-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
válasz
zsoltzsolt #116034 üzenetére
Ez esetben továbbpasszolom a válaszadási lehetőséget.
-
-igu-
veterán
válasz
zsoltzsolt #116032 üzenetére
Híváskor a nevet ráhúzod az oldalsó gombócok közül az egyikre, ugye? A kihangosításnak külön gombóca (hangszóró ikon) van, a sima hívásnak meg egy másik (telefonkagyló).
-
kory24
őstag
válasz
zsoltzsolt #116026 üzenetére
Huawei-en is megy. Valszeg minden ujjlenyomat olvasós telón
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #115913 üzenetére
Az egy dolog, ha Nekem küldenék. De, a kontaktjaimnak ne!
-
-igu-
veterán
válasz
zsoltzsolt #115910 üzenetére
Nekem is van egy csomó olyan hívott és hívó telefonszám a history-ban, amihez általam nincs név rendelve, és mégis.
Ezek a nevek türkizkékkel jelennek meg, és egy megjegyzéssel (by drupe) is ellátja a tárcsázó. Nekem nincs vele bajom, kényelmes így, bár a saját kontaktjaimat nem engedem ki. -
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #115910 üzenetére
Mármint arra, hogy megszerzett elérhetőségeknek reklámokat küldjenek? Igen, vannak ilyen példák. Éppen ezért a kontaktjaimat igyekszem körültekintően kezelni.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #115907 üzenetére
Nem is tudhatod, amíg nem derül ki, hogy miért kellenek neki a telefonszámok, illetve ki, és mire használhatja fel.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #115905 üzenetére
Nem vagyok jó angolból. A "send" nem küldést jelent?
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #115894 üzenetére
Gondoltam, kipróbálom, de az első indítás első ablakában el kell fogadnom a policy -jét, amiben többek között ez áll:
"You also allow the app to periodically send your contacts to drupe."
Nem tetszik. Miért is akarja az én kontaktjaimat?
-
-igu-
veterán
válasz
zsoltzsolt #115898 üzenetére
Settings - Apps - fogaskerék fent - phone app - drupe kiválaszt
Dual SIM: Drupe beállítások közt második fül (dialer) alatt megtalálod. Onnan kezdve mindkét SIM-nek lesz "gombóca", arra húzod rá a kontaktot, amelyikkel hívni akarod.
igen, Tallin. Nyaralás utolsó estéje, holnap már otthon ebédelek
-
-igu-
veterán
válasz
zsoltzsolt #115894 üzenetére
Az új verzió már mutatja a közelben lévő helyeket is. Benzinkút, étterem, miazmás. Jobb szélső ikon fent.
Fel lehet hívni, térképet kérni oda, értékeléseket olvasni - hasznos cucc. -
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #114814 üzenetére
Én FLAC-et használok, ha már van egy 128 GB-os SD kártyám, akkor minőség legyen, ne spórolás.
Amúgy egyszer csinált egy 10 GB-os (éljen az exFAT) felvételt, mert a telefonálás végeztével nem kapcsolt ki, vette tovább a beszélgetést az irodában.
-
bb.bocs
őstag
válasz
zsoltzsolt #114814 üzenetére
szuper. mondjuk én állítottam hogy miben vegyen fel, AMR re raktam
-
Nikaré
őstag
válasz
zsoltzsolt #114718 üzenetére
Ezt > nBubble Pro - Notifications in bubble kipróbálom, köszi!!
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #114720 üzenetére
Én abból indultam ki, hogy milyen jogosultságokat kell megadni az alkalmazásnak ahhoz, hogy ilyen infókhoz hozzájusson? Tartózkodási hely, üzenetek, stb. Valaki annyira nem bízik a gyerekében, hogy az üzeneteit akarja kontrollálni, ugyanakkor egy külföldi, idegen cégnek jogosultságot ad arra, hogy a gyerek személyes adataihoz hozzáférjen? Hmmm....
-
S e t h
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #114720 üzenetére
Azt jó ha felétek minden gyerek egyforma és nincs deviancia, kissé utópisztikusnak hangzik. 😀
-
SharpSA
veterán
válasz
zsoltzsolt #114625 üzenetére
Ó fákk...
Nem figyeltem mire javít a billentyűzet...
Szóval dlna-s eszközre. -
beg
veterán
válasz
zsoltzsolt #114486 üzenetére
Fizetős disk digger + root. Pl.
-
csp01
tag
válasz
zsoltzsolt #114378 üzenetére
Köszönöm, sajnos ez sem segített.
-
csp01
tag
válasz
zsoltzsolt #114376 üzenetére
Nem, hanem nincs kis piros számláló, hogy volt nem fogadott hívás.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #114307 üzenetére
Nem a funkcióval van problémám, hanem a kezelésével. Sztem úgy lenne jó, hogy amikor megjelenik egy ilyen értesítés, akkor valami ilyesmi lenne alatta:
Ez az értesítés azért jelent meg, mert ez, és ez a funkció aktív. Ha nem kíván a jövőben ilyen értesítést kapni, akkor itt, és itt tudja a funkciót kikapcsolni.
Ez az üzenet ne jelenjen meg többet.Utolsó mondat mellett X -elhető ablak.
-
cigam
titán
válasz
zsoltzsolt #114192 üzenetére
-
Constantin
tag
válasz
zsoltzsolt #114136 üzenetére
Köszi!
Más: Edzegetéshez. Két napig még ingyenes.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
zsoltzsolt #114122 üzenetére
Köszönöm!
-
beg
veterán
válasz
zsoltzsolt #113760 üzenetére
Ha nincs konstruktív ötlet, akkor inkább ne. Nem csak a mostani hozzászólásra vonatkozik.
-
Fire_Vire
tag
válasz
zsoltzsolt #113726 üzenetére
Köszi, kipróbálom
-
S e t h
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #113721 üzenetére
Én telepíteni akartam, de rájöttem, hogy már nem vagyok fiatal, így hagytam a francba.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #113719 üzenetére
Ez tipikusan a fiatalabb korosztálynak szóló alkalmazás, de szerintem őket is csak 1-2 napig érdekli, aztán csak foglalja a telefonon a helyet...
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #113661 üzenetére
A naptárba hogy lehet berakni, nem találom sehol ezt a beállítást.
-
s3toraph
senior tag
válasz
zsoltzsolt #113661 üzenetére
Köszi a leírást!
Közben lementettem 3 appal is, biztos ami biztos.
SMS backup and restore, SMS backup+, Super backup -
bszg@
tag
válasz
zsoltzsolt #113496 üzenetére
Nem elég ha néha ránézel az értesítési sávra? Ha a hangjelzést el is mulasztottad, az értesítés megmarad.
-
Somatom
veterán
válasz
Az mindegy. Te határozod meg, hogy mikor riasszon, mi legyen a riasztás, melyik hangcsatornán, hányszor ismételje, milyen időközönként és meddig.
-
válasz
zsoltzsolt #113497 üzenetére
Rohadt T9!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
-Neoton, nem tudom mit rakott be ez a hülye teló 😂
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #113494 üzenetére
A többi telót nem ismerem, de mivel a Robotban van "SMS érkezett" esemény, ezért az én telóim tudják.
Sőt! Ha jól látom, akkor még konfigolni sem nagyon kell, mert a letölthető példaparancsok között konkrétan van olyan, ami addig játsza öt percenként az alapértelmezett értesítési hangot, amíg van olvasatlan üzenet. -
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #113492 üzenetére
Sztem másik olyan programot sem használtál, ami megfelelne az elvárásodnak, mert ha használtál volna, akkor most nem keresnéd. Vagyis, egyikkel sem vagy képben.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #113490 üzenetére
Az E-Robot biztosan tud ilyet. Addig csipog öt percenként, amíg meg nem nyitod, és nem deaktiválod a parancsot.
-
dave0825
őstag
válasz
zsoltzsolt #113360 üzenetére
Persze az érthető, azért is írtam, hogy az a rosszabb, hogy ma jó volt, csak tegnap volt rossz, ma meg már jó?!
Benne van, persze, csak érdekes. Szerintem az appal volt valami, vagy nem tudom. Legközelebb előjön, írok a fejlesztőnek.
-
dave0825
őstag
válasz
zsoltzsolt #113332 üzenetére
Nem, de érdekes lenne, ha minden fizetéskor, amikor ezt kiírja, gyors újra kéne raknom a pénztárnál, mögöttem 1-10 vásárlóval.
Egyébként ma használtam ugyanannál a pénztárnál, amelyiknél vasárnap működött, majd visszamentem direkt, és annál fizettem, amelyiknél tegnap hibát írt, most működött mindkettőnél. Ez a nagyobbik gond, mivel így ki tudja, mikor nem lesz jó legközelebb.
Reméltem, hogy csak a terminálnál nem stimmelt valami, de ezek szerint nem.
(#113333) Bozek: Én is fizettem a Sparban, nem is volt gond, úgyhogy nem biztos, hogy az én készülékemmel van gond. Ha ugyanannál a pénztárnál fizettél volna, ahol én, közvetlen utánam, és neked működött volna, akkor lehetne ezt mondani. De így... Ma ugyanott működött nekem is, azóta se újratelepítés, se újraindítás, se semmi változtatás nem volt.
-
punky10
addikt
válasz
zsoltzsolt #113318 üzenetére
Most kezdjük újra azt, amit már jópárszor kitárgyaltunk?Legyen a mai nap "weather-day"? Inkább hagyom..
-
tomy86
addikt
válasz
zsoltzsolt #113184 üzenetére
Köszi a tippet, teszek megint egy próbát vele. Régebben próbáltam, de már nem emlékszem, hogy miért maradtam az Evernotenál a OneNotetal szemben.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #113125 üzenetére
Nekem az E-roboton keresztül elérhető.
De az első linkről le lehet tölteni közvetlenül! -
ctibor
senior tag
válasz
zsoltzsolt #112897 üzenetére
Talán azért, mert 7-es Androidtól már nem használja a rendszer ezt a programot. Helyette a Chromeot hivja meg, amikor valamely proginak szüksége van weblap megjelenítésre.
Hogy akkor miért van mégis rajta a telón a Web View? Ez jó kérdés. Akkor persze érthető, ha eredetileg hatos Androiddal jött ki a teló és később adtak ki rá 7-es frisstitést.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #112905 üzenetére
Passz, így távolról nem tudom miért nem frissítheted.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #112903 üzenetére
Ez böngészők motorja.
Konkrétan milyen készülék, melyik droid?Android WebView már 59-nél jár.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #112900 üzenetére
Állítsd le, indítsd újra a készüléket.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #112897 üzenetére
Mert telon Alkalmazások rendszerben kell újraengedélyezni.
(#112899) zsoltzsolt
Rendszer alkalmazást meg kell jeleníteni (3 pötty jobb felül), és ott lesz, és nem a Letiltottak között!
-
S e t h
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #112824 üzenetére
Kb.egy hétig használtam, maradt a gmail, minek használjak olyan alkalmazást ami alapból a telón van és ugyanazt tudja?
Nagy volt a hype körülötte, megvettem, gmail csicsásabban, testreszabhatóság cunami, plusz egyre több negatív comment angol felületen a google playen. Fura is hogy mostanában feltűnően sokat akciózzák.
300 pénz viszont nem sok érte annak aki el akar merülni a beállítások sűrűjében. -
válasz
Próbáld ki és meglátod
Nekem le is van tiltva gmail.
Plusz vállalati email erről megy nálam, stb. Sokkal több beállítási és kényelmi funkció van benne. Kvázi rommá lehet konfigurálni ha akarod. -
jurzsolt
tag
válasz
sokkal testre szabhatóbb, milliónyi beállítási lehetőséggel.
-
kory24
őstag
válasz
zsoltzsolt #112731 üzenetére
Beallitod telón, elinditod és PC-ről pl totál Commander-el tudsz oda vissza fájl kezelni.
-
DS39
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #112735 üzenetére
Működő megoldás az is, esetleg a Xender, ami hasonló és jó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #112733 üzenetére
Konkrétan a linkelt alkalmazás arra van, hogy egy (vagy több) megadott mappát szinkronban tartson a telefon és a PC (vagy valamely felhőtárhely) között.
Én fájlok, mappák átküldésére a SuperBeam-et szoktam néha használni. Viszont ehhez kell a Pro kulcs, ha nem telefonok között akarsz küldeni, valamint a teljes mappaszerkezethez is.
Esetleg még megoldás, hogy SMB-ként csatlakoztatod a gépet egy fájlkezelőben (én a Solid Explorer-t használom erre) és úgy másolgatsz rá, mintha a telefonon belül másolnál.
-
Saccco
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #112731 üzenetére
Van belőle korlátozott free verzió, ha tesztelni szeretnéd. Nekem bevált. Oda-vissza szinkronizál.
-
atillaahun
veterán
válasz
zsoltzsolt #111515 üzenetére
Erre már nekem is nagyon viszket a tenyerem, mióta nincs custom ROM a telómhoz (bár root szerencsére megoldott).
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #111081 üzenetére
Ha még normális tartalomjegyzék is van a PDF-ben, akkor oda is tudsz ugrani a megfelelő oldalra. Én egy Panasonic fényképezőgép használati útmutatóját (nem hosszú, "csak" 400 oldal) néztem vele így.
-
Creepy
tag
válasz
zsoltzsolt #101394 üzenetére
Egyáltalán tudod mi az?!
-
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #101279 üzenetére
Lock screenre: Next Lock
-
nababika
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #98155 üzenetére
Ezt 100+ jegyzet eseteben nem neveznem egyszerunek.
-
kutga
félisten
válasz
zsoltzsolt #98089 üzenetére
Akkor várok egy frissítést. Accuweather vagy ez a jobb?
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #58110 üzenetére
Ha érdemben nem tudsz hozzászólni, inkább ne tedd.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #57608 üzenetére
Hát akkor csak hajrá, mint írták is, isteni.
Galaxy:mármint melyik?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #57599 üzenetére
Beallitasok_hang_equalizer_rendszer equalizer t válaszd ki musixmatch helyett. Ha van root jogod, akkor viper4android nagyon ajánlott, és a gyári equalizert meg töröld afrancba
-
Mr X
veterán
válasz
zsoltzsolt #56571 üzenetére
Lécci, mondd azt, hogy a tévéhez sem használsz távirányítót, hanem minden csatornaváltásnál odasétálsz. Ha nem így van, már bukott is a mondandód.
-
Mr X
veterán
válasz
zsoltzsolt #56566 üzenetére
Te szeretsz mondjuk 3 percenként felugrálni az ágyadból, ha épp hanyattfekve szeretnél zenét hallgatni YT-ról? Ha segíteni nem tudsz neki, akkor inkább maradj csendben.
-
beg
veterán
válasz
zsoltzsolt #55851 üzenetére
De a kolléga csatlakozás nélkül szeretne monitorozni. A csatlakozós verziót én is ismerem.
"(úgy, hogy nem vagyok csatlakozva a semelyik hotspotra)"
-
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #54828 üzenetére
Sajnos ez a magyar hozzáállás. Elkeserítő.
-
Remiel
őstag
válasz
zsoltzsolt #54828 üzenetére
fasza eredmény, mondjuk nem vagyok meglepve...
én megvettem a Sygicet amikor 70% engedmény volt, így 6500 lett a komplett EU+a ruszkik, bár oda nem tervezek menni, de furcsa módon így olcsóbb volt 10 euroval mint csak az EU
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
zsoltzsolt #54224 üzenetére
Nálam Xperia Z-n is akad ugyanazok amiket írtál. Elég idegesítő. Jónak néz ki a swype de nem tudom ér e annyit.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #54221 üzenetére
Válts telefont.
Nálam amúgy nem akad, mindig előjön és semmi gondom nincs vele.
-
spanyoll
addikt
válasz
zsoltzsolt #54196 üzenetére
A swype az ennyire sokkal jobb akkor mint a swiftkey? Csak mert 800ftot megér nekem, hogy legyen egy irreálisan jó word predictionom. Persze ha nem olyan szembetűnő a különbség akkor beérem az ajánlott (köszönöm a tanácsot amúgy) swiftkey-jel.
-
tomy86
addikt
válasz
zsoltzsolt #53851 üzenetére
Semmi extrára nem kell gondolni. Nekem az a szokásom, hogy előadónként külön mappában tárolom a zenéket. Viszont a Powerampot és a legtöbb társát nem lehet rávenni, hogy pl. a headset gombjának kétszeri (vagy akármilyen) lenyomására mappát váltson. A Mort Player ezen része viszont nagyon jól beállítható (hosszú nyomás, 1,2,3,4,5 rövid) és szerintem semmivel sem szól rosszabbul, mint a fizetős társai. Persze csak egy pár ezer Forintos headsetet használok, úgyhogy lehet az is az oka, hogy nem hallok különbséget. Egyébként sem hiszek abban, hogy mindenféle progikkal kell a hangzáson "javítani".
-
busman
veterán
válasz
zsoltzsolt #53118 üzenetére
A te módszereddel megkaptam én is a témákat...
-
Acef
addikt
válasz
zsoltzsolt #53139 üzenetére
Call recorder
Nálam így működik (S4 mini) [link] -
Fall-N
veterán
válasz
zsoltzsolt #53118 üzenetére
Mi alapján? Természetesen a Google account szerint. Legalábbis én bejelentkeztem a felhő mentésbe és ott ellenőrizte a fiókomat. Én is megkaptam a 10 témát. Én anno az 1$-os akcióban vettem meg.
Ha már más nem említette akkor én igen, jók az új emoticon csomagok. -
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #53113 üzenetére
Az mit takar, hogy hűséges vásárlójuk voltál? Összesen két alkalmazásuk van, amiből a SwiftKey tablet verziója már csak azért van fenn, hogy aki megvette arra, az is le tudja tölteni újra.
Egyébként nálam is ingyenesnek jelzi a Premier csomagot, ami 10 témát tartalmaz. Nem hinném, hogy ez a hűség miatt lenne.Viszont ha már itt tartunk, bekerült egy olyan funkció, amit sokan hiányoltak a billentyűzet alkalmazásokból. Ez pedig a külön megjeleníthető számsor.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #53110 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #53113 üzenetére
Nekem is ingyenes az 10 darabból álló téma csomag, le is töltöttem.
-
dokee78
félisten
válasz
Igen,mert már a skinekből fognak pénzt bezsebelni.
Régóta vártam a skinekre,erre pénzért árulják. -
válasz
Egész pontosan, mikrotranzakciós. A kérdés, hogy mit vettek ki a teljes verzióból...
-
aizen92
addikt
válasz
zsoltzsolt #53098 üzenetére
+1.
Sanoma nagyon jó cuccokat dob ki.
Viszonylag régóta fejlesztenek mobilos alkalmazásokat.
Tudnak a srácok -
Blyan
félisten
válasz
zsoltzsolt #53098 üzenetére
Köszi!
raziel, azért ne fájjon már, hogy maradok a hivatalos áruháznál....
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #53036 üzenetére
Nálam is. Ezért lép életbe, amit mondtam. Jobb alsó sarokban szmájli gomb hosszan nyom, majd enter.
-
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #53029 üzenetére
Alkalmazástól függőben hosszan kell nyomni az enter gombra, majd azon belül megint entert nyomni. Legalábbis a SwiftKey esetén.
-
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #53029 üzenetére
A Swype-ban is a jobb alsó sarokban van az enter, mint ahogyan a SwiftKey-ben is.
A jele egy talpas, visszafelé mutató nyíl. -
dokee78
félisten
válasz
zsoltzsolt #52985 üzenetére
-
Predator2
addikt
válasz
zsoltzsolt #52875 üzenetére
Próbáltam ezt a beállítást, de nem működik. Nem menti el a módosítást. Ha újra rákattintok a Scedule Recording-ra ugyan úgy benne van a pipa (pedig előtte kivettem és rá is mentettem)
Nem zavarna ha legalább a kártyára mentené, de a belső tárhelyre teszi amiből minden MB kincs.2014. január 24-én vásároltam, ez már túl van a 3 hónapos visszaigényelhetőségen
Nem nagy összeg csak bosszant, hogy nem tudom használni. Ráadásul valamiért a frissítést sem kapom meg. -
Flind
senior tag
válasz
zsoltzsolt #52702 üzenetére
Én két hete néztem meg újra a SwiftKeyt, mert annyira istenítette mindenki a Flowját. Hát, semmivel nem volt jobb a TouchPal X-nél, amit használok, sőt, utóbbi inkább kitalálta mit akarok írni. Swipenál még rosszabb volt a helyzet. De nem is tudom mit vártam, rengeteg billentyűzetet próbáltam már, de pár nap múlva mindig TouchPal X lesz belőle. Végülis nem is kellene próbálgatnom, ez tökéletes, csak olyan szépeket írnak bizonyos riválisokról, hogy hajlamos vagyok elhinni, de mindig csalódnom kell. Szóval ezt érdemes kipróbálni.
-
bigrock
addikt
válasz
Nekem semmi bajom a Swype-pal. Ez a favorit, pedig már szinte az összes létező keyboard app-ot kipróbáltam...
-
Kékes525
félisten
válasz
Én ezt használom, csak az a baj, hogy úgy tűnik nem fejlesztik:
-
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #52667 üzenetére
Aki kéri, privátban küldök hozzá linket.
-
kovisoft
őstag
válasz
zsoltzsolt #52667 üzenetére
"This app is unfortunately no longer available on the Android market."
- írja az AppBrain.
-
drmotto
őstag
válasz
zsoltzsolt #52287 üzenetére
Köszi.
Pont azt néztem, hogy a Swype is megegyezik a playen lévő verzióval, az meg nem mindegy, hogy kp vagy coin a fizetőeszköz érte. -
válasz
zsoltzsolt #52279 üzenetére
Igen.
-
raziel01
veterán
válasz
zsoltzsolt #52279 üzenetére
Szerintem igen.
-
beg
veterán
válasz
zsoltzsolt #52273 üzenetére
Van pár ilyen egyszeri ingyenes akciós liszenszem is, meg 0.99 leárazott is (ami korábban és most is 5-10 USD) Eddig mindegyiket vissza tudtam tenni romcsere után, mert az összes alkalmazásban ott volt, hogy megvásárolva.
-
S e t h
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51676 üzenetére
Na úgy néz ki sikerült leszűkíteni két alkalmazásra, vagy a Dropbox, de főleg inkább a Whatsapp csinálhatja.
Akkor jött elő, amikor kaptam egy rakás Whatsapp üzeneteket, nem nyitottam meg őket, hanem beléptem az alkalmazásba, majd anélkül ki, hogy megnyitottam volna őket egyesével.Ekkor megjelent ez az ikon és addig nem tűnt el, amíg ki nem töröltem az értesítéseket a notification barból. -
válasz
zsoltzsolt #52087 üzenetére
Én csatlakozva vagyok a beta tesztelőkhöz, így playből kapom a beta frissítést is, így megy minden Prime funkció is, mivel megvettem.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
zsoltzsolt #52023 üzenetére
Lehet az is elég. Írtam már a boltnak, de egy tök alap dolgokat írtak vissza. Mintha az user lenne a hibás. Pedig én még ilyen üzenettel soha nem találkozta.
Másik baj, hogy kezembe csak akkor volt a telefon amikor megjött. Az user meg annyira nem ért hozzá.
De talán holnap találkozok vele, aztán addig hajtom a telefont amíg ki nem írja ezt az üzenetet. -
petipetya
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #51951 üzenetére
Ötletem van, de nem biztos hogy működik.
Ha fel tudod telepíteni a Cloud Print nevű Google alkalmazást, akkor talán elérhető lesz ez a menüpont neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest