-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Sziasztok!
90 db egyforma tabletet kellene tök ugyanúgy telepítenem/beállítanom.
Beleértve a telepített alkalmazások és a rendszer beállításait is.Nincs valami hasonló megoldás mint a pc -n a klónozás?
Olvasgattam utána de nem igazán találtam olyat ami müxik is. A titanium backupot írták valahol de annak root jog kell.A google szinkronizációval próbálkoztam de hiába van bekapcsolva a bluetooth mindkét tabon nem látja sehogy sem.
Felhős lehetőséget meg nem is hoz fel. És mikor megcsinálom az adatok szinkronizálását azt írja kész de a tárhely a felhőben továbbra is 15gb / 0gb.Köszi az ötleteket
-
Findzs
addikt
Az a problémám hogy egy játék törli a gyorsitotárját miután leveszem a telot, tabletet a töltöröl. 20 perc mire ujbol betöltöget. Csak ez az 1 játék és csak töltés után.
Már az összes beállitást átnéztem. Engedélyeztem a futását a háttérben, és az optimalizáloban is kikapcsoltam hogy automatikusan ne nyuljon hozzá. Az akku beállitásokban is amit lehetett megtettem.
Nincs valami app ami zárolná az alkalmazást mint a fájl széf, hogy a rendszer ne piszkálhassa?
Az elozo telefonon, tableten nem volt ilyen. Az androidhoz lehet koze azokon korabbi verzio volt.
Köszi -
Findzs
addikt
válasz
Somatom #148540 üzenetére
Most ezzel próbálkozom:
[link]Videó felvételt szeretném elindítani de még nem találtam olyan alkalmazást amit a hangerő gombbal el lehet indítani. (melóhelyen sokat kell videózni csomagokat, munkafolyamatokat)
Meg persze a zseblámpa lenne még hasznos.De ahogy látom a többiek is linkeltek pár megoldást a dologra.
-
Findzs
addikt
válasz
Eastman #148514 üzenetére
Ebben az alkalmazásban lehet állítani melyik fény villogjon:
[link]Somatom:
Huawei y5II volt azon volt ilyen gomb. Az új teló p smart 2019. Nem találtam olyan elfogadható telót amin van ilyen gomb.
Keresgélés közben belefutottam egy videó felvevő progiba amit el lehetett indítani hangerő 2x fel gombal.
Kíváncsiságból letöltöttem kipróbáltam és működött, tehát root nélkül is megoldható. -
Findzs
addikt
Sziasztok!
Bújtam a netet de nem találtam megoldást a problémámra.
Lecseréltem a régi telót mert döglődött és azon volt okos gomb. Tehát egy olyan gomb aminek testre szabható volt a funkciója. Más-más alkalmazás elindítását lehetett vele megoldani hosszan nyomva tartással duplán lenyomva illetve egyszer lenyomva.
Az új telókon persze már egyiken sincs ilyen.Kerestem a play aruházban olyan alkalmazást amivel megoldható lenne a hangerő gomb programokhoz való társítása. Vagy akár a bekapcsoló gombhoz.
De nem találtam ilyet. De lehet, hogy csak rosszul kerestemHa esetleg valaki találkozott már ilyen progival megköszönném a segítségét
-
Findzs
addikt
válasz
ollie #109247 üzenetére
Ebben a videóban látszik mire gondolok:
[link]Tehát idegesítő, hogy ha mondjuk bele akarok tekerni egy youtubos videóba akkor hangerőt nővel vagy scrollozni akarok akkor fényerőt.
Átnéztem már a állításokat nem egyszer de nem találom hol lehet kikapcsolni.
Biztos bennem van a hiba -
Findzs
addikt
Uc browserben hol lehet kikapcsolni hogy ne az uc jatsza le a videot hanem ami a weboldal sajatja?
-
Findzs
addikt
válasz
csipszikutya #93721 üzenetére
Javítási ajánlások megjelenítése
és a következő szóra vonatkozó..ezeket kapcsold ki
(#93698) Venn
köszi neked is
kipróbálom ezt is -
Findzs
addikt
Köszi mindenkinek kiprobalom oket
-
Findzs
addikt
Üdv
Nem tudtok olyan progit ami kikapcsolt képernyön mutatná a nem fogadott hivasokat sms -eket?
Telot cseréltem és hiányzik a allapotjelzö led
Olyanokat talaltam amik gombnyomasra jönnek elö
Köszi
-
Findzs
addikt
Sziasztok
Boldog Karácsonyt!
Olyan problémám van, hogy lecseréltem a 3 éves pulse minimet egy új telóra [link]
a régi telómon volt egy névnap+óra alkalmazás amit sehol se találok, hogy feltehessem az újra
ki lehet ezt valahogy nyerni a régi telómból, hol keressem?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest