity & notification. (Bejelentkezés és biztonság)
In the "Recently used devices" section, touch Review devices. (Legutóbb használt eszközök)
Touch the device you want to remove > Remove.Közvetlen link: [link]
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Heisenberg69 #102691 üzenetére
A Play-ből csak időszakosan volt elérhető.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
air
nagyúr
válasz Heisenberg69 #101696 üzenetére
Szerintem sehogy.
Ha a Google Fotókban beállítod, hogy a képek jelenjenek meg a Drive-ban is, akkor láthatod.(#101698) Hapi18
Ha erősítőbe van dugva, akkor miért kell az eszközt max. hangerőn használni?
Adj rá hangerőt az erősítőn!
Egyébként én még sosem találkoztam ezzel a jelenséggel. Nekem még soha nem halkította le saját maga.[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz Heisenberg69 #101590 üzenetére
Az archiválás funkció azért jó mert kb a jövő régészei találják meg az oda átrakott leveleket.
Nem igen találtam olyan részét aminek van értelmezZz
-
brd
nagyúr
válasz Heisenberg69 #101590 üzenetére
Valójában csak úgy találod meg, ha nem tudod, milyen levél volt, hogy erre keresel rá:
has:nouserlabels -in:Sent -in:Chat -in:Draft -in:Inbox
Köszönjük a Google csodálatos tervezőinek![ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
darvinya
titán
válasz Heisenberg69 #101587 üzenetére
Írja szürke téglapba, hogy archiválva.
Vagy böngészőben asztali nézetben megtalálható az archivál menü.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bippeti
tag
válasz Heisenberg69 #101587 üzenetére
és ha ilyet írnál a keresőbe?
not in:inbox not in:sent not in:unread not in:draft -
darvinya
titán
válasz Heisenberg69 #101585 üzenetére
Keresd Összesben.
-
hatpersze
tag
válasz Heisenberg69 #100238 üzenetére
Minden hókuszpókusz (root) nélkül teszi a dolgát, hang, kép, riasztás, minden. Egy kevés reklámot kell elviselni. Nekem heteket elmegy minden karbantartás nélkül, nagyon megbízható kis program.
-
törölt tag
-
atike
nagyúr
Befektetsz egy ilyenbe és mindjárt semmi trükk nem kell. Bármikor ránézhetsz, akár emailt (képpel) tud küldeni ha mozgás van előtte, akár rögzítheted a képét is... Nem tétel igazság szerint (azaz minimális) - cserében normálisan meg van oldva...
-
tomy86
addikt
válasz Heisenberg69 #100228 üzenetére
BubbleUPnP for DLNA/Chromecast, ha a tv csatlakoztatható a netre és wifin elérhető. Képeket, videókat is átküldhetsz (akár a pc-n tároltakat is, ha egy hálózaton vannak) tv-re a telefonon keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
4.2 droid nativan tamogatja a Miracast atvitelt (a tobbi nem tudom), egy miracast adapter 3000ft, legalabbis en ennyiert vettem. Mindent atvisz ami a kepernyon van, videot, hangot hdmi csatin.
-
Csak néhány sort olvass vissza!
But who is watching the guardians?
-
tomy86
addikt
válasz Heisenberg69 #100109 üzenetére
Szintén ma frissítettem és nálam működik (6.3.9.80-as verzió).
-
darvinya
titán
válasz Heisenberg69 #99813 üzenetére
Én Gmail-t használom Exchange-hez és van push.
-
válasz Heisenberg69 #99804 üzenetére
Nem, a Nine nem ingyenes (ráadásul nem is olcsó), és csak Exchange accountokhoz használható.
-
air
nagyúr
válasz Heisenberg69 #99801 üzenetére
Exchange-hez nekem kizárólag a Nine kliens jött be.
De szerintem mindegyik "nagyobb" (népszerűbb) kliens tudja a push-t.A Gmail kliens egyébként elég régóta kézzel Exchange és IMAP fiókokat is a Google fiók mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Heisenberg69
senior tag
válasz Heisenberg69 #99783 üzenetére
#99783 - <- ebben senki nem tud segíteni? miért nem lehet beállítani a push szinkronizációt?
vagy nem is ez a neve? Az kéne, hogy mindig szinkronizáljon, egyből kapjak meg mindent.Esetleg tudtok jobb e mail klienst ami tud yahoo-t, gmailt, exchange-t? Lehet fizetős is!
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
beg
veterán
válasz Heisenberg69 #99509 üzenetére
Fél év sok idő egy lomtárban, 60 nap után törlődik onnan.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Heisenberg69 #99083 üzenetére
Nekem ennyit mutat, no comment:
"Prisma is over capacity
There are too many people using
Prisma right now. Please wait a
moment and try again."#?*@&!
-
Mr.C
őstag
válasz Heisenberg69 #99083 üzenetére
Hát nálam működik, rendesen. És szvsz eddigi filtereket meghazuttoló algoritmusa van és igen egyedi képvilágot lehet vele létrehozni. Persze, ez nem mindenkinek nyerheti el a tetszését, de mindenféleképpen zseniális módosításai vannak.
sudo rm -rf /*
-
Bozek
nagyúr
válasz Heisenberg69 #99051 üzenetére
Ha úgyis szinkronizálsz a két eszköz között, akkor minek külön még látni a PC-n lévő mappa tartalmát is? Hiszen akkor a telefonon is ugyanazok az adatok lesznek. A szinkronizáláshoz meg ott a FolderSync.
-
Bozek
nagyúr
válasz Heisenberg69 #99046 üzenetére
Ha Solid Explorerben akarod látni, ahhoz más megoldás kell, mint ha szinkronizálni akarod. Melyiket szeretnéd pontosan? Utóbbira a FolderSync a legjobb.
-
Dömy
tag
válasz Heisenberg69 #98634 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
(utólag észrevettem hogy a belsőt is teszteli) -
Dömy
tag
válasz Heisenberg69 #98634 üzenetére
de nekem olyan kellene ami a belső memória adatait írja ki, nem az sd-ét
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Heisenberg69 #98569 üzenetére
Ugrás -> hálózat -> SMB/CIFS.
Ott kell megadnod a laptop/megosztás elérését. -
air
nagyúr
válasz Heisenberg69 #98569 üzenetére
Nem FTP kell neked.
A Windows fileshare SMB-n keresztül érhető el.
A Storage Managerben nyomj a +-ra, és válaszd a "LAN / SMB" opciót, majd add meg a gép és a mappa nevét
\\gépnév\mappa formátumban![ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz Heisenberg69 #98038 üzenetére
xda
Nem tudom, működik-e, csak találtam(#98036) Juditta_56 Az a hőmérséklet az akkumulátor hőmérséklete, nem a cpu-é. Eddig nagyon úgy néz ki, a hőre/napra "allergiás. De pontosabban kékes a kijelző és utána csak ha "lehűl" akkor jön vissza? vagy újra kell indítanod (15 mp-ig nyomva a bekapcsoló gombot)?
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
darvinya
titán
válasz Heisenberg69 #98014 üzenetére
Beállítások-Tovább-Internet megosztás
aprokaroka87
Neked egyáltalán van telefonod/táblagéped?
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Heisenberg69 #98014 üzenetére
Telefonban a megosztás részen nincs benne?
wifi-nek kellene lennie 2.2 óta -
Probert75
addikt
válasz Heisenberg69 #97901 üzenetére
-
tordaitibi
veterán
válasz Heisenberg69 #97885 üzenetére
Az enyemen a gyari csakis a ket csatolt tarhelyet latja, igy rootolas utan igen sok ertelme lenne....
Valamint fajlmozgatast, rejtett fajlok megjeleniteset nem tamogatja. Teljesen alap. -
Miért, neked milyen a gyári fájlkezelőd? Az minden mobilon más.
-
törölt tag
Kétablakos, plusz tud FTP, és Webszervert. Tudsz másik fájlkezelőt, ami ezeket tudja?
-
DS39
nagyúr
nem mindig kényelmes a használata, de a Total Commander kb. mindenre elég fájlkezelés terén.
-
air
nagyúr
válasz Heisenberg69 #97387 üzenetére
Szerintem nem.
-
félisten
válasz Heisenberg69 #97153 üzenetére
A gmail, yahoo, stb. leírja valahol a weboldalukon, hogy hogy kell belőni.
Fetéve, ha IMAP-pal csatlakozol a szerverekhez.
Sejtésem sincs, hogy annál a levelezőnél mit takar az automata beállítás.gmail-hez találtam ilyet: [link]
Egyébként a gmail nemrég szigorított azon, hogy mely email klienseket enged belépni a rendszerébe, lehet, hogy pont ez a gond.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz Heisenberg69 #97131 üzenetére
Nézz körül a beállításokban, hogy az SMTP jól be lett-e állítva; port, hitelesítés fajtája, stb.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
beg
veterán
válasz Heisenberg69 #97150 üzenetére
Gmail autentikáció megtörtént? Megbízható alkalmazásként definiált? Kétlépcsős fiókazonosítód van?
Itt nézz körül, főképp az OAUTH2 bejegyzéseket, ott vannak megoldások.
[ Szerkesztve ]
-
Heisenberg69
senior tag
válasz Heisenberg69 #97131 üzenetére
Senki nem tud segíteni? Elég idegesítő...
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz Heisenberg69 #96613 üzenetére
Nem, kártyáról szedi.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz Heisenberg69 #96607 üzenetére
Telenornak van, így gondolom a Telekom sem marad ki. De nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Én pl. most próbálkozom a Simple-el, ezzel elképzelhető, hogy meg lehet spórolni az sms-ek árát.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Heisenberg69
senior tag
válasz Heisenberg69 #96539 üzenetére
Aha, mobilnettel elküldte. Lehet a munkahelyi wifivel nem továbbíthatok levelet? Úgy néz ki...
-
Bozek
nagyúr
válasz Heisenberg69 #95430 üzenetére
Miért van az "Értem" mögött a smiley? Leírtam, hogy hogyan kell beállítani root nélkül, úgy működnie kell.
-
törölt tag
válasz Heisenberg69 #95423 üzenetére
Csak rendszeralkalmazások írhatnak külső meghajtókra. Ha van beépített fájlkezelőd, akkor az vszínűleg írhat. Mivel rendszer szintű korlátozásról van szó, ezért a feloldásához a rendszerbe kell belemászni. Ahhoz meg root kell. Van egy olyan lehetőség, hogy 3rd party alkalmazás írhat a saját mappájába. Úgy rémlik, hogy a TotalCommander tud olyat, hogy létrehozhatsz egy TC -s mappát, és ami ebben van, azt TC -vel írhatod. Ha közvetlenül a gyökérben hozod létre, és ebbe pakolsz mindent, akkor a teljes meghajtót használhatod. A TC ingyenes, egy próbát megér.
-
air
nagyúr
válasz Heisenberg69 #95423 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
válasz Heisenberg69 #95421 üzenetére
Pl. Zopo ZP999. Gyárilag, root nélkül is lehet írni a külső meghajtókra 4.4.2 -n.
-
törölt tag
válasz Heisenberg69 #95417 üzenetére
Kérdezd a Google -t, hogy miért vezette be ezt a korlátozást, illetve a telód gyártóját, hogy miért nem kerülte ki!
-
betyar1974
senior tag
Segítség!!!
Marshmallow telepítése honor 4c-re? Felkiáltó jel, shutdown system now! -
darvinya
titán
Mentem az apk-kat (régi)EsFileExplorer-rel és ott jelzi frissítet van a készüléken.
Play áruház-beállítások-verzió számra tapp és felajánlja a frissítést, ha van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
válasz Heisenberg69 #95408 üzenetére
Egyrészt ROOT kell hozzá, másrész ha az megvan, akkor ki kell választanod az írási tartományt. Legegyszerűbben ha Airdriod-al kapcsolatot létesítesz a web.airdroid.com oldallal és ott akarsz a kártyára feltölteni, ő gyakorlatilag keresgélés helyett automatikusan megkér, hogy állítsd át az írás helyét. Nem, ez nem az, mint amikor beteszed a kártyát és a rendszer rákérdez. Ha kiválasztottad a kártyát, akkor onnantól bármit kezdhetsz vele.
Van azonban ezeknek már egy hátulütője (4.4-től felfelé); Vagy ez, vagy az! Csak az éppen kiválasztott tárhelyre tudsz írni, a másikhoz mindig állítanod kell
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
Oldman2
veterán
válasz Heisenberg69 #95405 üzenetére
Android verzió függő az SD kártya írási lehetőség...
-
törölt tag
válasz Heisenberg69 #95389 üzenetére
Az ingyenes verzió nem funkciókorlátos, hanem időkorlátos.
-
xSide
őstag
válasz Heisenberg69 #95364 üzenetére
Napok óta tesztelek párat, yr.no, weather underground forrássúak megbuktak!
-
kovacs65
senior tag
Nem olcsó (1000 HUF), de a tőlem 5 km-re lévő napkori meteorológiai állomás által észlelt geomágneses vihart is jelzi.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
addikt
Nos ez pontosan olyan mint a hűséges nő, mindenki azt keresi!
Egyébként én ezt az alkalmazást használom: Időjárás Magyarország XL PRO
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
holozis_HUN
veterán
Eléggé pontos, sok fajta widget van hozzá, színskálán lehet állítani, hogy milyen színű legyen, sarkos vagy gömbölyded legyen a sarka, mennyire legyen átlátszó, a kis ikonok (felhő, nap ilyenek) hogyan nézzenek ki, illetve tud időjárásnak megfelelő színű lenni. És úgy vettem észre, hogy pontos. Kicsi pénz, ha jól emlékszem 300 forint. Megéri!
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
beg
veterán
válasz Heisenberg69 #95138 üzenetére
Nem, csak szervereken tárolja a pontszámokat
Igen, menti a rangot.
-
zebede
őstag
válasz Heisenberg69 #95113 üzenetére
Nem tudom, én évek óta az ingyenest használom.
-
zebede
őstag
válasz Heisenberg69 #95094 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Célegyenesben a Yettel TV
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest