-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
-
vacs
veterán
válasz
kory24 #164081 üzenetére
Így mentheti le könnyen az összes képét a Google Fotókból.
szerk: az eredeti kérdésedre ez a válasz, így le tudod menteni, az hogy egy nappal később leírtad, hogy ez neked nem jó, az az már más dolog.
laleeee: működik, vagy a RevancedYT apk-t is telepítheted github-ról.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
kory24 #164081 üzenetére
Én minden költözésnél átrakom a képeket az új eszközre, még sosem volt belőle probléma. Azonban nem tudom, milyen alapon dönti el az alkalmazás, hogy ugyanarról a fájlról van-e szó. Nem hiszem, hogy a fájlnév ehhez elegendő, de ettől még lehet, hogy ez is számít. Ezt csak azért jegyzem meg, mert azt sem tudom, mit kapsz a Takeout-tal.
-
-
Probert75
addikt
-
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
kory24 #140731 üzenetére
Az a converto.io oldala, én is azt használom.
-
bopeti98
őstag
válasz
kory24 #138976 üzenetére
Nekem ma reggel írta ezt ki a telefon. Nem is használtam ezt az appot, csak anno letöltöttem, hogy beállítsak valami elfogadható csengőhangot és aztán rajta maradt a telefonon. Nem szoktam ész nélkül letölteni semmit, ezt sem úgy töltöttem le. Megbízhatónak tűnt, a több mint 100 milliós letöltésével, meg a 7 milliós, 4,7-es értékelésével.
Ahogy kiírta a Play Protect hogy veszélyes töröltem is lefele. Remélem nem okozott nagy károkat. -
turbulencia8
őstag
válasz
kory24 #138807 üzenetére
Lol, akkor en benazok. Ha 5000 Ft felett fizetek, az hogy tortenik az Erste appjaval? Feloldom a telot, hogy aktiv legyen az nfc, majd odarakom a terminalhoz. Par masodperc mulva felugrik a telon egy kartya, es keri (ismet) az ujjlenyomatomat. A masodszori ujjlenyomat megadasa utan en odarakom megint a terminalra, ez utobbi folosleges mozdulat?
Kozben valaszoltatok is, koszi!
-
-
IldiH
tag
válasz
kory24 #127147 üzenetére
Én egyszer próbáltam fix híváslistát gyerek telefonján, de akkor meg nem volt net kapcsolat. Nem tudom, hogy ez szolgáltató, telefon vagy más függő dolog-e, de a vodánál azt mondták, hogy vagy fix hívás, vagy net.
Tudja valaki, hogy miért van így? Vagy milyen beállítás, akármi kell, hogy működjön mindkettő? -
air
nagyúr
válasz
kory24 #125725 üzenetére
Az FTP-t nem kimondottan mentésre találták ki. És az ő problémájára nem is a legjobb megoldás.
Staker!
Képek, videók mentésére legjobb a Google Fotók. Teljesen automatikusan feltolja a felhőbe az összeset, amik az alapértelmezett, képek tárolására szolgáló mappákban vannak.
Egyedi mappákat kézzel lehet hozzáadni, a mentés onnan is automatikusan megtörténik.
A többi adat mentésére pedig például Folder Sync. Amit menteni akarsz bemásolod egy mappába, és csinálsz rá egy szinkron szabályt. Pl. Google Drive-ba is mentheted egyből. A mappa tartalmát a szabály alapján a Folder Sync automatikusan is tudja menteni.
Ennél egyszerűbbet én nem tudok most hirtelen.
-
tomy86
addikt
válasz
kory24 #122144 üzenetére
Egyik megoldás, ha feltöltöd a google music tárhelyre (ha jól emlékszem, kb 50.000 szám tölthető fel ingyenesen) és onnantól neten bármikor elérheted. Hátránya, hogy az oda töltött zenét csak a google saját lejátszójával vagy a BubbleUpnp progival tudod lejátszani (legalábbis eddig nem találtam más programot, ami hozzáfér az oda feltöltött zenékhez). Másik tudnivaló, hogy minden mp3-at átkonvertál 320kb/s-ra, ha kell, ha nem.
Ha otthoni wifin akarod hallgatni a zenét, akkokr elég a gépen a fájlmegosztást beállítani és például az előbb linkelt Bubbleupnp progival le tudod játszani a gépeden levő média tartalmat. -
-
Somatom
veterán
válasz
kory24 #113828 üzenetére
Sztem ez nem megy root nélkül. Robotban nincs rá közvetlen művelet, de ez nem jelent problémát. Shellparancs futtatása -> "rm -R elérési út". Ennyi. Az R kapcsoló rekurzívat jelent, tehát nincs "pardon, mégse" (hacsak a parancsban nem kérsz megerősítést a végrehajtáshoz).
-
Kékes525
félisten
válasz
kory24 #112324 üzenetére
Ezért írtam, hogy az okozza. Esetleg erre cseréld le: uBlock Origin Azt írja, hogy megy android alatt is.
-
air
nagyúr
válasz
kory24 #111381 üzenetére
Ja, bocs.
Akkor egész eddig én értettem félre a kibeszélő topik lényegét.
Tehát szabad a vásár, jöhetnek a linkek ezrével.
Ha valaki pedig rákérdez, hogy mi micsoda, akkor olvassa el a leírást a Play-en.(#111382) kaciokos
Ugyan már, kedves kolléga! Minek ezt így túlragozni. Nesztek link, azt jóvan! -
HoTaZo
addikt
válasz
kory24 #109513 üzenetére
Csak ezért valószínűleg én se telepítettem volna a Robotot, de mivel már fent van, így kihasználom ezt a lehetőségét is. Tudom, hogy jó és ajánlott is erre a Watch Dog, de nekem nincs szükségem a többi funkciójára.
Akkor a wi-fi sebességet nem az EMUI-ból, hanem a készülékem ROM-jából vették ki.
-
HoTaZo
addikt
válasz
kory24 #109501 üzenetére
Én is hiányolom EMUI 4 óta* ezt a funkciót. Ha nem idegenkedsz az E-Robottól, akkor javaslom Headless kolléga Robot parancsait. Ezzel be tudtam állítani a forduló napot, nullázódik az adott napon és egy kis ablakban jelzi is (mobilnetre s arról lekapcsolódáskor) a fogyasztott adatmennyiséget.
*Azóta már egy újabb frissítés követően a wi-fi adatátviteli sebességet se tudom megjeleníttetni a wi-fi jel mellett se.
De, hogy miért vesznek ki ilyen alap funkciókat egy rendszerből az igazán szeretném tudni. -
-
-
-
kovisoft
őstag
válasz
kory24 #109322 üzenetére
Itt az talán a legfontosabb kérdés, hogy ténylegesen rövidebb ideig bírja-e a készüléked Adguard-dal, mint anélkül? Ha egyébként ugyanannyi ideig bírja, akkor pusztán az a helyzet, hogy a statisztika készítése közben a más appok által generált fogyasztás egy része is az Adguard számlájára íródik, mivel minden adatforgalom átmegy az Adguard-on, ami ilyenkor értelemszerűen aktív, és ez becsapja a statisztikát.
Ha viszont ténylegesen többet fogyaszt a készüléked Adguard-dal, akkor elképzelhető, hogy van egy alkalmazásod, amelyik meghülyül attól, hogy nem éri el a reklámjait, állandóan próbálkozik, és ezáltal fokozott forgalmat generál.
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kory24 #105033 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ha ez élettartam max. 2000 FT, még az is megéri.
Akkor lehet, hogy PC-re is kérem, igaz így egy kicsit több, de még így sem túl sok.
Jelenleg androidon a Samsung gyári böngészőjét használom, mert még az Eset Mobile Security jelenlegi verziója nem támogatja Chrome alatt az adathalász elleni védelmet.
Az Eset 3.5-ös új verziója majd igen, de még beta fázisban van.
Gondolkodok még a Kaspersky megvásárlásán.
PC-n jelenleg a uBlock Origin-t használom. -
dlaj
őstag
válasz
kory24 #102901 üzenetére
Köszönöm szépen. Nem különösebben tartok az ilyen dolgoktól.
Régebben egy (no root) telefonomon fent volt, de amíg aktív volt a védelem, nem lehetett a telefont hotspot-ként használni.
Az előbb újra felraktam, de szerencsére a jelenlegi telefonomon tökéletes. A root-ig mindenképpen marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest