Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv.
Automate programmal hogy tudom megcsinálni azt, hogy ha egy adott Bluetooth eszközre csatlakozik a telefon, akkor induljon el a YouTube, és azon belül egy bármilyen Egyveleg lista?
Automate megvan, BT block megvan, YouTube indítás megvan, de semmilyen média folytatást, indítást nem találtam.Ha az egyveleg nem is megoldható, az is elég lenne, ha egy megállított zenelejátszás folytatódna, ne kelljen újra rányomnom a play gombra (pl. ha boltba mentem, leállítom az autót, megáll a zene, de újracsatlakozáskor nem folytatódik). Bár az egyveleg indítása lenne a legjobb.
Ott akadtam el, hogy egy az, hogy nem találok media resume, vagy hasonló parancsot, illetve ott, hogy automatán tudja figyelni egyáltalán a BT-t, vagy nekem kell indítanom a flow-t egy kezdőképernyő parancsikonnal? Mert akkor nem sok értelme van, amúgy is 3 gombnyomás egy YT egyveleg indítása, szóval vagy figyelje folyamatosan, vagy hagyom.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Üdv. Xiaomi 14-re (HyperOS) tudtok valami kamera alkalmazást, amiben működik úgy a szuperlassítás, hogy nem mozgásra indul, hanem felveszem a videót, és utólag én választom ki, melyik részt lassítsa le? Sajnos már Huawei P30-on sem így működött, ott is mozgásra vett csak, bezzeg a Honor 8 még jó volt.
Néztem az összefoglalóban kamera alkalmazásokat, de P30-on is próbálgattam népszerűbbeket, egyik sem volt teljes körűen használható, szinte mind 1-1 kamerát használt csak.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Üdv. Bele lehet valahogy nyúlni az .apk-ba, hogy újabb verziójú Androidon is elinduljon az alkalmazás? Vagy ez sokkal bonyolultabb ennél? (Azt tudom, hogy .zip-re átírva szerkeszthető). Konkrétan az árukereső alkalmazása érdekelne, korábbi Huawei P30-amon működött, ugyanazt a verziójú .apk-t átmásolva az új Xiaomi 14-re nem működik, nem engedi telepíteni. Play Áruházban az alkalmazás már nincs fent sajnos, és máshol sem találtam meg a legújabbat, ami utoljára fent volt (hátha az működne), a P30-on még 3.1.5.29 volt.
-
dave0825
őstag
Üdv.
Honor 8-on (Android 7.0) Nova Launcher-t használok (frissítve van), 2 asztal van, azt szeretném, hogy az egyiken egyik háttérkép, a másikon egy másik háttérkép legyen.
A 2 képet megszerkesztettem, hogy egymás mellett legyen 1 képen, így gondoltam, görgethető lesz, és felezi a kép szélességét, de nem. Az egész szélesség kb. 50%-át használja, azt görgeti is jobbra-balra, de nekem az egész szélessége kéne a képnek. Miért nem így működik? Nem tudom, érthető-e, szóval nem "faltól-falig" megy a kép görgetése, csak egy középső szakasz "görög".
Külön élő háttérképes alkalmazást nem szeretnék föltenni csak ezért.A gyári Huawei launcher-ben egyébként hibátlanul működik, ahogy szeretném: bal asztalon a kép bal 50%-a, jobb oldalon a jobb 50%-a, viszont Novában nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz s3toraph #113655 üzenetére
Nem 1x jártam már úgy, hogy csináltam mentést, ráraktam gépre, és 0 byte helyet foglaltak a fájlok, de ezt persze csak visszaállítás után vettem észre, és nekem is hibákat dobott (Titanium Backup volt nekem). Több telefonnál is előfordult, ha kábellal másoltam a fájlokat gépre telefonról, akkor vagy nem látta még a fájlokat (percek múlva sem!), vagy megvoltak a fájlok, csak üresen. Inkább microsd-ről kártyaolvasóval szoktam, az a biztos.
Én egyébként ezzel szoktam sms-eket lementeni, ezzel pedig a híváslistát. Az utóbbi SMS-re is jó, viszont nekem valamelyik Android verzió fölött már fordított időrendi sorrendben mutatta az SMS-eket, azóta a másikkal csinálom, eddig hiba nélkül.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
SMS-re ezt szoktam használni, Híváslistára és régebben telefonkönyvre pedig ezt (ez is tud sms-eket menteni/visszaállítani, viszont nekem talán 4-es Androidtól fordítva jelenítette meg, ha jól emlékszem, akkor a tetején voltak a régiek, vagy egy személy üzenetei voltak fordított sorrendben, már nem emlékszem, ezért tértem át a föntire). Alkalmazásokat nem érdemes visszaállítani, esetleg 1-2-t, lehetnek gondok belőle a rendszerben, jobb a tiszta telepítés. Én max 2-3 alkalmazást szoktam visszaállítani, azt is telepítem, és csak az adatokat rakom vissza. Titanium backup-pal szoktam, de ahhoz root kell, Helium backup-hoz nem, viszont egy Windows igen.
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz zsoltzsolt #113360 üzenetére
Persze az érthető, azért is írtam, hogy az a rosszabb, hogy ma jó volt, csak tegnap volt rossz, ma meg már jó?! Benne van, persze, csak érdekes. Szerintem az appal volt valami, vagy nem tudom. Legközelebb előjön, írok a fejlesztőnek.
-
dave0825
őstag
válasz zsoltzsolt #113332 üzenetére
Nem, de érdekes lenne, ha minden fizetéskor, amikor ezt kiírja, gyors újra kéne raknom a pénztárnál, mögöttem 1-10 vásárlóval. Egyébként ma használtam ugyanannál a pénztárnál, amelyiknél vasárnap működött, majd visszamentem direkt, és annál fizettem, amelyiknél tegnap hibát írt, most működött mindkettőnél. Ez a nagyobbik gond, mivel így ki tudja, mikor nem lesz jó legközelebb. Reméltem, hogy csak a terminálnál nem stimmelt valami, de ezek szerint nem.
(#113333) Bozek: Én is fizettem a Sparban, nem is volt gond, úgyhogy nem biztos, hogy az én készülékemmel van gond. Ha ugyanannál a pénztárnál fizettél volna, ahol én, közvetlen utánam, és neked működött volna, akkor lehetne ezt mondani. De így... Ma ugyanott működött nekem is, azóta se újratelepítés, se újraindítás, se semmi változtatás nem volt.
-
dave0825
őstag
-
dave0825
őstag
Köszi mindenkinek, de a mobilnet végig be volt kapcsolva. Kijövök a lakásból, a wifit már kapcsolom is át mobilnetre, tehát az, ha nem vagyok otthon, végig be van kapcsolva. 1x használtam a Tescóban, átmentem a Sparba, már nem működött az 1. használatra sem. Egyébként a 10 token nem tudom, hogy mi, de gondolom 10 használatot jelent net nélkül. Ez biztos, hogy nem fogyott le.
-
dave0825
őstag
válasz darvinya #85304 üzenetére
Nem próbáltam, google 1. találat: Data Traffic Monitor.
Bár úgy nézem, hogy a 3G Watchdog is tud ilyet.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz #20749568 #85256 üzenetére
Simán nem engedi Play-ről? Próbáltam apk letöltő oldallal, de 2 is valami hibát írt, miért is ne... Csináltam neked egy .apk-t a telómon lévőről. Próbáld meg ezt föltenni.
-
dave0825
őstag
Kicsit le van árazva a Play-en a Need for Speed™ Most Wanted.
Meg még pár más is.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Tudtok valami jó programot, ami a soros portra küldött adatokat írja ki? Próbáltam többet is, de egyik sem működött valamiért. OTG-vel kötöttem rá egy Arduino-t a telefonra, de valamelyik program azt írja, hogy nincs csatlakoztatva, valamelyik működése leáll, valamelyik semmit nem ír... Másik Arduino-ra rátöltött programnál sem működött egyik sem.
-
dave0825
őstag
válasz Quasi_modo #81518 üzenetére
Nem biztos, hogy War ez... XDA-n is csomó .apk van, ami nem War ez... Meg Play-ről is le lehet szedni gépre .apk-ban, de akár másik telóról is át lehet küldeni .apk-t, ami egy telepített app-ból van (pl. Android Assistant-tal) backup-olva.
-
dave0825
őstag
Poén volt, azt hittem, hogy ő is annak szánta. Úgy tettem föl a kérdést, hogy "tudtok"-e valami appot, erre a válasz, "Nem", akkor az olyan, mintha mindenki nevében szólna.
(#81488) beg: barátnőm egyik wifi-hálózatának a csatlakozása dátumára lennénk kíváncsiak. Egyikőnk sem emlékszik, hogy mikor, hol volt, mikor azt használta.
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Heló mindenkinek! Tudtok valami olyan appot, amivel egy megjegyzett wifi-hálózat utolsó csatlakozásának (vagy akár mentésének) idejét meg lehet nézni? Tehát a wifi beállításokban, amik el vannak mentve hálózatok, az azokra való utolsó csatlakozás idejére lennék kíváncsi, ha visszamenőleg meg lehet nézni valami appal.
-
dave0825
őstag
Tudok ajánlani olyan appot, amivel apponként lehet beállítani a dpi értékét? Globálisan Texdroider-t szoktam használni, de Xperia SP gyári ROM-on kellene átállítanom a tárcsázó appját (v. majd megnézem melyiket), mert ha hívnak, nem tudom kinyomni. (rootolva van, tehát bármi jöhet )
-
dave0825
őstag
válasz 5150head #55406 üzenetére
Tessék, első találat Bár ez csak az ingyenes verzió, nem tudom, hogy miben lenne más a Pro, annyiban biztos, hogy alul egy hirdetéssávot eltüntetne.
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz #79335424 #55199 üzenetére
Kösz a segítséget, kipróbáltam a programot, de nem igazán akart működni. Néha hallottam a másik felet, de csak tized másodpercekre. Viszont a Wi-Fi Talkie nevű app egyelőre úgy néz ki, hogy jól működik, kipróbáltam 2 telefonon, és hallani rendesen mindkét felet, wifi hotspottal kapcsoltam össze.
A héten kipróbáljuk élesben is motoron barátnőmmel
Kösz még egyszer Neked is, és (#3889) Doosa-nak is, ott találtam rá a programra[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Heló mindenki! Engem olyan alkalmazás érdekelne, amivel meg lehetne oldani, hogy ha szerzek egy 2es headset elosztót, amin mikrofon kimenet is van ugye (pl. ilyet), és bedugom barátnőm, és az én headset-emet, akkor motoron tudjunk egymással beszélni (lehetőleg ingyen, mobilnet nélkül), úgy, hogy az egyik headset-et én, a másikat ő használja a sisakban. Remélem létezik ilyen, és tudtok segíteni. Vagy más ötletet is meghallgatok, ha van valami (olcsó) más megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest