Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Van valami mód arra, hogy az összes egyik google fiókhoz rendelt asszisztens beállításomat átmigráljam egy másik fiókra?
Amelyik fiókkal használom jelenleg az asszisztenst, annak a naptárját nem használom, ezért szeretnék átállni a másik fiókra, aminek viszont használom a naptárját, hogy ha valami eszembe jut, akkor oda szépen fel tudja nekem jegyezni a dolgokat."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz tonyrulez #131840 üzenetére
@tonyrulez & @crok: Nem-nem, jól láttátok. 4:5 arány.
Viszonylag sok képem készül direktbe instagramra (ott próbálom magam és a fotós dolgaim reklámozni; whatever), ott pedig a legnagyobb, képernyőt legjobban betöltő álló helyzetű képnek a képaránya 4:5.
Nagyjából már ráállt a szemem, hogy az KB mennyi lehet, de sokszor belefutottam abba, hogy lefotózok valamit, tök jól néz ki, belekomponálom a képbe még a háttérben pistikét is meg mindent, aztán utómunka során látom, hogy basszus hát 4:5-nél le kell vágni pistikét.Ezért lenne jó valami, ami telefonban mutatja nekem, hogy hogy néz ki egy 4:5 képarány. Nem kell tudnia fotózni, elég előnézeti kép, rács, BÁRMI, csak tudja ezt.
Nem is értem miért nincs ilyen, ha még nincs..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan appról, amivel lehet úgy fotózni, hogy direktbe 4:5 képarányban?Tudom, utólag lehet szerkeszteni, azzal nincs is próbléma, én viszont örülnék, ha láthatnám live, hogy mi fér bele a képbe 4:5 képaránynál.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Merlini #67950 üzenetére
Ha már amazon... Ki lehet valahogy küszöbölni, hogy amazon store telepítettségét igényelje egy program, amit onnan töltöttem le? Fölöslegesen foglal csak helyet, mivel soha nem használom, egyszer töltöttem le csak azért, hogy leszedjek egy éppen ingyenes játékot, de a játék meg rinyál, ha nincs felrakva az amazon app.
-
spanyoll
addikt
válasz #79335424 #67944 üzenetére
A fogyasztás ilyenségét értem (legalábbis azt hiszem), épp ezért nem értettem, hogy egy pusztán kapcsolókból álló és az értesítési sávból lenyíló program miért lassítja a telefont és eszi az akksit.
No mindegy. Ha jól értelmezem ez az elixír ez az állapotsorba segít bepakolni nekem kapcsolókat. Jól értem? Mert ha igen akkor felpattintom sebesen aztán megcsinálom a kis dolgaim benne.
A wifi hálózat szemlélőre nem kell külön progi, a gyári részletes wifi tábla vagy minek nevezzem is elég.
Amúgy köszönöm a segítséget"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Milyen olyan appot tudtok javasolni, amibe az alap kapcsolókat (wifi, mobilnet, bluetooth, meg mondjuk a wifi hálózatok listájának shortcutja) lehet rakni és vagy a notification baron helyezkedik el vagy a "tálcán" (htc gyorsindítója). Mindezt úgy, hogy nem lassítja a telót és nem is zabálja az akksit (szedtem valamit első 5 találat közül amiket a notification barra dobott de szörnyen lassította a telót valamiért).
Más: olyan widgettel is rendelkező app, ami úgy épül fel mint egy google now (akár az is alkalmas lenne ha tudnám állítgatni benne, hogy mit akarok látni), és be lehet állítani, hogy google weathert mutassa 1 nappal előre, árfolyamokat, meg 1-2 dolgot még mondjuk.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz zsoltzsolt #54196 üzenetére
A swype az ennyire sokkal jobb akkor mint a swiftkey? Csak mert 800ftot megér nekem, hogy legyen egy irreálisan jó word predictionom. Persze ha nem olyan szembetűnő a különbség akkor beérem az ajánlott (köszönöm a tanácsot amúgy) swiftkey-jel.
-
spanyoll
addikt
Mi a legjobb olyan ingyenes vagy pár eurós keyboard alkalmazás ami egy-két hét tanulás után használható is, nem úgy mint szegény gyári word prediction?
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Nem tudom másnak volt-e ilyen jellegű problémája, de némi segítségre szorulok. A szitu röviden:
Laptopon chrome, telefonon (Desire X) szintén Chrome. Mindkét gépen bejelentkezve gugli fiókba, mindkét gépen bekapcsolva a sync (kivéte telón, de ott manuál frissítés után sem jelenik meg én pedig nem akarom, hogy folyamatosan mindent frissítsen, ezért sincs bekapcsolva az auto sync úgy általában... kicsit sok lenne a mobilnetnek szerintem).
Ennek ellenére a telefonon nem jelennek meg a gépes könyvjelzők. Semmi. Simán van egy mobile bookmarks mappa (telefonon ugye), de nincs desktop bookmarks mappa. Mit kéne csinálnom,hogy működésre bírjam?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Ha volt már a kérdés akkor bocsi, de:
milyen progival vagy hogy lehet megakadályozni, hogy a telefon kikapcsolja a mobilnetet x időnyi képernyőzár után? Tudom, spórol az enerdzsivel, de ennek ellenére azért én csak bekapcsolnám. Van erre valami megoldás?
-
spanyoll
addikt
válasz pepe091 #34578 üzenetére
Gps bekapcsolva, mobilnet bekapcsolva, camera indít, kép lő, képernyőzár aktivál.
A probléma bizonyára ott van, hogy nincs elég ideje gps jelet találni, de akkor mi lenne a megoldás? Indítani a kamerát és várni 1 percet mire talál pontos pozíciót és csak akkor lőni? Vagy azt a kép után kezdi el keresni? Nem ismerem a mechanikáját de az biztos, hogy zavar, hogy jó pár száz méterrel arrébb rakosgatta a képeket (néha csak pár tízzel).
Fotózásomhoz kéne rögzíteni pár dolgot és nagyon hasznos lenne hozzá a telós geotag de így elég tré."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Üdv! Tudnátok ebben segíteni? Köszi előre is!
-
spanyoll
addikt
Köszi! Eszembe jutott nekem is a Koin, régen fent volt. Vannak hibái, de melyik proginak nincsenek. Egyelőre ez van tesztüzemmódban nálam, meglássuk, hogy szuperál
-
spanyoll
addikt
Üdv! Olyan budget alkalmazást keresek, ami:
- rendelkezik webes felülettel
- tud napi/heti/havi/esetleg éves bontást mutatni, mindezt kiadás és bevétel résszel
- esetleg legyen különválasztott tervezett és tényleges része, mindez kiadásra és bevételre
- legyenek kategóriák, amiket szintén lehet külön nézni napi/heti/havi/éves bontásban (kaja,szórakozás,albérlet, miegymás)
- ha tud egy pénztárca + bankszámla részt kezelni, ahol mutatja, hogy mennyi pénzed van még, az sem ártana
- persze magától számolja ki a heti/havi/éves bontásra a kategóriák kiadásait és bevételeit, mindezt a tételek felvitele alapján (pl minden nap költöttem kajára 2000-et, fel is vittem, akkor a hét végén lássam, hogy ez 14K mínusz kajára, pedig csak 12 volt a tervezett, ha van ilyen opció)Ha pedig túl nagyok az igényeim, akkor a kérdés a következő: mi a legjobb budget app webes felülettel is?
Köszi előre is!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
4.1 alatt root és / vagy launcher csere nélkül nem lehet lockscreenre kipakolni appokat / widgeteket vagy akármilyen értesítő dolgokat (social media, etc), nem?
Ha mégis, akkor hogyan?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz LonGleY #32664 üzenetére
Jogos
Igen, ez a kettő verzió közül lesz az egyik... Vagy a backup és átmókolás a másik telóra, vagy amit nekem anno felkínált a saját telóm, hogy régi telefonról contactok importálása, és át lehetett bluetootholni
Köszi a helpet"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Az airdroid és a mightytext is valami fenomenális, nagyon tetszenek. Contact listát gépre exportolni ugyanígy wifin keresztül majd egy másik telóra importolni szintén lehet valami hasonló appal?
-
spanyoll
addikt
Urak! Létezik olyan app, amivel egy telefonos authentication vagy valami után lehet gépről a telefonos számlámon keresztül smst küldeni mindenféle felár vagy sarcolás nélkül?
-
spanyoll
addikt
Egy szóval nem mondtam, hogy a progi a szar, ki is hangsúlyoztam, hogy csak gyorsban néztem rá. Majd tanulmányozom még...
-
spanyoll
addikt
Ez a poweramp első látásra nagyon nem fogott meg. Nem volt tele a memóm semmi szeméttel, mégis 1-3mp-es delayel reagált a dolgokra (pl számmegállítás), furán váltotta a számokat és amikor csak egy albumot akarok játszani is váltott albumok között. Nagyon nem begyere, de majd jobban megnézem és akkor talán jobb lesz.
-
spanyoll
addikt
Úgy láttam, hogy a poweramp csak trial ingyenesként. Nem óckodok attól a 7-800fttól amennyiért láttam a playen, az még a pont kifizetem összeg, ha tényleg jó, viszont ha lejár akkor csak az az egyedüli lehetőség marad meg, hogy updgradelek úgymond és megveszem, vagy korlátoz valamiban? A progi leírásában nem sok utalást találtam rá, bár lehet felületesen olvastam.
A playerpro-t is megnézem majd, ha tudja ugyanazt legalább olyan jól, vagy akár jobban, esetleg máshogy akkor szintén alternatíva lehet.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket amúgy!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
@hunfatal, LyonnaisFan1: Köszi, tesztelem a powerampot, reméljük beválik
-
spanyoll
addikt
Sziasztok! Flac-ot is játszó, eq-s (az nem annyira fontos), rendesen queue-lhető zenelejátszó, aminek van widgetje is, létezik-e, és ha igen, akkor melyik az?
Meg tudjon minden zene közötti random lejátszást ha lehet"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Bizonyára én vagyok a tudatlan, de ez az sd kártyák közötti költözés nekem végtelenül idegesítő volt, elmondom miért:
Mindent tökéletesen át lehetett másolni a gépre, eddig okés is, előtte gyomláltam a fent említett programmal. Utána viszont amikor másoltam vissza a nagyobbra, akkor valamiért érdekes módon nem engedte átmásolni a .android_secure mappa tartalmát, azaz az sd kártyára másolt progikat. Sírt a szája, hogy írásvédett. Mindezt sehogy nem tudtam megoldani, bújtam a netet, semmi megoldás, így szépen egyesével back to internal storage, kártyacsere, onnan meg másolás sdre. Egy élmény. Az pedig, hogy nincs batch move to internal/external storage az meg vicc imo."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Szia!
Köszönöm a segítséget, ránézek a progira, aztán utána copypaste.
@hunfatal neked is köszi a helpet!Mod: Lenne még egy kérdésem: van szelektív sync app? Ezt úgy értem, hogy ha pl wifin vagyok, akkor bepipálhatom (de lehetőleg az összes app legyen bepipálva ott), hogy mi az ami magától frissüljön, de mint írtam wifin folyamatosan mehetne az autosync, mobilnetről pedig szintúgy be lehetne állítani, hogy melyik frissítsen és melyik nem, vagy ha igen milyen időközönként. A 4.1-es gyári app erre elég butácska sajna
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Sziasztok! Van-e olyan program / módszer, amivel a legtökéletesebben lehet kisebb memókártyáról nagyobbra költözni? Tudniillik a régin vannak olyan programok szemetei is amiket már ezer éve töröltem, nem is használom, csak valami fileszemetet otthagyva millió egy mappát generálva léteznek még. Ezeket pedig nem akarok fölöslegesen átmásolni az új kártyára. Van valami progi ami érzékeli, hogy mik azok amik fenn vannak programok és az azokhoz (+fotók és zenék) tartozó fileokat menti át valahova (akár felhőbe)?
Vagy mit javasoltok?
A copy-paste is megoldás lehet, de mint mondtam, nem szívesen másolgatok fileszemetet fölöslegesen."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
A régi 2.2es androidban talán gyárilag le lehetett tölteni HTC alkalmazásként egy olyan sticky note appot, amit ha kiraktál widgetként (csak úgy működött), akkor egyrészt volt egy opció, hogy írsz bele, vagy rajzolsz rá, másrészt, és ez a legfontosabb: az összes note egy helyen volt, egymás alatt/fölött, tehát lapozható volt. Minden amit írtam, az egy egész ablakrészt elfoglaló (4x4-es) kis sárga notesz kinézetű valamin volt.
Na már most én végignéztem tizeniksz appot és egyik sem az, tudjátok, hogy melyik az, esetleg egy hasonlót?
A lényeg, hogy 4x4es és lapozható könnyen beleírható app legyen.
Köszi előre is!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Üdv!
Olyan sport tracker programot keresek, ami egyrészt elég pontosan mér gps helyzet alapján, másrészt sok okos statisztikát vezet a tevékenységeimről, vagy az épp aktuális bringázásról mondjuk, harmadrészt tudja azt, hogy mikor állok és nem kell mindig megállítani (a lezárt mérésnél jelzi, hogy total time meg moving time pl és van avg. speed és avg. moving speed külön) és végül lehessen exportálni valahova a méréseket.A my tracks progi kilőve, azt használtam hónapokon át, de legutóbb bebugzott nekem, próbáltam lepausolni, de úgy tett mintha futna tovább, aztán amikor legközelebb elővettem (jó 10 km-el később), akkor derült ki, hogy semmit sem mért, csak ugrált a mérőóra, úgyhogy ezt a progit kukázom
P.S.: (bringázáshoz használnám amúgy)
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Sziasztok! Tudnatok olyan calendar alkalmazast mondani, ami valahogy raepul a gmailes calendarra, es annyit csinal csak (mast is tudhat, de ez a fo lenyeg), hogy uj event letrehozasakor lehet hozzaadni checklistet is. Zavar, hogy neha egy eventhez kene checklist, es nem tudok csinalni...
-
spanyoll
addikt
Van olyan program, amivel (éjjelre) be lehet állítani, hogy csak megadott számok csörögjenek, a többit csak kijelezze, ha hívnak? Pár ember jó ha éjjel is tud hívni, vész esetén, de csak miattuk nem akarom nem-lehalkítani a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest