- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Azért kell hozzá a codec pack... épp arról magyarázunk.
Vagy vissza lehet térni az 1.7.32-es verzióhoz. -
darvinya
titán
-
törölt tag
Nem állítom, hogy megoldás, csak áthidaló lehetőség. Én Audacity -vel beraktam pár másodperc néma részt a csengőhangom elejébe. Így "csak" a híváskezelő jelenik meg néha egy pillanatra, de a hangjelzés nem zavar be. Ez arra is jó, hogy az automatizáló híváskor tudjon pár másodperc környezeti hangmintavételezést csinálni és ez alapján szabályozni a csengetés hangerejét.
-
GrooveHero
addikt
Köszi. Kollégám feleségének telefonjáról lenne szó, ha jól tudom, akkor egy galaxy s3 mini a telefon. Kollégám a sajátját megtalálta, sőt azt is kírta a progi, hogy épp használják a telefont és kézben van. De akkor bukta, hogy ha vki megtalálta a telefon és nyomott egy gyári beállítások visszaállítását, vagy más gmial fiókot használ. Mert hát miért ne használna mást?
-
Bozek
nagyúr
PC-s kliense az mSecure-nak is van, bár azt külön meg kell venni. Még a Safe In Cloud-ot nézegettem, erről valakinek van véleménye? Ennek van Chrome integrációja is Windows-ra, ami elég hasznosnak tűnik.
-
oncsi
őstag
Végülis vettek egy pendriv-ot, és köztes ezközként megoldották.
De érdekelne egy eredetibb megoldás is.
Tehát a lentebb is írt tabok és, a telefonok Sony X8 2.3.7 CM, és Xperia Ray gyári ICS
Egy Airdroid szerü valami lenne a jó progi, csak két droidos verzióban. És a lényeg az egyszerüség lenne. :-)user01
Elöbb válaszoltam mielött olvastam volna. Kb ez is jó lehet. Kipróbálom. Köszi
-
Lazsnak
tag
Nah....sok sok zsákutca után a Subsonic nevezetű dolog nyert, bar ez csak felsiker, 30 napig ingyenes, utana fizetni kell, de mivel havonta 1dolcsi, teljesen belefer a koltsegvetesbe, evi 3ezer alatti osszeg igazan kibirhato
azert koszi minden tippet, eleg szivás volt megcsinalni, de ez a cucc egyszeru mint a faek
-
Lazsnak
tag
Köszönöm a linket, mar olvasom is. En egy streeme nevezetu dolgot találtam, de bevallom a 6 oldalas installalasi proceduraba beletort a bicskam, pedig nem ma kezdtem a kockulast.
Dropboxot használok de igy is szükosen vagyok már ott, illetve nem szeretnék "3-ik félt" bevonni a dologba, van box tárhelyem is 50gb, de nem igy szeretném megoldani, a upc sebessége szerintem kielégítő egy de szerintem akar több felhasználónak is, és ha már van rendes net, meg sajat server, magam szeretném hostolni a dolgot.
Köszi a linket még egyszer, csekkolom, hogy mi fán terem.
-
-
Jazz
veterán
Érdekes következtetés.
Amúgy FAT a filerendszere.
Azt hiszem letöltök valami jobb formázó progit, és PC-n keresztül azzal meggyurmázom jó alaposan.(#31711) LordRajZoL: FAT32
Jut eszembe. Egy Androiddal meglehet csinálni a walkie-talkia alapú rádio-kommunikációt? Ugye a Nokiakban volt ilyen funkció gyárilag, de a szolgáltatók sim-kártyája letiltotta azt. -
raziel01
veterán
Call Blocker
Köszi -
junkpod
veterán
Nem a telefonon kell tárolni hanem Google fiókban, a kettő nem ugyanaz.
Amúgy hihetetlen, hogy minden 5. kérés android alapszolgaltatassal megoldhato... Vagy az android túl jó vagy a userek nem ismerik a saját telojukat.
Ja és Google calendar is meglepő módon az alap naptár appal szinkronizálás van... -
Orionk
senior tag
A simkártyát 10 éve vettem és akkor hozzá egy telefont.
10 év után most vettem először androidos készüléketé és sim kártyát is akarok újat, azaz szolgáltatót váltani.Ezért van még mindig a sim kártyán, mert eddig nem volt ilyen készülékem, stb...
Telefonon tárolni nem szeretném, mert ha eladom a telót, mert pl. 1 év múlva szeretnék újat, akkor onnan megint másova kellene másolgatni.
Viszont ez a google tárolás, hogy google accountban legyenek, ami mindig online elérhető. Ez érdekelne.
Tudnál segíteni, hogy ez hogyan megy ?
köszi
-
SimonJanos
aktív tag
Ez egy istenség!
Pl. menetközben is lehet tetszőleges szoftvereket hozzáadni az applikációban szereplő listához, a billentyűzetet konfigurálhatod...! Mindez ingyen!Hiába van wireless kombóm, ezzel akár többen is elérik a gépet és lehet harcolni.
Távoli elérésre a már említett PocketCloud, a Fing meg egy komoly hálózati cucc.
-
Tybike81
őstag
Akár milyen Romot-teszek rá ezt csinálja, ha hívom ő hall de én nem hallom őt. csak süket a telefonom, de bárki hívja igy jár, de ha kikapcs - bekapcs akkor ok egy darabig. Én arra gondoltam felzabálja a memóriát. Amúgy most a gyári 2.1 Rom van az X10 mini proján, + a POU és mégis szarakodik, szóval szerintem tuti nem szoftver hiba lesz, hanem a játék basztatja.
-
LonGleY
veterán
-
DeathBat666
aktív tag
Köszi és ilyenkor ha letiltottam egy bizonyos illetőt, akkor neki úgy jelzi, hogy kivagyok kapcsolva, vagy mi?
Bocsi, de nagyon sürgős és most nincs itt 2 telefon. Nagyon szépen köszönöm!Ill. ha én hívom fel, akkor én se tudom elérni?
Szerk2: és van olyan alkalmazás, hogy nem hívom fel az illetőt, de jelzi neki, hogy hívtam? Ilyen létezik?
Köszönöm szépen, eddig is.
pls pls válaszoljatok tényleg nagyon fontos!
-
R19
senior tag
Pl. Camera ZOOM FX,
lgCameraPro. Mindkettő nagyon jó. -
tomy86
addikt
Shopping List, de azt hiszem a korábban ajánlott Out of Milk is tudja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest