- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Super Backup. Régen nem használtam már, de ekkor jól működött.
-
zeon.hu
nagyúr
-
pc360
addikt
A manuális csere híve vagyok, de régebben elraktam 1-2 linket a témakörben:
#127440: Mostanság a Nokia 5 saját képeit használom, egészen szépek elérhetők gyárilag. Máskülönben saját gyűjtés a forrás, igen.
Nem oldalról szedem őket, ezeket a készülék tölti le gyárilag. Egy oldalt tudok most hirtelen bedobni: Beeple - ezek egyébként szabadon felhasználhatók, full free. Az ürget naponta készít egy ilyen képet. Az oldal alján a more!-ral tudod betölteni a továbbiakat.
-
pc360
addikt
Ha a háttérkép bármilyen módon animált, akkor lassít. Ha nem animált, csak szimpla háttérképes appról van szó, aminek az a lényege, hogy bebökje a háttérbe a kiválasztott képet, akkor semmit se számít. Viszont ha már automatika / reklám, vagy bármi nemkívánatos dolog található benne, az nyilván megjelenthet a procihasználatban is. Nem lehet ennyire általánosítani, ismerni kell az adott progi feature-listáját és a pontos működését, hogy erre válaszolhassunk.
-
törölt tag
Nyomd meg a Hangerő fel (vagy le) gombot (mindegy, melyiket, az eredmény ugyanaz lesz).
Ezután, ahol a csúszkát látod, amivel szabályozni lehet a hangerőt, nyomd meg a jobb szélen lévő, lefele mutató nyilacskát.
A feljövő további lehetőségek között legalul van a "rendszerhangok" csúszka, azt húzd balra (azaz nullára).
Ezután nem lesz boot hang, viszont nyugodtan használhatod tovább a telefont, fog ébreszteni, csörögni stb.
-
Fall-N
veterán
Attól függ milyen telefon. Alapértelmezett Android beállítás mellett töröl mindent, kivéve az SD-kártyát.
Huawei telefon EMUI alatt külön be kell pipálni, hogy törölje a belső memóriát is. Régi Samsung TouchWiz alatt is így volt, most nem tudom, hogy hogy van. S4 óta nem volt Samsungom.
-
törölt tag
Úgy csináld, ahogy darvinya írta.
Amikor exportálod a listát, azzal nem törlöd a SIM kártyáról, csak átalakítod, utána ezt az átalakított csomagot importálod a webes felületen. Törlés csak akkor lesz, ha azt kifejezetten szeretnéd, azaz utasítást adsz rá.
Maga az export-import eljárás tehát semmit sem töröl, ettől nem kell tartanod.
-
-
-
-
ctibor
senior tag
Kicsit macerás, de megoldható.
1. Telepíted az Android Autó appot. Playben magyaroknak NEM ELÉRHETŐ, de pl. Apkmirror.com-ról leszedhető.
2. BT kapcsolatot létesítesz az autó és a teló között.
3. Az appon belül megnyitod a térképet (Google Maps-t hozza be). Beírod a címet, navigálni kezdesz.
4. Az autó hifi médiaforrás kapcsolóját a telefonra állítod.
5. Szintén az Android Autó appon belül megnyitod a zenét, hogy a telefonról bármit elkezdjen játszani.
6. Visszamész a térkép fülre és figyeled a navigációt. Az utasításokat a zenét lehalkítva be fogja mondani az autó hangszórójában. Ha zavar a zene, szünetre teszed ( I I ), így csak a térkép fog beszélni.
Hát ennyi...
-
Somatom
veterán
Mert nem is tölti le. A "házikóra" bökve látsz egy olyat, hogy "telepített alkalmazások". Erre ráböksz, a listában az ikonjaikra bökdösve kijelölöd, amelyiket másolni szeretnéd, és átmásolod az SD -re. Az új teló gyári fájlkezelőjében pedig ráböksz a másolt app ikonjára, és a rendszer telepíti. Androidon nem csak Play -ről telepíthetsz, hanem apk -ból is (amíg a Google be nem tiltja).
beg:
Tök mindegy, mindenképpen vékony jég ez egy újoncnak. -
Somatom
veterán
Beteszed az SD -t az új telóba, ami nagy valószínűséggel fel fogja ismerni a kártyát. A teló gyári fájlkezelőjével kikeresed a másolt programokat, és telepítgeted azokat. Valószínűleg az elsőnél engedélyeztetned kell az apk -ból telepítést, mert ez gyárilag általában nem engedélyezett. Aztán, ha mindet feltelepítetted, formázhatod a kártyát.
-
Somatom
veterán
Azt jelenti, hogy úgy állítja vissza, mintha akkor telepítetted volna a Play -ről. Vagyis, minden app, minden beállítását újra el kell végezned, hacsak nem lehetett az alkalmazásban külön beállítás-mentést létrehozni, azt átmásolni, és az új telón visszaállítani. Sok app tud ilyet, de ezt mindegyikben egyedileg kell menteni, másolni, visszaállítani.
-
Somatom
veterán
Az alkalmazásoknál egyszerű a dolog, a legtöbb fájlkezelő (én TotalCommander -rel szoktam) képes az apk kimásolására. A gond az alkalmazások adataival van, mert azok többnyire olyan helyen vannak, amit csak root joggal érsz el. Sztem ezt (is) elqrta a Google. Nem kicsit, hanem nagyon.
-
-
psg5
veterán
Ezzel sem kelzi. Ha visdzaallok novarol alapra akkor jelzi....
Talan a legfontosabb funkcio szamomra hogy azonnal jelezze a telefon ha jon email. Novaban ezek szerint ezt nem lehet? Prime is megvan. LG V10
A nova nalam pl a facebook ot sem jelzi pici szamokkal sem hogy tortenes volt...
Valamit meg nem allitottam be? -
lovi27
addikt
Az akkumulátor kímélő alkalmazásodban tedd a kivételek (fehér lista) közé. Bután viselkedik a program, én is észrevettem már. Ha éjfélkor alvó állapotba van kényszerítve, később hiába szünteted meg, nem fut magától, nem veszi észre, hogy új nap van. Ne kényszerítsd alvó állapotba és jól fog működni.
-
beg
veterán
A gyári slo-mo mód nem jó?
1. Grab your LG V10.
2. Open the Camera app from the home screen.
3. Tap the Mode option and then you will see different modes such as Time lapse, slo-mo, panorama multi view and much more.
3. Then tap Slo-mo mode.
4. Once you have selected the mode, simply go ahead and shoot the video you want.
5. Then, go to the Gallery app and watch your video. -
psg5
veterán
Megvettem nem vártam...
Az úgy normális, hogy sima Nova nem volt fent, Prime-ot feltettem, de kérte, hogy tegyem fel a sima Novát, feltettem, de most ikonra csak a sima Nova van a Prime felirítút nem látom, bár az alkalmazások közt ott van a sima Nova és a Prime feliratu is. Ez így okés? -
Kékes525
félisten
Nova Launcher Én ezt használom, szerintem nagyon jó. Az összefoglalóban ez mellett találsz még mást is.
-
Jó a Here WeGo (ez a Here Maps, ami ugye eredetileg Nokia termék volt), de a Google Maps is. A legtöbb androidos készüléken alapból rajta van a Google Maps. És igen, az utóbbi is tud navigációt. Az iGO-t ingyen felteheted, és asszem 1 hétig lehet ingyen használni, majd fizetni kell érte. Ha jól emlékszem a teljes Európa térkép olyan 10k Ft körül van. Szóval akár mindhármat kipróbálhatod, mert semmibe sem kerülnek (pontosabban az iGO-ért 1 hét után kell fiztetni).
-
Narxis
nagyúr
Action Launcher 3 se rossz, gazdaságos a RAM-mal, én a Smart Launcher-t nem tudtam megszokni, sokkal átláthatóbb ha már rendezni akarja az ikonokat a Trebuchet megoldása ahol fentről lefelé minden betű mellett ott az app ikonja, nyilván aszerint, hogy a neve mivel kezdődik.
De több kellett tudásban ezért használom az Action Launcher 3-mat ahol balról jobbra húzva kiadja az app listát hasonlóan betűk szerint ABC sorrendben, mivel sok app van telepítve ezért így gyorsan megtalálom amit keresek.
-
viktorhu
veterán
Biztos van naptár widgetje az outlook alkalmazásnak (ujjad hosszan a kezdőképernyőn, majd modulok), de outlook nélkül is bekötheted mint exchange fiókot (beállítások, fiókok, exchange - a szerver m.hotmail.com), és akkor meg az alap androidos naptáralkalmazásban fog megjelenni.
Facebook naptár szinkronizálása gyártófüggő - van, amelyik gyárilag támogatja, van amelyikre meg Neked kell telepítened appot hozzá.
-
Jakuu
őstag
-
punky10
addikt
1.6-is Android alatt valóban történt pár ilyen eset, de azóta nem hallottam róla.X10 mini és Galaxy Spica telefonokról olvastam(illetve X10 mini estén tapasztaltam) ettől de már az Xperia 2.1-ess frissítése is megoldotta a problémát.Attól függetlenül én azóta 1-2 havonta csinálok egy biztonsági mentés a memóriakártyára is, de szerencsére már nincs rá szükség...
-
air
nagyúr
"Nekem pl volt, hogy ott volt minden, új telefonnal szinkronizáltam és valamiért a telefont vette alapnak és mivel azon nem volt semmi, ezért a google címtárból is törölt mindent."
Na, ilyen soha nem fordulhat elő. Mint ahogy nem is fordul.
Nem egyszer szinkronizáltam már vissza üres telefonra mindent a felhőből.
Az SMS Backup + feltölti az SMS-eket is a Google fiókodba. -
Tyer
őstag
Amugy ennyi, ha neki fontos, akkor mentse le, van 2 orája, utána ha nem lehet feloldani, hardreset, ha fellehet, akkor nincs gond, a döntés az övé. Csak hogy jofej legyél adj neki egy Nokia 2110i-t, hogy elérhető legyen, az nagyobb bünti, minthogy ha nincs teloja
-
psg5
veterán
Kicsit olvasgattam és a félreértések végett: Fiam rossz tanulmányi eredményei miatt visszaveszem tőle a telefont és törölném le róla a játékokat stb, hogy tudja asszony használni, de a kölyök annyira volt szemfüles, hogy levédte a képernyőt és természetesen nem árulja el...
Hard resetet ha nem muszáj nem csinálnék (hátha visszakaphatja és akkor nem kell mindent újraraknia)#65660) vadászcsiga: Fogalmam sincs melyik az. Villog a kurzor egy sávban, aminek a végén egy kis billenytyűzet ikon van és alatta, hogy segélyhívásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest