- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
WhiteWalker #176045 üzenetére
A Skit által listázott alkalmazások bármelyikére kattintva megjelenik egy felület, annak jobb alsó sarkában pedig egy fogaskerék. Arra kattintva az "Extract" vagy a "Share" adja neked az APK fájlt. A fenti képernyőmentésen a magyar fordítás félrevezető (rossz), mert valójában nem kicsomagolásról van szó, hanem az APK kinyeréséről.
-
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #176045 üzenetére
Beírod a keresőbe a játék nevét és letöltés apk file-ban. Én PC-ről szoktam ezt csinálni és elmentem egy tetszőleges könyvtárba és megvan évek óta. Nyilván probléma lesz egy idő után ha nem engedi az agyonmókolt android de addigra talán már nem is fog kelleni.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
WhiteWalker #176037 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Ha 1x letöltöd, akkor elérhető lesz később is.
-
svgyula
addikt
válasz
A webes felületen rákeresel név szerint és letöltöd mint "apk". Utána elmented egy neked tetsző helyre.
-
TaliGa
aktív tag
válasz
WhiteWalker #176018 üzenetére
Így van..., nem volt.
-
troller
senior tag
válasz
WhiteWalker #175958 üzenetére
Mindenesetre reponték pogromozója, aki miatt csak a krómmal hajlandó beléptetni bekaphassa.
Nekem alapból fent sincs és nem is akarom ezért a xarért felrakni. Szerencsére mikor még nem volt ilyen finnyás és az O/A-val is beengedett csináltam képet a kódról.
-
dokee78
félisten
válasz
WhiteWalker #175958 üzenetére
Köszi szépen!
Telitalálat! -
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #175810 üzenetére
A másik fél, akivel akarsz használni gondolom rendelkezik saját mailcímmel. Ha igen, akkor PC sem kell és közös családi csoport sem féltétlenül. Telón böngészőben nyiss egy Google Calendart, persze lépj be a saját fiókoddal és állítsd át asztali nézetre (ha a telepített appot akarná megnyitni, akkor nyomj alul arra hosszan, hogy Asztali nézet, majd megnyitás új lapon). Ha ezen a felületen vagy, akkor bal oldalon van plusz jel és ott Új naptár létrehozása.
kép
Adj neki valami nevet, majd Naptár létrehozása. Ha ez megvan akkor bal oldalon megjelenik az új naptár, katt rá és Naptárbeállítások. Jobb részen megjelennek a lehetőségek, ott keresd azt, hogy Megosztva a következővel, majd +Személyek és csoportok hozzáadása. Beírod a másik fél e-mail címét és beállítod, hogy milyen jogosultsági szintje legyen.
kép
Mást is lehet állítani, nézz rájuk, hogy kell-e valami extra. Ő kap egy mailt róla ha jól emlékszem és lehet el kell fogadnia a meghívást, erre most nem emlékszem. Ezután ha ő a saját telóján be van lépve a saját fiókjával a bármelyik naptár appba, a naptárszinkronizáció be van kapcsolva és ez a megosztott naptár is be van pipálva, mint megjelenítendő naptár, akkor látszódni fog neki is egyből az a naptárbejegyzés, amit te a saját telódon, a saját fiókodon hozol létre ebbe a naptárba. Más naptáradat és bejegyzéseidet nem fogja látni, csak amit ebbe mentesz. Ha hozhat is létre, akkor pedig nálad jelennek meg egyből a bejegyzések. Ha bepipálva hagyjátok a megfelelő rublikát, akkor e-mail értesítés is kimegy a másik félnek létrehozásról és módosításról. Ha értesítést állítatok hozzá, akkor az természetesen mindkét félnél ugyanúgy, ugyanakkor meg fog történni.
Szólj ha valami nem menne, segítek szívesen. Nálunk ez a módszer/rendszer segít évek óta eligazodni a családi logisztikában.Egyszerű, még a jobbik felem is könnyen tudja használni.
-
válasz
Szerintem ez kell neked: Családi Google-csoport.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Egyszer kell bemenni, és megosztani a naptárat, onnantól kezdve, akivel megosztod, az minden eszközön látja, és, ha jogot is adtál hozzá, szerkesztheti.
De szerintem telefonról is megoldható a megosztás, csak ott nem néztem utána. -
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #175807 üzenetére
Mi ezt úgy oldottuk meg a családban, hogy van egy megosztott naptárunk és a bejegyzés létrehozásánál azt választam ki, hogy abba kerüljön. Így van külön saját naptár is, mindenki a saját telóján a saját fiókjával van bent és emellett láthatók a közös bejegyzések is. Más színt választottunk neki és jobban átlátható is az egész.
-
vlevi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #175807 üzenetére
Nem tudom, hogy telefonon hogyan kell, de PC-n, böngészőből lehet megosztható naptárat csinálni.
Nem kell a teljes naptáradat megosztani, csinálsz egy saját naptárat, mondjuk rendezvények néven, és annak a linkjét osztod meg, a másik oldal pedig felveszi a naptárai közé.
Úgy látom, itt megadhatsz módosítási engedélyeket is a másik félnek, ha olyanra van szükség. -
Panthera
őstag
válasz
WhiteWalker #175672 üzenetére
Ez az ablak a Soul-ban található?
-
user26
senior tag
válasz
WhiteWalker #175661 üzenetére
Szia! Tudom nem nekem szólt a válaszod, viszont szeretnék kérdezni, milyen további szürőket javasolsz esetleg használni ? Kíváncsiságból.
-
Panthera
őstag
válasz
WhiteWalker #175618 üzenetére
"Jah hogy böngészőben."
A dns.adguard.com a háttérben, nem böngészős alkalmazásokban teszi a dolgát? Most beállítottam, kíváncsi vagyok a hatására.
-
user26
senior tag
válasz
WhiteWalker #175618 üzenetére
Köszi szépen!
Ki próbálom majd. -
user26
senior tag
válasz
WhiteWalker #175606 üzenetére
Szia!
PL ha ingyenes megosztón nézek filmet/sorozatot, akkor mire eljutok a lejátszás gombig, 5-10-X oldal betölt, amit természetesen bezárogatok. Ha véletlen hozzá érek menetközbe a lejátszóhóz, vagy a csúszkához, akkor újból random X oldal be tölt egyesével, mire újból el tudom indítani. A böngészővel ilyen nincsen, kényelmessebb e téren a használata.
Igen, használom: "dns.adguard-dns.com" -t ettől függetlenül. -
Bferibörs
addikt
válasz
Hülye kérdés,ez mit csinál,röviden?
-
ggeleven
őstag
válasz
Nálam ez működik: DNS.adguard-dns.com
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #175574 üzenetére
Max. akkor "foghatja vissza" ha a VPN-jét is használja és "elfogy" a node-hoz a sávszél.. amúgy csak a DNS feloldást csinálja.. max lassabban megy a feloldás de a sávszélességbe nem szól bele, nem is tudna.
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #175116 üzenetére
Az is jó vagy éppen elég lehet átnevezni a kiterjesztést.
-
joelke HU
őstag
válasz
WhiteWalker #174950 üzenetére
Nekem ott eleve nem Hold és End van, hanem Várakozás és Befejezés. A beállításokban ki lehet választani, hogy magyarul akarsz vele beszélni.
Hopp... Megelőztek.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
WhiteWalker #174950 üzenetére
Gemini beállításokban ha magyarra állítod a nyelvet akkor igen.
-
joelke HU
őstag
válasz
WhiteWalker #174933 üzenetére
Nálam beszél magyarul is. Igaz a hang az elég robotos. De legalább jobban működik mint a chat gpt. Mert ott hiába van több hang ami élethű, egyszerűen nem érti meg mit beszélek neki. Van hogy nem is magyarnak érzékeli azt amit mondok. Egyszerűen rémes. A gemini viszont tök jól működik. Csak hangsúlyozni kb semennyire nem tud. Tök olyan mint az alap Google szöveg felolvasó.
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #174931 üzenetére
A Gemini tud magyarul is.
[kép] -
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #174906 üzenetére
Safeincloud biztosan, így szerintem a többi is.
-
tibike8
őstag
válasz
WhiteWalker #174781 üzenetére
ANnyi van csak amit írtam. De az biztos, hogy elég kellemetlen tud lenni amikor nem pont oda küldök valamit ahova szerettem volna és megát az üzit véletlenül csak magamnál töröltem, pedig akkor még tudtam volna a másik félnél is törölni. Így utána már csak a magyarázkodás marad.
-
tibike8
őstag
válasz
WhiteWalker #174761 üzenetére
A tapasztalatom szerint a másik félnél egyik sem törli így az egész csevegést.
-
válasz
WhiteWalker #174666 üzenetére
Ő pont a fordítottját szeretné -ha jól értem.
Már megvan a lakás, azt szeretné a kamera segítségével "feltérképezni", hogy végül egy alaprajzot kapjon. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #174665 üzenetére
-
Blaster
junior tag
válasz
WhiteWalker #174550 üzenetére
De ez hogy jön ide? A Drupal meg egy teljesen más állatfaj.
-
Blaster
junior tag
válasz
WhiteWalker #174548 üzenetére
Ez az a WordPress, ahol a feltörhetőség a tárhelyszolgáltatótól, az alkalmazott beállításoktól, pluginektől és ezek naprakészen tartásától függ. És nem tudom, mennyire vagy benne a témában, de a magára hagyott oldalak és kókler szolgáltatók jóval nagyobb arányban fordulnak elő, mint a normálisan menedzselt oldalak. Ez nem a WP hibája. Ettől függetlenül a Beeper az egyik legnormálisabb ilyen jellegű program, open source backend-del, míg a többi említett programról és szolgáltatásról semmit se tudni. Egy lapon se lehet említeni ezekkel.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #174484 üzenetére
És más is leírhatja a véleményét.
Egyébként meg igaza van DrKapocs-nak, megismertük mindenki fájdalmát, elég volt ebből a témából. -
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #174480 üzenetére
Légyszi, ne indíts egy újabb floodot ebben a témában. Már unalmas. Tök jól működik a Google Wallet. Pénzről van szó, kell a védelem. Egyébként Motorolán van beállítási lehetőség:
-
Dr.NX
addikt
válasz
WhiteWalker #174477 üzenetére
Klasszikus whataboutism.
Tehát azt mondod, hogy a Google ne fejlesszen biztonsági téren, mert a Facebookon sok a csaló?
És a bálnák védelméről miért nem beszélünk? Az is fontos!
Védőháló egy szó. -
fogselyem
senior tag
válasz
WhiteWalker #174477 üzenetére
A butuskákat is lehet kényszeríteni.
-
efi99
őstag
válasz
WhiteWalker #174434 üzenetére
Meg az se, hogy ez alapból bekacsolt funkció és erre 10-ből 9-en akkor jönnek rá (sőt a tárhely létére is), amikor 1 év után megtelik a fényképekkel...
-
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #174429 üzenetére
Na igen, nagyjából erre gondoltam én is. Viszont ha az újjal van belépve akkor a másik fiók emailjeit hogy lehet hozzákapcsolni hogy megkapja őket?
-
fogselyem
senior tag
válasz
WhiteWalker #174326 üzenetére
Kivag, bemasol?
Es nem kell leirni ujra. -
efi99
őstag
válasz
WhiteWalker #174303 üzenetére
Widgetje nincs az appnak? (Simpleben pl így lehet kitenni a kártyákat)
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #174318 üzenetére
Ez az AX1800 már angol nyelvű. A MiWiFi app viszont lemaradt 4.3.2-n, igaz már létezik 5.x, de az csak kínai nyelven. Érdekes módon az apkmirror szerint van benne sok nyelv, nekem csak kínai volt telepités után.
Viszont tegnap megnéztem a boltban az új 2024-es kiadású Xiaomi Router AX1500-at, ez már Mi Home alá rakható be. Az jó döntés volt, hogyha van az okosotthon platformjuk, akkor a routerek is menjenek be alá, de utólag támagathatnák a régebbi modelleket, mert kínai szerverrel felismerte az én routerem is Redmi néven. Igaz hozzáadni nem sikerült pár napja.
Amikor megjelentek a routereik, akkor rengeteg teszt volt, így ígéretesnek tűntek még. De ahogy írod valahol sejteni lehetett, hogy a support nem a legjobb lesz.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
WhiteWalker #174314 üzenetére
Hali!
Úgy sem működik, ahogy Todi itt leírta?
Nekem így kirakható ikonként, igaz nem Pocón, hanem Motorolán. -
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #174314 üzenetére
Nem hiszem. Ahogy írtam a Pixel és a módosítatlan Android shortcutjait lehet kitenni (hosszan nyomva a kis felugró panacsikonok). MIUI/HyperOS máshogy működik, teljesen átírta (szétbarmolta
) a Xiaomi. Nem véletlenül álltam át róluk. Elegem lett a sok apró bosszantó hibákból és sajátosságokból.
Itt OFF, de a Xiaomi routert is leváltottam ma TP-Likre, a 0 support miatt. Arra nem képesek, hogy a MiWifi alkalmazás elfusson Android 12+ OS-en. Az sem a legjobb ómen, hogy mióta megvettem két éve, 0 firmware frissítést adtak ki hozzá. Pedig erős hardverű, WiFi6-os router. OpebWRT-t lehetne rá rakni, de a francnak van kedve mókolni.
-
ggeleven
őstag
válasz
-
DrKapocs
őstag
válasz
Motorolán sem lehet kihúzni.
De miért kellene, komolyan nem értem. Egy klikkelésnek ekkora feneket keríteni. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Milyen telefon és milyen Launcher?
Mindeközben a Google Wallet-ről beszélünk ugye? -
vacs
veterán
válasz
WhiteWalker #174301 üzenetére
Pedig ki lehet húzni, most próbáltam ki!
De, mi azzal a baj, hogy fizetés előtt az értesítési sávon katt a wallet ikonra és itt kiválasztod, hogy melyik kártyával akarsz fizetni??
Én is így csinálom és feleségem is! -
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #174292 üzenetére
Ha pontosítani kell, shortcutra gondolok (bocs, nem tudom, mi a hivatalos magyar neve): hosszan nyomok a Wallet ikonjára, felugrik egy kis menü a kártyáimmal, onnan kihúzom azt a kártyát az kezdőképernyőre, amit szeretnék. Ez nem egyszerű app indító ikon, de nem is widget.
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #174288 üzenetére
Nem kell belépned a Wallet-be és lapozgatnod, ki tudsz tenni az asztalra mindegyik kártyához külön ikont, amire ha rákattintasz, megnyitja a Wallet-et az adott kártyánál és már érintheted is.
Viszont ggeleven-hez csatlakozva most már én is kíváncsi vagyok, miért ragaszkodsz ennyire a Simple apphoz? Tényleg nem kötözködés, csak nemértem, miért nem engeded el, mikor van jobb alternatíva.
-
efi99
őstag
válasz
WhiteWalker #174284 üzenetére
Azért kérdezem, mert az MC kártyák tudtommal csak a Classicban mennek.
-
válasz
Hülye kérdés: NFC be van kapcsolva?
-
ggeleven
őstag
válasz
Google utálaton kívül van más ok, hogy ne próbálj rá a Walletra, ami rendszerintegrált teljesen? No offense, csak kíváncsi vagyok.
-
efi99
őstag
válasz
WhiteWalker #174265 üzenetére
A fel nem ismert kártya véletlenül nem MasterCard ?
-
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #174267 üzenetére
Google Pay nem lehet jó? Nekem 4 kártya van benne. Az értesítő sávban 2 mozdulat kártyát váltani benne.
-
válasz
WhiteWalker #174267 üzenetére
Használj Google Walletet, ott bármennyi kártyád lehet.
-
válasz
Nálam egyet sem enged kitenni, szóval nem értem.
De meg sem jelenik a Simple, mint fizetési mód.
Nem is értem.
Jó lesz nekem továbbra is a Google Pay. -
Indiant
addikt
válasz
Mi az, hogy "még egyet"? Egy kártyával tudsz fizetni. Másészt minek widget? Odatartod és fizetsz.
-
válasz
WhiteWalker #174256 üzenetére
Menü > fogaskerék > megjelenés
Szerintem az ingyenes verzióban is elérhető.
-
válasz
WhiteWalker #174254 üzenetére
FairEmail tökéletes (leszámítva a túlzsúfolt beállítások oldalt, de azt úgyis csak egyszer kell legyűrni).
Én ezt hoztam ki belőle:
Simán megér egyszeri 3k-t és pléh sztóron kívül is meg lehet venni!
-
Faby
senior tag
válasz
WhiteWalker #174251 üzenetére
Én egy ideje használom a Thunderbird Beta-t, tetszik, megfelelően beállítva (ebben a hozzászólásban találod az infót) megjön azonnal az e-mail.
Illetve szerintem a Blue mail is ok.
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #174150 üzenetére
Planner 5D-t és PC-n floorplanner.com-ot sokat használtam költözéseknél, családban más pedig a HomeByMe-t.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
WhiteWalker #174141 üzenetére
De akkor miért nem "pár napja" dobtad be?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #174136 üzenetére
Melyik régióban?
-
válasz
WhiteWalker #174042 üzenetére
Korábban én is emlékszem ilyen opcióra, de most valóban nincs már a Viberben lehetőség kikapcsolni az üzleti üzeneteket.
-
válasz
WhiteWalker #173951 üzenetére
A bankodnak van saját appja, azon küldi az üzeneteit.
A gagyibbak SMSben, és csillagászati árat számolnak minden üzenetért.Nem vagyok jogász, de egy csomagszám elég korlátozottan személyes adat csak.
Annyit tudsz belőle kihámozni, hogy milyen cég melyik futárral küldött egy csomagot, és hol vették át.
Ha nagy titok lenne, akkor beléptetős linket küldenének.Valamint továbbra is a küldő felelőssége az üzenet tartalma, nem az üzenetküldő appot üzemeltető cégé.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #173947 üzenetére
Engem aztán nem izgat. A Viber sem, soha többé nem fogom az akkuzabáló, reklámmal teli szemetet felrakni. Aki csak azt használja így járt. Azaz írhat nekem nagy ívben teszek rá.
Amúgy túlaggódod a dolgot. Ha az internetre csatlakozol, már van lábnyomod az interneten. Amúgy is mit kezdenek azzal, hogy jött csomagod? Megtudják az árát? Ahogy nem kp-ban fizetsz, a NAV-nál nyoma van (online pénztárgép). Ha nem feketén dolgozol, akkor a kereseted sem titok. Szóval szerinted mit nem tudnak rólad (ami alapján tudnak profilozni*)?
De egyszerű, ha nem akarod ezeket, akkor kérd a Magyar Postára ottmaradós csomagnak.
Ja hogy azt már nem nagyon lehet, mert az emberek haladnak a korral.
*Elég tudniuk, hogy hány éves vagy, mi az érdeklődési köröd és, hogy nagyjából mennyi a kereseted, már mehet is a személyre szabott reklám. Persze van reklámblokkoló.
-
válasz
Mi a baj az üzenetküldővel?
Te magad regisztráltál.Más országokban a különböző szolgaltatók ügyfélszolgálata WhatsAppon (is) elérhető, ahol a csomagszámon kívül megadják a havi fogyasztásodat, segítséget kérhetsz, stb.
Törökországban reptéri transzfer rendelést például csak WhatsAppon fogadott a kiválasztott cég.
Nyugaton ki tudják fizetni az SMSt, keleten Vibert/WhatsAppon használnak.
Megoldás: töröld a fiókod.
-
vacs
veterán
válasz
Vodafone készülékek már előre telepített Pegasus-al érkeznek ...
-
válasz
WhiteWalker #173944 üzenetére
Felraktad a Vibert, tehát megbízol benne.
Nem SMS, Viber üzenet.
Elvileg end to end titkosított, tehát még a Viber sem látja a tartalmát, és a mobil szolgáltató sem.
Az SMSeidet a mobil szolgáltató olvassa.
A titkosszolgálatok mindent olvasnak.
Remélem ez segít.
-
boborján2
senior tag
válasz
Leírhatod 100x is. Attól még a helyzet nem fog megváltozni.
Csak Te magad tehetsz ellene.
a, nem használod a vibert , mert számodra adatvédelmi problémát jelent
b, kikapcsolod a leírás alapján és sms-t kapsz a foxposttól.Ha te csak azért is használod mert "csak" és még nem vagy hajlandó sem 3 koppintást megcsinálni az appban higy ezen változtass akkor menthetetlen vagy.
Az örök szabály pedig az ,hogy nincs ingyen ebéd,hiába várod a sült galambot!
-
svgyula
addikt
válasz
Engem pont ez a része nem zavarna. Az már sokkal inkább zavar, hogy bedrótozták a kugli szolgáltatások közé! A viber nem működik a google szervice szolgáltatás nélkül. Míg a Whatsapp igen. Ráadásul igen hektikus az üzenet jelzése! Sokszor az elküldött üzenet vagy későn vagy jelzés nélkül érkezik meg. Vagy a legszebb amikor jön egy reklám üzenet ami alatt valahol mélyen ott van egy valós üzenet is. De ugye a reklámot alapból húzom balra(törlés) így az üzenet is megy a levesbe
Ja! Be van lakatolva! De hát ez az alkalmazás valamikor 10+éve volt jó.....
-
joey04
titán
válasz
Egyrészt már csomó cég csinálja. Én kb mindegyiktől viberen kapok értesítést. Másrészt továbbra sem a viber tehet róla.
-
vacs
veterán
válasz
-
boborján2
senior tag
válasz
miért is ? Mert van valami ami b@szottul csípi a szemem? Amivel nem értek egyet?
Légyszi, látogass már el a foxpost oldalára. Ott van leírva hogyan kaphatsz tőlük SMS üzenetet a telepített viberedtől függetlenül. -
Fall-N
veterán
válasz
Feltételezem, hogy azért van a Viber fent, mert használod. Akkor ez a privát hívásoknál és üzenetek váltásánál nem zavar? Szerintem nagy ívben tesz a Rakuten arra, hogy neked milyen csomagod érkezett. De ahogy írtam ez nem a Viber hibája, nem ők kérték a Foxpostot, hogy használják a platformjukat. Ezzel az erővel bármilyen üzenetküldő használata aggályos, mert le lehet hallgatni, bele tudnak olvasni elméletileg.
De ha annyira zavar ne használd a Foxpostot, ott a GLS, DPD, Sameday, Packeta, MPL stb. Igaz ezek a Packetán kívül drágábbak is. -
boborján2
senior tag
válasz
Te nagyon készen vagy
-
Indiant
addikt
válasz
WhiteWalker #173928 üzenetére
Rosszul közelíted meg. A gdpr Rád vonatkozik, Téged büntetnek miatta. Mindenki más simán megosztja az adataidat.
-
boborján2
senior tag
válasz
Kinek adnak ki és mit?
Fejtsd ki mert én garantáltan nem értem amit mondasz/kérdezel.
-
Fall-N
veterán
válasz
Milyen adatot ad ki a Foxpost? A telefonszámot te adod meg csomagfeladáskor vagy a feladónak, ha küldeményt vársz/webshopban rendelsz. Ők csak annyit csinálnak, hogy Viber üzenetet küldenek, amit megkapsz ha aktív a telefonodon. Ha fent van a Viber már úgyis tudja számod, TE adtad meg az engedélyt nekik. Mivel használod is, így alapnak tekintik, hogy engedélyezve van az értesítés, így nyilván észre is veszed ha megkapod a Foxpost üzenetet.
Nem értem mi a gond? Azt, hogy láthatja a Viber szerinted az üzenet tartalmát? Pont érdekli őket mi a csomagkódod. Elméletileg titkosított amúgy is, így nem látnak bele.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #173925 üzenetére
A legtöbb üzenetküldő fizetős lett, a Telegram is. Nyilván valamiből meg kell élniük. A Viber meg érthetetlen módon valamiért itthon népszerű volt (?), amikor majdnem mindenhol a WhatsApp ment. Nem véletlenül vette meg a
FacebookMeta. Én sosem szerettem a Vibert, így gyorsan megszabadultam tőle. A koncepció jó volt, akinek megvan a telefonszáma, annak lehett írni vagy felhívni, mert ismerős lett alapból.Manapság szerintem itthon a Messenger megy, nem tudom ki használ még Vibert vagy Skypeot.
A Foxpost Viber üzenete meg változhat a jövőben, mert megvette a Packeta tulajdonosa, így egyesül a két szolgáltatás. A Foxpost nevet fogják megtartani. Mondjuk nem tudom miért kellett eladni egy jól működő céget a jóval szarabb Packetának. Biztos lesz valami negatív folyománya.
-
boborján2
senior tag
válasz
WhiteWalker #173925 üzenetére
Ha nem kért jogot sms olvasáshoz,akkor nem kell elvenni, mert nincs is mit és így nem olvassa az sms-t.
Foxpostot se értem , miért oda küldik a privát SMS -t?
Jah , de , ennyivel is spórolnak...
Azért nem érted,mert nem vagy cégvezető vagy cégben befektető.
Amúgy én sem,de ha ki lennék tömve pénzel, mindig akadna annyi hely, hogy egy kicsi még elférjen
Egyébként a viber üzenet is privát,pont mint az sms.
+a foxpost.oldalán le van írva ,hogy telepített viber mellett ,hogyan kaphatsz tőlük inkább sima sms-t.
-
yanna
addikt
válasz
WhiteWalker #173916 üzenetére
Én azért használom a Vibert, hogy azon is elérhető legyek.
-
boborján2
senior tag
válasz
Ez egy mezei üzenet amit a viberen küldtek és nem sms.
Nyilván nekik is olcsóbb , ha pl. napi x ezer sms valamennyi százaléka ingyen megy ki viberen.
Hogy tudom kikapcsolni, hogy nem férjen hozzá az SMS-hez?
Elveszed az apptól a jogot. -
Cs1csó
titán
válasz
+1
-
válasz
Le tudod venni a kitűzést.
Hosszan nyomj az üzenete, majd Csevegés rögzítésének feloldása.Tudtommal ha van Viber fiókod, akkor oda küldik az SMS-t, plusz emailt küldenek még.
-
válasz
Ez a WhatsAppban már régóta létező funkció.
A FoxPost a telefonszámod alapján tudja ellenőrizni, hogy van-e Viber fiókod, és ott küldi az értesítést.
Ez nem SMS, hanem Viber üzenet.A reklámok ellen pedig próbáld ki az Adguard DNS-t.
Android beállításokban keress rá a private dns-re, és állítsd be a dns.adguard-dns.com címet.
Ha Chromeban is szeretnéd használni, akkor ott lehet, hogy külön be kell állítani, vagy beállítani , hogy a rendszer DNS beállításait használja. -
F.E.K..
senior tag
válasz
WhiteWalker #173863 üzenetére
Mert ahhoz van hozzárendelve...
A beállítások között az alkalmazásoknál töröld a Soul esetén a hozzárendeléseket (cserében ha weblinkeket is ez nyitotta meg, akkor azokat újra meg kell adnod az első alkalommal)
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #173847 üzenetére
Ez is igaz, vannak hasznos részek is. Sajnos már nem egyszer beszívtuk pl olyannal, hogy a vízközműszolgáltató csak egy FB posztban jelezte, hogy X napon mondjuk 8-16 óra között nem lesz víz. Se szórólap, se hírlevél, se saját honlapon hír, se semmi más.
Na ez kisgyerekek mellett különösen izgalmas/bosszantó tud lenni, de nem fészbúkozó idősként is tud kellemetlen lenni. De attól még valahogy egyáltalán nem áll rá a kezem, hogy megnyitogassam az oldalt és ellenőrizgessem.
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #173844 üzenetére
Nem vitatkozom, tényeken nincs mit.
Igazából nem kell használni és nincs is gond. Csak nekem nem hiányzik, hogy más kirakatéletét, cikkek alatti nyomorúságos kommenteket és fotelhuszárkodást nézzek?
-
vacs
veterán
válasz
WhiteWalker #173844 üzenetére
"egy normális Facebook alternatíva kellene"
Tudomásom szerint már nincs működő!
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #173840 üzenetére
Böngészőből kell használni és akkor tuti ott nyílik meg.
Bár persze fapadosabb, nem olyan fancy, de legalább megy. Különösen szeretem, hogy elkezdem beírni pl hogy "fűző..." és egyből fel is ajánlja a Fűzővel kifelé saját FB oldalát a böngésző és egyből az nyílik meg és egyáltalán nem látom a hírfolyamot. Vagy másik példa a marketplace.
Mondjuk én nagyon keveset használom, szóval nem hiányzik a böngészősből semmilyen funkció, de egy heavy FB felhasználónak lehet nem elég jó. -
tibbike01
őstag
válasz
WhiteWalker #173763 üzenetére
Bitwardennek van már authenticatorja is és remekül működik a jelszókezelő mellett.
-
válasz
Keepass2android is tud TOTP kódot generálni, és gombnyomásra kilistázni az összeset az adatbázisból.
Egyúttal a jelszavaidat is elmentheted bele.
Gépre van a hivatalos Keepass kliens Windowsra vagy a cross platform KEEPASSXC.
Szinkronizálást pedig Syncthing el meg lehet oldani.
Évek óta használom nagy megelégedettséggel.
-
crok
Topikgazda
válasz
Aegis - én ezt használom jó ideje @Play @F-droid
AndOTP szintén jó @Play @F-droid
Stratum szintén remek alkalmazás @Play ez volt régebben az AuthenticatorPro
Ez mind offline és mind open source. Ezekből pl. tudsz közvetlen export-ot, backup-ot csinálni. A Microsoft-al meg pl. be tudsz lépni online és több helyen is futtathatod, szinkronizálja az instance-okat. De pl. Google Auth-ot az életben többet soha. -
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #173688 üzenetére
Így ahogy mondod, ez gyakran erről szól sajnos, valamint esetleg ha valami nagy hal meg akar szerezni valami technikai/programozási újítást/megoldást. Googlenek is volt navigáció a Térképben, de mégis jónak látták milliárdokért megvenni a Wazet. Kellett a még több adat a felhasználókról, hogy lehessen reklámokat targetálni...
Van, hogy gyorsabb és összességében olcsóbb felvásárolni, mint saját tőkéből nulláról megirni, tesztelni, terjeszteni és folyamatosan fejleszteni valamit.
Nem csípem az OTP-t, de üzletileg nézve nagyon jó lépés volt tőlük, hogy egész korán megvették az akkor nem olyan régen indult Simple-t. -
Oldman2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #173685 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miért "szántották be"?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #173679 üzenetére
Azt használom elsőszámúként. A Bitwardent másodiknak raktam fel mert úgy vettem észre az automatikus kitöltés jobban működik vele mobilon bejelentkezéskor. Ezért ide másokat nem is mentek el csak weboldalak belépéséhez használtakat.
-
válasz
WhiteWalker #173534 üzenetére
A Wallet fizetési profilt is törölnöd kell, (be kell zárnod)nem elég a kártyát törölni a play/pay alól. Elérési út wallet/wallet beállítások/fizetési beállítások/a megnyíló weboldalon lépj jelentkezz be a google accountoddal,majd görgess a lap aljára, és klikkelj a fizetési profil bezárása feliratra.
Jó tanácsként tedd az alábbiakat.
Hozz létre egy Revolution fiókot, add hozzá a revo kártyád payhez, amin csak annyi pénzt tartasz amire a pay,wallethez szükséged.
Virtuális kártyát nem fogadja el a pay/wallet. -
fjudors
aktív tag
válasz
WhiteWalker #173527 üzenetére
már hogyne lenne benne automatikus megújítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged