- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
zsoltzsolt #113661 üzenetére
Köszi a leírást!
Közben lementettem 3 appal is, biztos ami biztos.
SMS backup and restore, SMS backup+, Super backup -
s3toraph
senior tag
válasz
darvinya #113656 üzenetére
Az lemaradt sorry.
Még nem dőlt el, átmeneti telót keresek éppen. Most szóba jött egy xperia E1 (bár nagyon úgy tűnik hogy ezzel az 512MB rammal alap dolgokra is felejtős), LG F6, vagy LG G2 mini.
Még az is lehet hogy tesóm vesz új telót és addig amig én nem veszek ideadja a mostani huawei G630-at. Szóval ez még képlékeny.
Később majd vennék egy normális telót, xiaomi note 4 van kinézve de picit nagy nekem így valami hasonló belsővel rendelkező xiaomit keresek majd, ha lesz, 5"-ig. -
s3toraph
senior tag
válasz
darvinya #113653 üzenetére
Úgy emlékszem, megadtam egy mappát amibe mentse. Megcsinálta a mentést hibátlanul. Ezután felmásoltam ezt a mappát a gépre (megnéztem még meg van, 4 db fájl van benne, sms xml és xls, calls xml és xms).
Az újratelepített telefonra ezt a mappát visszamásoltam, majd az appot felraktam és megadtam neki a mappát. Aztán amikor elindúlt a folyamat, error.(#113654) kaciokos:
Köszi.
-
s3toraph
senior tag
Jó kérdés hogy akkor mit csinálhattam rosszul. Nem most volt már az eset, de úgy emlékszem hogy nagyon nincs is mit elrontani a lépésekben, elég egyértelmű volt... Mindegy akkor majd ezzel is lementem.
Az sms backup and restore-ban van olyan opció hogy gmail fiókhoz tartozó tárhelyre menti ki az sms-eseket?(#113647) kaciokos:
Köszi az infót.
(#113646) mobilizmo :
Köszi.
-
s3toraph
senior tag
válasz
darvinya #113642 üzenetére
Konkrétan backup-ot szépen megcsinálta, de amikor abból vissza kellett volna állítani, egy error-t kaptam és ennyi, semmit nem állított vissza. Még szerencse hogy meg volt a sony programmal a mentés is. Mindig legalább 2 féle programmal mentek mert mi van ha nem működik, és sajnos van hogy nem működik.
(Legjobb lenne ha maga a android szinkronizációs lehetőségek közé ezek is bekerülnének és nem kellene rá külön app. De addig meg kell oldani valahogy, és megbízhatóan.)Az sms a fontosabb, de a híváslista sem lenne rossz. Nem baj ha két app-al lehet megoldani, csak az működjön is.
Viktor0610: Jó akkor olyat mondj kérlek ami nem háklis arra milyen márkájú a telefon.
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Mit javasoltok sms és híváslista mentésre, másik telóra költözés esetében?
Xperia Z-röl akarom kimenteni ezeket. Korábban próbáltam teló újratelepítésekor az SMS Backup and restore appot, nem működött. A sony saját windows-os alkalmazása (xperia companion) remekül működött szerencsére, de ezzel meg nem tudom majd megoldani a visszaállítást egy nem sony telefonra. -
s3toraph
senior tag
válasz
quailstorm #23129 üzenetére
Értem.
Airdroidnál mennyire okoz problémát/okoz-e egyáltalán az újítás, az account kérés? Panaszkodnak miatta alatta az emberek, azért kérdezem.
Alternatívaként egy ilyet is találtam: WiFi File Transfer. Ez jobb, rosszabb, gyorsabb, lassabb? Használja valaki?
-
s3toraph
senior tag
válasz
quailstorm #23126 üzenetére
Jut eszembe olyan kellene amit gyári beállításokkal lehet használni, tehát nem kell rootolni a telót meg hasonlóak (az LG-t így vettem azért van rajta az az android). -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Androidos telóknál, melyik a legjobb ingyenes app amivel eleve a microsd-re lehet telepíteni egy programot?
Olyan kellene, ami ha a play áruházban telepítésre nyomok, megkérdezi hogy belső memóriára vagy microsd-re akarom-e telepíteni? Oké van ami nem lehet csak belső memóriára. De az nagyon zavar, hogy felrakom, aztán áthelyezem az adott alkalmazást a microsd-re, és ha pl. 22MB-nak írja a méretét a belső memórián, áthelyezés útán pedig, csak 10-12MB szabadul fel a belsőn, szóval ez így vagy nem tiszta megoldás, vagy nem működik jól.
Egy ZTE Kis Plus-ról van szó, gyári andrioddal (2.3.6, kernel ver.: 2.6.38.6-perf+zte-kernel@Zdroid-SMT, build-szám: GB_P752V_THUV1.0.0B02).
(Decemberi vásárlás, azt írja hogy a legfrissebb van rárakva, miután gyári beállítások visszaállítását és minden törlését kértem üzembe helyezéskor, és próbáltam frissíteni. Így gondolom hogy azóta nem jött ki rá frissítés.)Másik teló amire szintén kellene ez az app, egy LG P500 (4.0.4., kernel 2.6.35.10-perf+cm9 mcostea@mcostea #8, oxigen version: Oxygen-3.0.0-OptimusOne-UNOFFICIAL, Biuld Date: Sat Oct 13:16:18 CEST 2012, Build-szám: IMM76D).
Valamint, wi-fi fájlmegosztásra melyik progi a legjobb az egyszerű és nagyszerű kategóriából? Másolni akarok laptopra a telóról és vissza, de kábeldugdosás nélkül.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged