- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outblast
tag
válasz
ubyegon2 #173083 üzenetére
Na szuper 🥲
Köszönöm az infót így legalább akkor tudom,hogy felesleges vele szenvednem.
Érdekes hogy ha pl smst kapok annak megy a felugró buborék a Messengernek meg csak kb 10 percig és annyi.
Az biztos hogy sok idő lesz mire meg szokom hogy nincs, meg az ébresztő lekapcsolást is.
De akkor sajna nincs más választásom, szegény p30 pro már meg érett a cserére -
DrKapocs
őstag
válasz
ubyegon2 #172546 üzenetére
Mivel gyakorlatilag nem használok Facebookot, így teljes mértékben biztonságban vannak a náluk tárolt adataim.
"egocentrikusan": Nézd, nem tudom sajnálni azt, aki nem vigyáz magára az online térben. Őszinte vagyok, nem Píszí most ez, de ez van. A sok idős bácsi-néni valószínűleg nem tárol titkos adatokat, maximum az unoka képe van fenn a fiókjában. Akinek pedig van fontosabb, kérjen segítséget. Az idős édesanyám, nagybátyám online dolgait én intézem. Nem szégyen segítséget kérni. És segíteni sem. Sokaknak szívesen segítek. De a nagy többség így tesz a fórumon.
"azt is hiszed, hogy így az adataid biztonságban vannak": Minden tárhelyre Cryptomatorral, Veracrypt segítségével, stb. titkosítva teszem fel az adatokat, jelszókezelő, mindenhol más, random, baromi hosszú jelszavak, 2FA, víruskereső, prémium VPN, titkosított HDD, stb. Hogy elég-e ez? Nem. De megteszem, amit tudok, és nem a csodát várom. És legalább dolgozzon meg érte, ha fel akar törni. Nem vagyok naív. Államtitkaim nincsenek, nem érné meg a befektetett energiát, vesződséget a feltörés. Nem vagyok informatikus és kocka sem. A Google mindenki számára ott van, aki képezni szeretné magát biztonság téren. És ez a fórum is... csupa okos, ügyes fórumtárs. Persze csak annak, aki nyitott a fejlődésre.
-
DrKapocs
őstag
válasz
ubyegon2 #172542 üzenetére
"85 % csak pislogni fog": Ez legyen az ő problémája. Egyszer kizárja magát és majd megtanulja. De nehogy már a - jóval kevesebb számú - csökkent képességűek miatt a nagy többség adatai legyenek veszélyben. Ne a csökkent képesség legyen a normális szint.
"átlag usernél, akikről Te finoman megfeledkeztél": Nem feledkeztem meg. Nekik ott a Chrome jelszókezelője és a Google hitelesítő.
Felesleges túlmagyarázni, akit nem érdekel, az kizárja magát. Elnézést, de nem tudom sajnálni az ilyen embert. Szánjon egy kis időt a védelmére. Persze, ha szinte zéró védelmi szintet engedne a Meta, Google, és emiatt felnyomnák a fiókját, akkor persze a Meta, Google, stb. lenne a hibás.
Így járt, nem tudom sajnálni.
-
DrKapocs
őstag
válasz
ubyegon2 #172539 üzenetére
"tényleg arra jók csak, hogy előbb-utóbb a felhasználó kizárja magát": Ez hülyeség, már megbocsáss. Használj jelszókezelőt, használj 2FA appot, készíts mentést, figyelj oda, ennyi. Az adat a legnagyobb érték, védeni kell és pont. Felesleges ezt túlbeszélni és túlragozni.
-
Nikaré
őstag
válasz
ubyegon2 #114757 üzenetére
Én nem sokat gondolkoznék, főleg, ha zavar vagy privát szférámat érinti és tenni is tudok ellene.
Remélem ez a módszer egyszer s mindenkorra megoldja a problémádat!
Applikációkat ne ments, beállításokat sem.
Zene, fotó mentés esetleg. Csak a névjegyzéket tedd vissza
a többit tisztán play-ről. Nem nézlek kezdőnek csak leírtam hirtelen amit gondolok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest