- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathBat666
aktív tag
A gyári feketelistát hol találom? Keresgéltem, de sehol nem találom. zte blade 3
-
DeathBat666
aktív tag
Köszi mindenki
A gyári feketelistát hol találatom? Sehol se találom, zte blade 3 ról van szó. -
DeathBat666
aktív tag
Köszi és ilyenkor ha letiltottam egy bizonyos illetőt, akkor neki úgy jelzi, hogy kivagyok kapcsolva, vagy mi?
Bocsi, de nagyon sürgős és most nincs itt 2 telefon. Nagyon szépen köszönöm!Ill. ha én hívom fel, akkor én se tudom elérni?
Szerk2: és van olyan alkalmazás, hogy nem hívom fel az illetőt, de jelzi neki, hogy hívtam? Ilyen létezik?
Köszönöm szépen, eddig is.
pls pls válaszoljatok tényleg nagyon fontos!
-
DeathBat666
aktív tag
Sürgős!
Van olyan alkalmazás Androidra, amivel betudom állítani, hogy egy adott telefonszám ne tudjon engem felhívni (ill. ez fordítva is, de az nem olyan fontos, de jó lenne ha lenne benne (nem az én telefonom))?
Nagyon fontos lenne, köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest